Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεπον είχα κάνει αίτηση στην cyta 27 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα δεν με έχουν συνδέσει ακόμη, θέλω να φύγω να πάω forthnet.τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να αποδέσμευθω αφού την cyta και να μην έχω τραβαλα με δαύτους;

Δημοσ.

Στείλε τους γραπτός το αίτημα σου και κάνε και καταγγελία στον ΕΕΤΤ, πάντως δεν προτείνω frothnet... δοκίμασε και για Wind ακούω πως έχει πολύ φθηνα και αξιόπιστα πακέτα 

Δημοσ.

Έλεος απο τον φεβρουάριο και ακομα περιμένεις..... εχεις μιλήσει μαζι τους φαντάζομαι τι σου εχουν πεί ;

φοβάμαι πως για να σε έχουν τοσο καιρό στην αναμονή ειναι θέμα του οτε μπορεί να υπάρχει καποιο πρόβλημα και να μην εχει να σου δώσουν πόρτα η να παίζει αλλο πρόβλημα, οποτε αν ειναι θέμα του οτε και αλλου να πας παλι ισως να περιμένεις , πρέπει να μιλήσεις με τον οτε

Δημοσ.

Οπως ειπε ο spank ρωτα τους τι εχει γινει για να δεις μηπως ειναι θεμα οτε και μετα κανε οτι ειναι να κανεις.μπορει αμα υπαρχει ελλειψη ακραιου κτλ να πρεπει να πας οτε μηπως ετσι πιεστουν να σου δωσουν γραμμη και μετα να πας σε παροχο.απο wind και forthnet θα προτιμουσα την δευτερη.αν εχεις βεβαια wind τηλεφωνο μπορει να το ενσωματωσεις.αν θες Nova εκει πας forthnet.καταγγελια eett μην κανεις ακομα.δενεχει νοημα πριν μαθεις τον λογο.απλα αν ειναι να πας αλλου μιλα με cyta Μην πληρωσεις τιποτα χωρις λογο .να εισαι δηλαδη σιγουρος οτι θα φυγεις χωρις να χρειαστει να πληρωσεις κατι.λογικα επειδη δεν εχεις ενεργοποιηθει δεν θα πληρωσεις απλα το λεω γιατι ελλαδα ειμαστε

Δημοσ.

Στείλε τους γραπτός το αίτημα σου και κάνε και καταγγελία στον ΕΕΤΤ, πάντως δεν προτείνω frothnet... δοκίμασε και για Wind ακούω πως έχει πολύ φθηνα και αξιόπιστα πακέτα 

Ρώτα και μένα τι τράβηξα στη wind με αποσυνδέσεις και τα σχετικά ..... Πήγα forthnet και είμαι πολύ τυχερός γτ πέτυχα τρομερή προσφορά 3Play στα 29,90 και χωρίς αποσυνδέσεις προς το παρόν 

Δημοσ.

στον καθενα ειναι πως θα κατσει.για καθε παροχο θα ακους ειτε τα καλυτερα ειτε τα χειροτερα.

ακτιβώς έτσι είναι, το κύριο που μπορείς να τσεκάρεις εσύ είναι η τιμή.

αυτή την στιγμή το 3play κατα την γνώμη μου είναι ό,τι πιο συμφέρον κυκλοφορεί και πολύ καλή ευκαιρία για να βάλεις τβ, επιλέγοντας μεταξύ σπορ και σινεμα για άλλα 10 ευρώ.

εγώ πάω καρφωτός για σπορ, θα βλέπω την ομάδα μου μπαλα, μπασκετ, ελλαδα ευρωπη και θα χω ώφελος από τους καφέδες και τις μπύρες που πληρώνω μέχρι τώρα στις καφετέριες

• Like 1
Δημοσ.

Τους έστειλα μήνυμα ότι θέλω να ακυρώσω την αίτηση και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμη, επίσης έστειλα και στην εεττ αλλά τίποτα από εκεί, δεν ξέρω μήπως έκλεισαν για το καλοκαίρι.Στην σιτα με έλεγαν ότι υπάρχει θέμα μες τον ΟΤΕ μόνο αυτό τίποτα άλλο

Δημοσ.

