Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Επειδή τo Public τα έκανε μαντάρα με την Toshiba, σκέφτομαι τελικά να βάλω νερό στο κρασί μου (lool) να παραγγείλω κι εγώ τη Sony. Με προβληματίζει λίγο η συμβατότητα όμως, επειδή όπως κατάλαβα ο τύπος της (UHS-I) είναι καινούριος. Έχω την 450D. Υπάρχει περίπτωση να μην παίξει; Προφανώς δεν θα πιάνει αυτές τις αστρονομικές ταχύτητες, αλλά αυτό δεν με νοιάζει. Εχω πετυχει πολλες καρτες UHS-1 οι οποιες αν δεν μπουν σε καταλληλη (UHS συμβατη δηλαδη) συσκευη "παιζουν" σε πολυ χαμηλοτερες ταχυτητες απο "απλες" class10. Να μην παιξει καθολου το θεωρω απο πολυ δυσκολο μεχρι απιθανο. ΥΓ. Παρε εναν "συναδελφο" σου. 1
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ Matrixxx. Δεν με ενδιαφέρει να πιάσει τις ταχύτητες που λέει, απλούστατα επειδή δεν υπάρχει πρ΄ριπτωση να γίνει αυτό. Με ενδιαφέρει το δεύτερο που λες, μήπως δεν την αναγνωρίσει καθόλου. Κι εγώ πιστεύω ότι δύσκολο να μην πάιζει, αλλά η 450D είναι ήδη παλιά μηχανή και πάντα σου μπαίνουν ψύλλοι. Anyway, σκέφτομαι να την πάρω γιατί είναι ουσιαστικά στην ίδια σχεδόν τιμή με τις άλλες, οπότε στο μέλλον όταν αλλάξω μηχανή λογικά θα αξιοποιηθεί αυτό το feature. Όσο για το Public, η κάρτα που έχουν στη φωτογραφία ΔΕΝ είναι αυτή που φέρνουν. Από το link της Toshiba στο πρώτο ποστ, η κάρτα που έχουν στην εικόνα είναι η High Speed Professional (η άσπρη) ενώ αυτή που φέρνει το Public είναι η ακριβώς από κάτω, η μαύρη. Δεν είναι ίδιες. Μικρή η διαφορά (μάλλον καμία, στη μηχανή μου), αλλά ξενέρωσα.
giorginho Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αν κανεις καποιο τεστ σε συμβατικο usb 2.0 cardreader πες μας αν μπορει να πιασει το οριο της ταχυτητας του usb 2.0. Χαλι μαυρο, 16/11ΜΒ/s read/write... Τα ιδια περιπου με την αλλη uhs-1 που εχω. Μονο σε πληρως συμβατο υλικο δειχνουν τα δοντια τους οι uhs-1 αλλιως ειναι χειροτερες απο τις παλιες "απλες" class 10. (και μιλαω για την sony uhs-1 class 10 - 94MB/s) 1
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δηλαδή να πάρω την Toshiba κι ας είναι και η πιό απλή;
SV1EOD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ matrixx και giorginho για την διευκρίνηση. 2
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Την Toshiba; Την έχω πάρει εγώ εδώ και μέρες. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω για κάτι άλλο σε 16άρι αυτή τη στιγμή, διάβασα και το ποστ του giorginho και ξενέρωσα οριστικά με τη Sony, είπα δεν μαμείς ένα 5ευρο είναι και είσαι χωρίς κάρτα.
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ελπίζω να διάβασες τί έχω ποστάρει λίγο πιό πάνω, ότι δεν είναι αυτή που βλέπεις, για να μην εκπλαγείς όταν σου έρθει.
manosfp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οταν μου έρθει θα πάω απο το κατάστημα να την πάρω και θα τους την ταΐσω.
papars Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ένα ευχαριστώ στον TS. Την παρέλαβα. Αντικατέστησε μια αρχαία 2Gb που είχα στην φωτογραφική μηχανή μου.
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Για την ιστορία, το Public εδέησε επιτέλους να αλλάξει την εικόνα της κάρτας, και πλέον έχουν τη σωστή. Η τιμή παραμένει 5 ευρώ αλλά το προϊόν αναφέρεται ως προσωρινά εξαντλημένο.
ALekzUnder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εγώ πήρα τη sony με τα 7€ και παρέλαβα κιόλας, απορώ γιατί δεν κάνατε την αλλαγή μέχρι τώρα, είναι εξαιρετική 1
silverado Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και εγω πηρα τη Sony με τα 7€ πολυ καλη αγορα. Ευχαριστω τον arxaggelo που ξεκινησε το θεμα και τον zizu10 που βρηκε την Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα