DragonDagger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα μπλογκ για μία διαφήμιση. Δεν θέλω να ανοίξω σελίδα με συζητήσεις και τέτοια... απλά να έχει ένα φιλικό background, τις φωτογραφίες που θέλω, τις πληροφορίες και όλα τα απαραίτητα! Το θέμα είναι πως βάζω τα gadgets-widgets και πως διαμορφώνω την σελίδα σύμφωνα με τον απλό και λιτό τρόπο. Θέλω να είναι συμπαθής και να παρέχει απλά πράγματα χωρίς να κουράζω τον αναγνώστη. Σίγουρα θα απαιτεί λιγότερη δουλειά από κάποιο μπλογκ με chat, video κ.λ.π Ποια είναι η διαφορά στο blogspot με το wordpress; Πώς θα γνωρίζω αν τσεκάρουν την σελίδα μου; Επίσης το όνομα παίζει ρόλο στην αναζήτηση; Πως θα μπορέσω να το βγάλω προς τα έξω; Εκτός από blogspot και wordpress υπάρχουν κι άλλα μπλογκ; Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να με βοηθήσουν οι απαντήσεις σας. Ευχαριστώ για το χρόνο.
chatzialex9 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Φίλε μου καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο περα από αυτά τα 2, αυτά όμως είναι τα πιο διαδεδομένα και σίγουρα θα σε καλύψουν. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 και έχω ξεκινήσει απο το 0.. Αν ασχοληθείς πιστεύω θα τα βρείς όλα.Η γνώμη μου είναι ότι με το wordpress μπορείς να κάνεις κάτι πιο επαγγελματικό, ενώ με το blogspot είσαι καθαρά στα πεδία του blog... (αν με καταλαβαίνεις) Θα σου πρότεινα το wordpress έτσι ώστε να μοιάζει σαν σελίδα. Έχει αρκετά πρότυπα που είναι δωρεάν και τα widgets μπορείς να τα βάλεις πολύ εύκολα στην επιλογή Εμφάνιση/widgets (με μια μικρή αναζήτηση στο youtube για να δεις πως ακριβώς γίνεται) Εγώ αυτά που έφτιαξα είναι τα εξής:wordpress.... www.lastixo-center.gr blogspot....... www.greenee.gr Ελπίζω να σε βοήθησα.
DragonDagger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Φίλε μου καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο περα από αυτά τα 2, αυτά όμως είναι τα πιο διαδεδομένα και σίγουρα θα σε καλύψουν. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 και έχω ξεκινήσει απο το 0.. Αν ασχοληθείς πιστεύω θα τα βρείς όλα. Η γνώμη μου είναι ότι με το wordpress μπορείς να κάνεις κάτι πιο επαγγελματικό, ενώ με το blogspot είσαι καθαρά στα πεδία του blog... (αν με καταλαβαίνεις) Θα σου πρότεινα το wordpress έτσι ώστε να μοιάζει σαν σελίδα. Έχει αρκετά πρότυπα που είναι δωρεάν και τα widgets μπορείς να τα βάλεις πολύ εύκολα στην επιλογή Εμφάνιση/widgets (με μια μικρή αναζήτηση στο youtube για να δεις πως ακριβώς γίνεται) Εγώ αυτά που έφτιαξα είναι τα εξής: wordpress.... www.lastixo-center.gr blogspot....... www.greenee.gr Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλά όλα αυτά που μου είπες άλλα θέλω μία περιγραφή σχετικά με το ξεκίνημα. Βλέπω πως υπάρχει μόνο η ονομασία σου, έχεις πληρώσει για το gr σωστά; Επίσης στην αναζήτηση παίζει ρόλο ένα πιασιάρικο όνομα; Δεν έχω όρεξη να στήσω τρελά πράγματα, θέλω απλές και εύκολες λύσεις...
chatzialex9 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πλήρωσα για το gr στο papaki.gr, μαζί με το ΦΠΑ είναι περίπου 25€ για τα 2 χρόνια. Το έκανα για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στον κόσμο γιατί αλλιώς θα έχεις όνομα π.χ. greeneeblog.blogspot.gr Εγώ σου προτείνω να ασχοληθείς με wordpress, μπες στην σελίδα τους κάνε εγγραφή, διάλεξε ένα template απο αυτά που σου προτείνει (κάτι δωρεάν) και σιγά σιγά θα τα βρείς όλα...υπομονή θέλει και καλό ψάξιμο... και όπου κολλάς γράφε και ρώτα.
panos- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 snack websites δες λιγο! μπες http://www.snackwebsites.com/
parser Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 tumblr.com, ποιοτικη κοινότητα, πολύ πιο απλο απο wordpress και blogger και γενικά πολυ προσεγμενο.
Michael_Wx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Γνωρίζει κανένας τι κάνεις για να σε πληρώνει η google ανάλογα με τους επισκέπτες στο blog σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα