Προς το περιεχόμενο

ZXV10 W300B qos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε παιδιά. Έχω το παραπάνω router και θέλω να δώσω προτεραιότητα σε κάποια συσκευή του δικτύου, Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό;

Δημοσ.

αν εχει καρτελλα qos εκει οριζεις ποιο service η ποιο port να εχει προτεραιοτητα.ανα ip δεν νομιζω να υποστηριζει αυτο το ρουτερ.

Και βεβαια μην περιμενεις θαυματα.υπαρχει και software to netlimiter που οριζεις ανα application Κτλ το bandwidth αλλα το τρεχεις στο εκαστοτε pc.αν ο αλλος κλεισει το προγραμμα δεν εχει νοημα

Δημοσ.

αν εχει καρτελλα qos εκει οριζεις ποιο service η ποιο port να εχει προτεραιοτητα.ανα ip δεν νομιζω να υποστηριζει αυτο το ρουτερ.

Και βεβαια μην περιμενεις θαυματα.υπαρχει και software to netlimiter που οριζεις ανα application Κτλ το bandwidth αλλα το τρεχεις στο εκαστοτε pc.αν ο αλλος κλεισει το προγραμμα δεν εχει νοημα

6drc.png

Εφόσον έχει και mac addresses (θεωρητικά τουλάχιστον) δε θα υποστηρίζει και priority ανα συσκευή; Σε κάθε περίπτωση αν μπορούσες να βοηθήσεις λίγο με τις επιλογές θα ήμουν ευγνώμων γιατί πέρα από τα προφανή όπως ports έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

επειδη ρωταει παρα πολλα που δυσκολο να ξερω τι ειναι το καθενα επελεξε τα βασικα που θες δηλαδη Mac addresses ports και κανε δοκιμες.λογικα δεν θα σε υποχρεωσει να τα συμπληρωσεις ολα οπως πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...