Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Public ξαναχτυπά με ένα ακόμη προϊόν στα 5,01 ευρώ, συγκεκριμένα η κάρτα του τίτλου (αρχική τιμή 9 ευρώ, στους άλλους από 12) Κανονικά έψαχνα για 16άρα, αλλά η συγκεκριμένη είναι αρκετά φθηνή για επώνυμη και class 10.  Τώρα αν είναι πραγματικά ή "στα χαρτιά" μόνο το Class 10, θα σας γελάσω.  Γενικά, review δεν βρήκα.  Η Toshiba εδώ την αναφέρει ως "επαγγελματική" (High Speed Professional), οι "απλές" της είναι πιό κάτω.

Προσοχή 1, είναι SDHC που σημαίνει ότι εάν έχετε παλιά μηχανή, καλό είναι να ελέγξετε τη συμβατότητά της πριν αγοράσετε. 

Προσοχή 2, είναι κανονική SD και όχι micro.

Το προϊόν εδώ

Τιμές Skroutz εδώ

8άρες γενικά, για να έχουμε μια ιδέα εδώ.

Και 16άρες Class 10, έτσι για να έχουμε να λέμε εδώ.  Η συγκεκριμένη στα 16g είναι στα 12,33.

Δημοσ.

Κανονικά όπως είπα θα πήγαινα σε 16άρα ή 32άρα, αλλά το νήμα το άνοιξα επειδή έχει μόνο 5 ευρώ.  Επίσης η Toshiba μου εμπνέει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από την Sony αλλα φυσικά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σχετικό.

Δημοσ.

Κανονικά όπως είπα θα πήγαινα σε 16άρα ή 32άρα, αλλά το νήμα το άνοιξα επειδή έχει μόνο 5 ευρώ.  Επίσης η Toshiba μου εμπνέει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από την Sony αλλα φυσικά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σχετικό.

Mα 8άρα είναι αυτή που πόσταρα και είναι αρκετά πιο γρήγορη από την Toshiba!

Δημοσ.

Ναι, δεν με κατάλαβες, έλεγα ότι έψαχνα για 16άρα ή για 32άρα, οπότε η συγκεκριμένη 8άρα μου άρεσε επειεδή είναι πάρα πολύ φθηνή.  Δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι η συγκεκριμένη Sony είναι άλλου μεγέθους ή δεν είναι καλή (το αντίθετο μάλλον) Δεν σκόπευα να ξαναπάρω 8άρα, την πόσταρα μόνο επειδή είναι εξευτελιστική η τιμή της, δεν ήθελα να δώσω δεκάρα παραπάνω.  Και όπως είπα δεν εμπιστεύομαι την Sony (άλλου παπά ευαγγέλιο βέβαια αυτό, δικό μου θέμα), αλλά τη συγκεκριμένη θα την έπαιρνα κατευθείαν σε 16 ή 32.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης μπερδευει το εξης:

Στη σελιδα το Public λεει για την Toshiba 60 μηνες εγγυηση (5 ετη), ενω για την Sony μονο 12 μηνες, αλλα στη σελιδα της Sony απο κατω λεει 5 ετη?????

Δημοσ.

Παίζει κάτι μέρες τώρα σε αυτή την τιμή. Προσωπικά για 2 ευρώ παραπάνω, θα προτιμούσα αυτή http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/flash-memory/sd/sony-sf8ux-karta-mnimis-sdhc-uhs-i-94mbs-8-gb/prod2880010pp/

Έχεις ιδέα σε Card reader από netbook τι ταχύτητες θα πιάνει αυτή;

Δημοσ.

Tην παρελαβα (την υπερταχεια οπως ανεφερα και στο αλλο θεμα) μολις σημερα με χθεσινη παραγγελια.

Δεν εχει να κανει με το αν ειναι netbook ή σουπερ-πυργος gaming. ΑΝ ειναι τελευταιας γενιας/τεχνολογιας το μεσο αναγνωσης θα πιασει ο,τι λεει... ΑΝ ΔΕΝ ειναι θα παιζει οσο μπορει να παιξει (περιορισμος του μεσου δηλαδη).

Δεν εκανα καποιο τεστ ακομα γιατι δεν εχω μαζι μου τωρα 'συμβατο' μηχανημα, αλλα μια αλλη uhs που εχω με θεωρητικα 85ΜΒ/s μεγιστη ταχυτητα αναγνωσης σε συμβατο μηχανημα χτυπαγε 70-80...!

Δημοσ.

Επειδή τo Public τα έκανε μαντάρα με την Toshiba, σκέφτομαι τελικά να βάλω νερό στο κρασί μου (lool) να παραγγείλω κι εγώ τη Sony.  Με προβληματίζει λίγο η συμβατότητα όμως, επειδή όπως κατάλαβα ο τύπος της (UHS-I) είναι καινούριος. Έχω την 450D. Υπάρχει περίπτωση να μην παίξει; Προφανώς δεν θα πιάνει αυτές τις αστρονομικές ταχύτητες, αλλά αυτό δεν με νοιάζει. 

Δημοσ.

Tην παρελαβα (την υπερταχεια οπως ανεφερα και στο αλλο θεμα) μολις σημερα με χθεσινη παραγγελια.

Δεν εχει να κανει με το αν ειναι netbook ή σουπερ-πυργος gaming. ΑΝ ειναι τελευταιας γενιας/τεχνολογιας το μεσο αναγνωσης θα πιασει ο,τι λεει... ΑΝ ΔΕΝ ειναι θα παιζει οσο μπορει να παιξει (περιορισμος του μεσου δηλαδη).

Δεν εκανα καποιο τεστ ακομα γιατι δεν εχω μαζι μου τωρα 'συμβατο' μηχανημα, αλλα μια αλλη uhs που εχω με θεωρητικα 85ΜΒ/s μεγιστη ταχυτητα αναγνωσης σε συμβατο μηχανημα χτυπαγε 70-80...!

Αν κανεις καποιο τεστ σε συμβατικο usb 2.0 cardreader πες μας αν μπορει να πιασει το οριο της ταχυτητας του usb 2.0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...