Atmos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Γεια σας ρε παιδιά. Έχω το παραπάνω router και θέλω να δώσω προτεραιότητα σε κάποια συσκευή του δικτύου, Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 αν εχει καρτελλα qos εκει οριζεις ποιο service η ποιο port να εχει προτεραιοτητα.ανα ip δεν νομιζω να υποστηριζει αυτο το ρουτερ. Και βεβαια μην περιμενεις θαυματα.υπαρχει και software to netlimiter που οριζεις ανα application Κτλ το bandwidth αλλα το τρεχεις στο εκαστοτε pc.αν ο αλλος κλεισει το προγραμμα δεν εχει νοημα
Atmos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 αν εχει καρτελλα qos εκει οριζεις ποιο service η ποιο port να εχει προτεραιοτητα.ανα ip δεν νομιζω να υποστηριζει αυτο το ρουτερ. Και βεβαια μην περιμενεις θαυματα.υπαρχει και software to netlimiter που οριζεις ανα application Κτλ το bandwidth αλλα το τρεχεις στο εκαστοτε pc.αν ο αλλος κλεισει το προγραμμα δεν εχει νοημα Εφόσον έχει και mac addresses (θεωρητικά τουλάχιστον) δε θα υποστηρίζει και priority ανα συσκευή; Σε κάθε περίπτωση αν μπορούσες να βοηθήσεις λίγο με τις επιλογές θα ήμουν ευγνώμων γιατί πέρα από τα προφανή όπως ports έχω πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 επειδη ρωταει παρα πολλα που δυσκολο να ξερω τι ειναι το καθενα επελεξε τα βασικα που θες δηλαδη Mac addresses ports και κανε δοκιμες.λογικα δεν θα σε υποχρεωσει να τα συμπληρωσεις ολα οπως πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα