argate7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θεματάκι που έχω με ένα παλιό υπολογιστή που μου έφεραν για να το κοιτάξω. Πατάω το κουμπάκι για να ανοίξει και η οθόνη μαύρη αν και ακούγεται να λειτουργεί κανονικά. Η μητρική έχει on board κάρτα γραφικών αλλά υπάρχει και έξτρα κάρτα γραφικών. Του κουμπώνω είτε στο ένα είτε στο άλλο και η οθόνη είναι πάντα μαύρη και το λαμπάκι της οθόνης αναβοσβήνει. Το μυαλό μου πήγε στην κάρτα γραφικών, αλλά αφού δεν παίζει ούτε στης μητρικής?? Τότε μάλλον είναι θέμα μητρικής,ε? Τί λέτε?
GREGKERKYRA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Βγάλε τελείως την εξωτερική κάρτα γραφικών και δοκίμασε μόνο με την onboard. Επίσης δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.
argate7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ναι κανονικά και έχω δοκιμάσει και σε άλλες οθόνες. Δοκίμασα το πρώτο που μου είπε ο gregkerkyra αλλά πάλι τζίφος. Δεύτερο τροφοδοτικό δύκολα θα βρω. Αλλά παίζει να είναι θέμα τροφοδοτικού??
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 το ποιό πιθανόν. δεν έχεις κανέναν άλλον φίλο/φίλη,για 5 λεπτά να σου δώσει psu;;
argate7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μόλις δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και το αποτέλεσμα το ίδιο. Δεν παίζει τίποτα στην οθόνη. Είμαι κατά 99,9999999% σίγουρος ότι είναι μητρική. Κάποια άλλη ιδέα??
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 για κοίταξε επάνω στην μητρική μη τυχόν έχει σκασμένους πυκνωτές
argate7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μα και να έχει, πάει για αλλαγή μητρικής από τη στιγμή που δεν υπάρχει η γνώση αλλαγής πυκνωτών.
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 δεν θέλεις να βρείς το πρόβλημα απο που προέρχεται;; πάω πάσο τότε.
argate7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Σίγουρα από τη μητρική είναι το πρόβλημα. Να σου πω την αλήθεια, αυτό ήθελα να σιγουρέψω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Καλό μεσημέρι να έχετε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα