Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια επειδη βλεπω συχνα στο ιντερνετ για το περιφημο κιτρινο λαμπακι του PS3,θα ηθελα καποες γνωμες για το πως μπορουμε να δωσουμε παραταση ζωης στην κονσολας μας με καποιες μεθοδους...

Καταρχην εχω το PS3 Slim 320Giga ακριβως 2 χρονια δεν ειχα ως τωρα καποιο προβλημα απλα επειδη ηρθε πλεον και το καλοκαιρακι το μηχανημα ζεσταινεται(περνει φωτια μαλλον) αρκετα ευκολα με 1-2 ωρες παιχνιδι....

Εγω  για παραδειγμα σκεφτομαι να αγορασω μια βαση σαν αυτες που τοποθετουν πανω τα λαπτοπ μπας και το βοηθησει λιγο να κραταει καλυτερα την θερμοκρασια...

Μια δευτερη μου σκεψη ειναι να αγορασω μια καθετη βαση ωστε να το εχω καθετα μπας και βοηθησει αυτο γιατι ετσι οριζοντια που το εχω τωρα ζεσταινεται και το ξυλο απο κατω.....

Αληθεια λογικα θα ειναι καλυτερα καθετα παρα οριζοντια που το εχω τα 2 αυτα χρονια ετσι δεν ειναι????

Τελος θα ηθελα να το ανοιξω για να καθαρισω απο μεσα το ανεμιστηρακι(εχω δει και σχετικα βιντεακια στο youtube) τα χερια μου πιανουν και δεν ειναι τιποτα δυσκολο αλλα ελα που δεν εχω τα απαραιτητα κατσαβιδια....

Για πειτε μου σχετικα με αυτα που ειπα βοηθανε?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι καμια βαση αν το εχεις σε επιφανεια που δε ζεστενεται (σε ξυλο που το εχεις δεν ειναι οτι καλυτερο) και αεριζεται καλα τριγυρω

Εχω διαβασει σε φορουμ εξω οτι οριζοντια ψυχεται καλυτερα

Μπορεις να το ανοιξεις με torx 8 που θελουν καποιες βιδες. Οταν το ανοιξεις θα βαλεις μονο φυσητηρα η μπορεις να κανεις και το fan test (σε μπαλκονι) για να φυγουν οι σκονες. Το fan test το κανεις αφου εχεις βγαλει το ΠΣ3 απο τη πριζα. Κρατας πατημενο το eject button και βαζεις το ΠΣ3 στη πριζα. Ο ανεμιστηρας θα ξεκινησει να δουλευει σε full στροφες και θα διωξει οτι σκονες υπαρχουν μεσα. Μη το κανεις ομως χωρις να το εχεις ανοιξει  και εχεις βγαλει τα καπακια γιατι οι σκονες θα πανε σε αλλα μερη του ΠΣ3

Περαν αυτου στην τριετια πανω λενε καλο ειναι να γινει αλλαγη παστας προληπτικα.

Εαν το ΠΣ3 δεν σβηνει (παρολο που θερμενεται και λειτουργει ο ανεμιστηρας πιο δυνατα) δεν ειναι θεμα. Το θεμα ειναι αν σου σβησει μια φορα οταν εχει ζεσταθει. Τοτε οπωσδηποτε αλλαγη παστας.

Για οσους εχουν θεματα με θερμοκρασια παντως η λυσεις ειναι 2 αφου πρωτα αλλαχθει η παστα.

1. Χακαρισμα και περασμα του fan controller.

2. Ποτενσιομετρο οπως εκανε ο user24 εδω οπου ρυθμιζει manually τον ανεμιστηρα και αυξανει στροφες τωρα το καλοκαιρι.

http://www.insomnia.gr/topic/472953-playstation-3-jailbroken-multiman-temperature-thread/?p=52358066

Δημοσ.

φιλε καταρχην ευχαριστω χρησιμες οι συμβουλες σου δεν εχω εως τωρα καποιο θεμα απλα προοληπτικα θα ηθελα να παρω καποιες αποφασεις για το τι θα κανω....

