Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα δικτύου με δυνατή κεραία για το καλοκαίρι στο εξοχικό καθώς γείτονας στα  500 μπορεί να μου δώσει τον κωδικό του για να έχω πρόσβαση στο δίκτυο.Επίσης θα ήθελα η κεραία να υποστηρίζει και monitor mode για backtrack (υπάρχουν και άλλα δίκτυα στην γειτονία :-D ) Έχω ένα πιστωτικό από το deal extreme και για αυτό θα ήθελα η αγορά να γίνει από αυτό , μέχρι τώρα έχω δει αυτήν πως σας φαίνεται ?

Δημοσ.

Την Alfa εχω και εγώ ποιο παλιο μοντέλο ομως, κει εγω την ειχα πάρει για να δοκιμάσω το backtrack και μπορώ να σου πω οτι κανει φοβερή δουλειά εκτος αυτου όμως ειναι ιδανική κατα την γνώμη μου για μακρινές αποστάσεις δεν μασάει , γενικά ειναι πολυ καλή και δυνατή τσίμπα την :)

Δημοσ.

Την AWUS036H την έχει ένας γνωστός και μου έχει πει πολύ καλά λογία αυτήν αλλά βλέπω ότι αυτη έχει καλύτερα χαρακτηριστικα ποια να αγοράσω και γιατί είμαι μεταξύ των δυο

Δημοσ.
Την AWUS036H μονο να παρεις τα Watt δεν βοηθούμε μονο pop-corn ψήνεις και είναι επικίνδυνα, υπάρχουν μονο για λόγους εντυπωσιασμού.

Άμα θες να πιάνει πιο μαρκιά παιρνεις μια καλή κεραία Grid όπως στην photo πιο πάνω
Δημοσ.

Την AWUS036H μονο να παρεις τα Watt δεν βοηθούμε μονο pop-corn ψήνεις και είναι επικίνδυνα, υπάρχουν μονο για λόγους εντυπωσιασμού.

Άμα θες να πιάνει πιο μαρκιά παιρνεις μια καλή κεραία Grid όπως στην photo πιο πάνω

Λίγο άσχετο αλλά για την AWUS036NHR ποιά είναι η γνώμη σου;

Δημοσ.

η alfa κυκλοφορει και στο ebay ετοιμη με κατευθυντικο panel.δεν ειναι grid αλλα δεν ειναι και Omni.και απο default οσο ξερω δεν παιζει 1 watt.λενε οτι θελει εντολες η μεσα απο το software που δινει για να παιξει 1 watt το οποιο δεν λεει κατι αφου το θεμα σου δεν ειναι το send αλλα το receive.και 100 και 200mw να παιξει εσυ εισαι μια χαρα σε send.το καλο θα ηταν ο γειτονας να ειχε και αυτο ενα Panelaki να σε κοιταει

μιλαμε για οπτικη επαφη παντα.

Δημοσ.

στο site της alfa γραφει πως να ξεχωρισεις τις fake.συνηθως δεν εχουν το ασημενιο αυτοκολλητακι γνησιοτητας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οι αυθεντικες εχουν το Hologram (ολογραμμα) σαν αποδειξη γνησιοτητας.προσπαθησε να βρεις καποιον που να πουλαει αυθεντικες και να εχει αρκετες κριτικες και να λεει οτι ειναι και αυθεντικη κτλ

στο site της alfa

http://www.alfa.com.tw/

Καπου λεει για το ολογραμμα που δειχνει την αυθεντικοτητα του προιοντος:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...