ωραια αφου δεν σου λενε τι προβλημα υπαρχει με τον οτε καντην.ο οτε αν κανει απορριψη την αιτηση οσο θυμαμαι λεει με ποια αιτιολογια εχει γινει η απορριψη.αφου δεν σου λενε fuc... them

Δημοσ.

αλλαξε παροχο.τι θα κανεις?θα περιμενεις ποτε θα σε ενεργοποιησουν και να μην σου λενε και τον λογο?αν φας και απο δευτερο παροχο reject μετα βλεποουμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα παπαγαλάκια συνεχίζουν....αφού σας παίρνει καλά κάνετε, γιατί αλλού έχετε πάει ήδη για "μπάνιο".Είστε απλά τραγικοί και σταματήστε να γαμάτε ολόκληρα φόρουμ τρολλάροντας.

Πάμε τώρα στο θέμα μας:Η αίτηση είναι νέα ή φορητότητα; Αν είναι πρόβλημα του Οτέ, πρέπει να μάθεις ακριβώς είναι, γιατί σε όποια εταιρία και να κάνεις αίτηση, πάλι πρόβλημα θα προκύψει.

Δημοσ.

Τα παπαγαλάκια συνεχίζουν....αφού σας παίρνει καλά κάνετε, γιατί αλλού έχετε πάει ήδη για "μπάνιο".Είστε απλά τραγικοί και σταματήστε να γαμάτε ολόκληρα φόρουμ τρολλάροντας.

Πάμε τώρα στο θέμα μας:Η αίτηση είναι νέα ή φορητότητα; Αν είναι πρόβλημα του Οτέ, πρέπει να μάθεις ακριβώς είναι, γιατί σε όποια εταιρία και να κάνεις αίτηση, πάλι πρόβλημα θα προκύψει.

Η αφασια ειναι οτι δεν του λενε.αν δεν θελεινα παρει το ρισκο σε αλλο Provider τοτε κανει αιτηση για τηλεφωνια Isdn στο σπιτι και μετα το γυρναει σε αλλο παροχο με τον ηδη υπαρχον βρογχο.αν μπει isdn δεν θα ειναι πανω σε Pcm σιγουρα.και δεν θα ειναι αναγκασμενος να κρατησει το συμβολαιο για ενα χρονο οπως θα γινοταν αν εβαζε και ιντερνετ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αφασια ειναι οτι δεν του λενε.αν δεν θελεινα παρει το ρισκο σε αλλο Provider τοτε κανει αιτηση για τηλεφωνια Isdn στο σπιτι και μετα το γυρναει σε αλλο παροχο με τον ηδη υπαρχον βρογχο.αν μπει isdn δεν θα ειναι πανω σε Pcm σιγουρα.και δεν θα ειναι αναγκασμενος να κρατησει το συμβολαιο για ενα χρονο οπως θα γινοταν αν εβαζε και ιντερνετ.

Αν όμως το πρόβλημα είναι οι "πόρτες", θα μπορεί να κάνει φορητότητα από isdn σε pstn γραμμή;Γιατί υποψιάζομαι πως αυτό είναι το πρόβλημα και καθυστερεί η cyta.Και αν είναι έτσι είναι γενικό το πρόβλημα στην περιοχή του ή ειδικό (βλέπε cyta);Για αυτό πρέπει να μάθει το λόγο της καθυστέρησης.

Δημοσ.

Αν όμως το πρόβλημα είναι οι "πόρτες", θα μπορεί να κάνει φορητότητα από isdn σε pstn γραμμή;Γιατί υποψιάζομαι πως αυτό είναι το πρόβλημα και καθυστερεί η cyta.Και αν είναι έτσι είναι γενικό το πρόβλημα στην περιοχή του ή ειδικό (βλέπε cyta);Για αυτό πρέπει να μάθει το λόγο της καθυστέρησης.

δεν λεω να μεινει στον οτε μετα και να το γυρισει σε pstn.απλα αν ειναι απερχομενο η κεντρικο μηπως ο οτε του δωσει και μετα το γυρισει σε αλλο παροχο.αν ειναι πορτες παροχου τοτε  φταιει η εταιρεια που δεν εχει κανει επαυξηση.να υπαρχει ελλειψη ζευκτικου το θεωρω λιγο απιθανο εως πολυ απιθανο.απλα μην το παιδευει αλλο με την εταιρεια που εχει αμα δεν του λενε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...