να ρωτησω κατι επιδη ετσι ειναι το επιπλο που εχω την τηλεοραση μου εχω απο κατω το PS3 σε τι επιφανεια λες να το βαλω να τοποθετησω κατι πανω απο το ξυλο η μηπως να το βαλω κατω στο εδαφος που εχουμε μωσαικο και καθε μια ωρα πχ να το μετακινω λιγο εχει καλη δροσια κατω στο μωσαικο,θα το δοκιμασω....

Την θερμοκρασια ομως πως μπορω να την δω με καποιον αλλον τροπο καποιο προγραμα

Δημοσ.

εγω λεω να το αφησεις οπως ειναι....φυσηξε το και ασε τα μωσαικα...εχουν ανοχες σε καποιο βαθμο...αν εχεις προβλημα θα το καταλαβει απο τον ανυποφορο θορυβο(αν γινει θα το καταλαβεις) και την πολυ μεγαλη ζεστη που θα βγαζει...εμενα ετσι εκανε το φατ 40gb που εχω τωρα αυτες τις μερες (το χω 6 χρονια) και εκανα αλλαγη της παστας και ειμαι μαγκας τωρα...Κυριακη εκλεισα ενα 5ωρο σερι the last of us και δεν εκανε κιχ....

• Like 1
Δημοσ.

εγω λεω να το αφησεις οπως ειναι....φυσηξε το και ασε τα μωσαικα...εχουν ανοχες σε καποιο βαθμο...αν εχεις προβλημα θα το καταλαβει απο τον ανυποφορο θορυβο(αν γινει θα το καταλαβεις) και την πολυ μεγαλη ζεστη που θα βγαζει...εμενα ετσι εκανε το φατ 40gb που εχω τωρα αυτες τις μερες (το χω 6 χρονια) και εκανα αλλαγη της παστας και ειμαι μαγκας τωρα...Κυριακη εκλεισα ενα 5ωρο σερι the last of us και δεν εκανε κιχ....

απο θορυβο παντως δεν νομιζω οτι εχω θεμα οπως ειναι απο οταν το πειρα μου ακουγεται,τωρα για την ζεστη οτι βγαζει ζεστη βγαζει αλλα αυτο μου φαινετε λογικο τωρα και μες στο καλοκαιρι....

Δημοσ.

Εγω κάθε 2 χρονια του αλλαζω πάστες. 2006 Fat Model. Ζει ακομα χωρις Κανενα Προβλημα.  Ουτε Παρουσιασε Ποτέ. Μονο αλλαγη Δισκου πριν 3 χρονια.

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια αλλα φανταζομαι οτι αν κατι δεν παει καλα με την κοσνολα θα το καταλαβω ειτε απο καποιο εντονο η παραξενο θορυβο

ειτε κολημματα ξαφνικα δεν γινετε να βγει off....τεσπα βασικα πρεπει να κοιταξω να το ανοιξω και να καθαρισω λιγο τον ανεμιστηρα αλλα δεν ξερω για την παστα δεν θελω να ρισκαρω γιατι θα πρεπει να το κανω φυλλο και φτερο να τα βγαλω ολα,ισως να το παω σε κανα καταστημα προσεχως για καθαρισμο και αλλαγη παστας μαζι με μια λογικη τιμη βεβαια....

ευχαριστω παντως για της αποψεις σας

Δημοσ.

να ξες οτι δεν ειναι πολυπλοκο...αν ανοιξες ποτε σου λαπτοπ τοτε αυτο θα σου φανει παιχνιδακι...

δεν εχω ανοιξει ποτε λαπτοπ αλλα ασχολουμαι γενικα με υπολογιστες εχω φτιαξει και αυτον που εχω τωρα και τον πλαιοτερο μου κομματι κομματι,απλα σε βιντεακια στο youtube που βλεπω εχει κατι μικροταινιουλες και βιδες μεσα στην κονσολα που θελουν προσοχη,μπορει να το ανοιξω καποια στιγμη κι εγω! 

Δημοσ.

Το καλοκαίρι παίζω πάντοτε με A/C ανοιχτό. Γενικά ποτέ δεν έχει ανοίξει η κονσόλα αν δεν είναι σχετικά δροσερός ο χώρος. Και ποτέ οι στροφές του ανεμιστήρα δεν ανεβαίνουν υπερβολικά, ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...