vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ναι ρε παιδιά έκανα την μ@Λ@κια και έκοψα τον ΟΤΕ δεν έκανα μεταφορά.cyta έχουν όλοι οι γείτονες μου γι αυτό πήγα εκεί νόμιζα ότι θα έχει pstn, αυτή δεν είναι καλύτερη από την isdn ή το αντίθετο; το παπαγαλάκια αναφερόταν σε μένα;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ναι ρε παιδιά έκανα την μ@Λ@κια και έκοψα τον ΟΤΕ δεν έκανα μεταφορά.cyta έχουν όλοι οι γείτονες μου γι αυτό πήγα εκεί νόμιζα ότι θα έχει pstn, αυτή δεν είναι καλύτερη από την isdn ή το αντίθετο; το παπαγαλάκια αναφερόταν σε μένα; οτι εκοψες τον οτε εχει το κακο οτι. α.θα περιμενεις παραπανω καιρο να φερει η cyta γραμμη. β.αν καποιος ηταν αναμονη και ειχες το τελευταιο ζευγαρι το παιρνει αλλος. γ.αν ειχες καλη γραμμη την χανεις και δεν ξερεις τι γραμμη θα ερθει τωρα. δ.παραπανω λεφτα για ενεργοποιηση σε καινουρια γραμμη. ε.οχι το adsl over pstn παιζει καλυτερα απο το adsl over isdn.το adsl over isdn χανει συνηθως σε upload.
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οτι εκοψες τον οτε εχει το κακο οτι. α.θα περιμενεις παραπανω καιρο να φερει η cyta γραμμη. β.αν καποιος ηταν αναμονη και ειχες το τελευταιο ζευγαρι το παιρνει αλλος. γ.αν ειχες καλη γραμμη την χανεις και δεν ξερεις τι γραμμη θα ερθει τωρα. δ.παραπανω λεφτα για ενεργοποιηση σε καινουρια γραμμη. ε.οχι το adsl over pstn παιζει καλυτερα απο το adsl over isdn.το adsl over isdn χανει συνηθως σε upload. Κοίτα εδώ που είναι δεν πιστεύω να πιάνω παραπάνω από 4μβ.Ένας ξάδερφος μου γείτονας έχει φορθ, τον συνέδεσαν στις γιορτές μετά από ένα μήνα, το είχε κομμένο το τηλέφωνο , και παίζοντας online lol αυτός και εγώ να κατεβάζω με το κινητό με torrent πιάνω 1.8mbs, έχει την βασική 19γιουρα δίνει με είπε
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ναι ρε παιδιά έκανα την μ@Λ@κια και έκοψα τον ΟΤΕ δεν έκανα μεταφορά.cyta έχουν όλοι οι γείτονες μου γι αυτό πήγα εκεί νόμιζα ότι θα έχει pstn, αυτή δεν είναι καλύτερη από την isdn ή το αντίθετο; το παπαγαλάκια αναφερόταν σε μένα; Το "παπαγαλάκια" φυσικά και δεν πήγαινε σε σένα.Εσύ έχεις το πρόβλημά σου και άλλοι κάνουν promo τη forthnet. Θα επαναλάβω πως πρέπει να μάθεις το λόγο της καθυστέρησης.Αλλιώς θα κινείσαι στα τυφλά.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κοίτα εδώ που είναι δεν πιστεύω να πιάνω παραπάνω από 4μβ.Ένας ξάδερφος μου γείτονας έχει φορθ, τον συνέδεσαν στις γιορτές μετά από ένα μήνα, το είχε κομμένο το τηλέφωνο , και παίζοντας online lol αυτός και εγώ να κατεβάζω με το κινητό με torrent πιάνω 1.8mbs, έχει την βασική 19γιουρα δίνει με είπε αν δεν παει παραπανω η περιοχη οκ δεν μπορεις να κανεις κατι.ελπιζω να μην ειναι ελλειψη ακραιου η κεντρικου γιατι μετα θα εχεις θεμα και βλεπω μεγαλη αργοπορια.
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δηλαδή να παν ΟΤΕ να ρωτήσω τι να κάνω ρε σεις;
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ο οτε δεν ξερω αν θα σου πει η αν θα σου πει οτι μιλα με cyta.για μενα μιλα με τον παροχο και πες θελω ακριβη αιτια.αν δεν σου πουν πεστους και εσυ αντιο.
apeiro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ναι ρε παιδιά έκανα την μ@Λ@κια και έκοψα τον ΟΤΕ δεν έκανα μεταφορά.cyta έχουν όλοι οι γείτονες μου γι αυτό πήγα εκεί νόμιζα ότι θα έχει pstn, αυτή δεν είναι καλύτερη από την isdn ή το αντίθετο; το παπαγαλάκια αναφερόταν σε μένα; κάποιος άλλος καημένος σαν και σένα "άρπαξε" την "γραμμή" σου με το που το έκοψες και τώρα περιμένεις εσύ κάποιον άλλον να το κόψει για να πάρεις.. καθολικές υπηρεσίες κλπ μόνο οι εκκλησία αναγνωρίζει όχι ο οτε..
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 καλαμπορει να ειναι και αλλοι οι λογοι.να μην εχει η cyta πορτες και διαφορα τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα