KinigosPsixon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 καλημέρα , προσπαθώ να κάνω ενα linux live usb το εκανα με το LiLi usb creator το ετρεξα μεσα απο τα παραθυρα ολα καλα μεχρι εκει δουλεψε. Οταν πηγα να κανω μπουτ απο το φλασακι κολλαει στην αρχη στην εικόνα που δείχνει οτι φορτόνουν τα linux και πατώντας esc γράφει the file system wasn't safely closed on windows. fixing linux live usb καμιά ιδεα??? τι κάνω λάθος (να πω οτι έκανα ασφαλή καταργηση απο τα windows πριν βγάλω το φλασακι γιατι εγώ νόμιζα οτι σε αυτό απευθυνόταν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 To μηνυμα που σου πεταξε αυτο που καταλαβες ελεγε...γιατι δεν σου παιξε δεν εχω ιδεα. Δοκιμασε με αλλο προγραμμα να φτιαξεις το usb (linuxlive usb creator , unetbootin , universal-usb-installer , yumi κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Στα windows πως το έτρεξες; με virtual;;; Έκανες κανονικά Logout από τα linux πριν κλίσεις το virtual;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ναι με virtual κανονικα εκανα και αλλωστε το δοκιμασα και χωρις να το τρεξω στα windows το εκαν 4-5 φορες 1) μηπως φταει η διανομη (μιντ 14) 2) μηπως φταει το φλασακι? λεω να δοκιμάσω έτσι τώρα http://www.insomnia.gr/wiki/_/linux/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-usb-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-liveusb-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82-r34 μετα απο λίγο ψάξιμο νομίζω οτι φταίει η επιλογή μέγεθος μονάδας εκχώρησης ....παίζει ρόλο στα πόσα byte το έχω (το βάζω στο μεγαλύτερο εγω 8192 byte) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα