SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο Dimitry Itskov που πολλοί ίσως να θυμάστε από το ‘2045 Initiative‘, συνεχίζει τα μεγαλεπίβολα του σχέδια περί αθανασίας υποσχόμενος ότι σε μερικά χρόνια από τώρα το πέρασμα στην αιωνιότητα θα είναι εφικτό ανταλλάσσοντας το σώμα μας με αυτό ενός τεχνητού ρομπότ…Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, στα επόμενα 2-7 χρόνια θα δημιουργούνται τεχνητά ρομποτικά σώματα (avatars) πιστά αντίγραφα των δικών μας και ικανά να χειρίζονται αντικείμενα και να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον όπως ακριβώς και ο άνθρωπος. Το επόμενο και δυσκολότερο βήμα έρχεται αμέσως μετά (5-10 χρόνια) και είναι η μεταμόσχευση του ανθρώπινου εγκεφάλου στο σώμα-ρομπότ ενώ μέχρι το 2035 η ανθρώπινη προσωπικότητα θα έχει μεταφερθεί πλήρως σε αυτό. Με τον τρόπο αυτό, ο Itskov ισχυρίζεται ότι η διάρκεια της ζωής μας θα επεκταθεί για αρκετές εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια. Οι υποσχέσεις του Ρώσου επιχειρηματία δεν άφησαν ασυγκίνητη ούτε την επιστημονική κοινότητα, με τα MIT, UC Berkeley και άλλα πανεπιστήμια να ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το project που ετοιμάζει. Την εβδομάδα που διανύουμε ο Itskov έχει προγραμματίσει τα αποκαλυπτήρια ενός ρομποτικού αντίγραφου του κεφαλιού του που σχεδίασε ο David Hanson. Πηγή: Techgear Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση basilis222 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δεν θα χωράμε στην γή. 51 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση μtj Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δεν θα χωράμε στην γή. Γιατι ως γνωστόν το παγκόσμιο ταμείο για [...] θα φροντίσει να μοιράσει από ένα ρομποτοσώμα σε όλους εμάς τους φτωχοδιαβόλους. 41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κλωνοποίηση ftw... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Στα επόμενα χρόνια (μπορεί να ειναι 60 100 200) πιστεύω καποια στιγμή θα φτάσει και εκει ο άνθρωπος να παίζει γενικά με ρομπότ ισως και στην καθημερινότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση gdriver Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 άρα τελειώνει και η συνταξιοδότηση όπως την ξέρουμε. 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immunity Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 άρα τελειώνει και η συνταξιοδότηση όπως την ξέρουμε. Μα δεν θα δουλευεις ούτε εσύ ούτε τα κινεζάκια ! μονο ρομποτ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το μέλλον είναι η κλωνοποίηση. Κανένας δεν έχει δει το The Island; http://www.imdb.com/title/tt0399201/ Παίζει και η Scarlett Johansson. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Η κλωνοποίηση είναι κοπια απλά, ξενέρα. Εγώ θέλω να είμαι "ΕΓΩ" για πάντα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Η κλωνοποίηση είναι κοπια απλά, ξενέρα. Εγώ θέλω να είμαι "ΕΓΩ" για πάντα Μπα, απλα μεσω της κλωνοποιησης να βρισκουμε αντικατασταση σε αυτο που "χαλαει" πανω σου π.χ. καποιο οργανο. Και μαλλον αυτο ειναι το πιο πιθανο να γινει 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μακαρι να γινει και να σηκωθουμε να φυγουμε απο αυτον τον πλανητη και να εξερευνησουμε και αλλα μερη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση George b Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δηλαδή αντί να πηγαίνουμε στον γιατρό θα πηγαίνουμε στον μηχανικό Ωπ που σε ρε Μήτσο,μου έφυγε μια φλάντζα από το χέρι θα περάσω το απόγευμα να μου την φτιάξεις 36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Και στην γκομενα τι θα λεμε; Κατσε μαναμ να σε βραχυκυκλωσω! 56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balboagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Είχα δει κάποια ταινία σχετικά με κάτι παρόμοιο. Απλά ξύπναγες, Συνδεόσουν στο avatar σου και έκανες ότι ήθελες. Το ερώτημα είναι, θα πουλήσουμε και την ψυχή μας στον διάβολο τώρα? Δεν μας φτάνουν τόσα που περνάμε? Μια αιωνιότητα η απλά μερικά χρόνια παραπάνω να ζήσουμε γιατί? Να βλέπουμε <την κυβέρνηση> περισσότερο απ'ότι πρέπει? Εάν το πάμε έτσι ο Δράκουλας θα μας πιει το αίμα (ναι ο γνωστός) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Είχα δει κάποια ταινία σχετικά με κάτι παρόμοιο. Απλά ξύπναγες, Συνδεόσουν στο avatar σου και έκανες ότι ήθελες. Το ερώτημα είναι, θα πουλήσουμε και την ψυχή μας στον διάβολο τώρα? Δεν μας φτάνουν τόσα που περνάμε? Μια αιωνιότητα η απλά μερικά χρόνια παραπάνω να ζήσουμε γιατί? Να βλέπουμε <την κυβέρνηση> περισσότερο απ'ότι πρέπει? Εάν το πάμε έτσι ο Δράκουλας θα μας πιει το αίμα (ναι ο γνωστός) το Surrogates λεσ νομιζω, δεν ειναι κα μακρια απο την πραγματικότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα