Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θεματάκι που έχω με ένα παλιό υπολογιστή που μου έφεραν για να το κοιτάξω.

Πατάω το κουμπάκι για να ανοίξει και η οθόνη μαύρη αν και ακούγεται να λειτουργεί κανονικά. Η μητρική έχει on board κάρτα γραφικών αλλά υπάρχει και έξτρα κάρτα γραφικών. Του κουμπώνω είτε στο ένα είτε στο άλλο και η οθόνη είναι πάντα μαύρη και το λαμπάκι της οθόνης αναβοσβήνει.

Το μυαλό μου πήγε στην κάρτα γραφικών, αλλά αφού δεν παίζει ούτε στης μητρικής?? Τότε μάλλον είναι θέμα μητρικής,ε?

Τί λέτε?

Δημοσ.

Ναι κανονικά και έχω δοκιμάσει και σε άλλες οθόνες. Δοκίμασα το πρώτο που μου είπε ο gregkerkyra αλλά πάλι τζίφος. Δεύτερο τροφοδοτικό δύκολα θα βρω. Αλλά παίζει να είναι θέμα τροφοδοτικού??

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και το αποτέλεσμα το ίδιο. Δεν παίζει τίποτα στην οθόνη. Είμαι κατά 99,9999999% σίγουρος ότι είναι μητρική. Κάποια άλλη ιδέα??

Δημοσ.

Μα και να έχει, πάει για αλλαγή μητρικής από τη στιγμή που δεν υπάρχει η γνώση αλλαγής πυκνωτών.

Δημοσ.

Σίγουρα από τη μητρική είναι το πρόβλημα. Να σου πω την αλήθεια, αυτό ήθελα να σιγουρέψω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Καλό μεσημέρι να έχετε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...