Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tέλικα δεν την κράτησα την 32αρα.Θα την βάζω – βγάζω όπως πριν διότι αλλιώς είναι πολύ κουραστική για τα μάτια…

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τι games μιλαμε βρε παιδια? 

Παιξτε κανενα bf3 στην tv και πεστε μου και εμενα χρονους αποκρισης και input lag ...

Η ακομα καλυτερα βαλτε ενα monitor διπλα απο την tv και καντε μια σύγκριση ... 

Ολα μια συνηθεια ειναι, .... υπαρχουν κ κακες συνηθειες...

Αναλογα τη tv. Εφοσον εχουν την ιδια αποκριση πανω κατω, μια χαρα εισαι. Επισης οι περισσοτερες τηλεορασεις πλεον εχουν game optimization που βοηθαει αρκετα. :)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάποτε έτσι λέγαμε για τις 20+...

32αρα 4Κ και τα μυαλά στα κάγκελα...

• Like 3
Δημοσ.

Θα σας πω συγκεκριμένα πιο είναι το δίλημμα μου. Την 32άρα, την έχω κολλήσει τέρμα τοίχο στο γραφείο μου, όσο πιο μακριά γίνεται από μένα. Το μέγιστο λοιπόν όταν σερφάρω είναι 1,10 μέτρα. Από αυτή την απόσταση μπορώ να σερφάρω άνετα, αλλά έχω θέμα με τα παιχνίδια.

Όταν το παιχνίδι είναι με χειριστήριο, πχ ένα ραλάκι, μπορώ να πάω την καρέκλα μου λίγο πιο πίσω

και όλα είναι οκ. Όταν όμως παίζω με ποντίκι, πχ ένα fps είμαι αναγκαστικά κοντά στην οθόνη, στα 1,1 μέτρα ή και λιγότερο. Εκεί λοιπόν έχω πρόβλημα. Δεν μπορώ να παίξω πάνω από 20 λεπτά, διότι τα μάτια μου κουράζονται, και τα γραφικά μου φαίνονται πολύ μεγεθυμένα και πιξελαρισμένα… 

Τις ταινίες, τις βλέπω από το κρεβάτι μου, από απόσταση 2 - 2,4 μέτρα και είναι τέλεια.

Ουφ...Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά  :shock:  :P  :cry:

Δημοσ.

Όταν όμως παίζω με ποντίκι, πχ ένα fps είμαι αναγκαστικά κοντά στην οθόνη, στα 1,1 μέτρα ή και λιγότερο.

...ασύρματο ποντίκι & πληκτρολόγιο; Ή δεν είναι καλά για gaming; Όντως δεν το ξέρω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα fps παιχνίδια θέλουν μια αμεσότητα.

Να κάθεσαι δηλαδή στο γραφείο και να εχεις το μόνιτορ μπροστά σου.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο & ποντίκι δεν είναι λύση. Μπορεί να μην κουράζεις τα μάτια σου αν μεγαλώσει η απόσταση αλλά θα είσαι "μακριά" απο το παιχνίδι.

Σε μεγάλες οθόνες και σε απόσταση χαίρεσαι racing και sports παιχνίδια, οχι fps !

Επεξ/σία από venumis
  • Like 1
Δημοσ.

είμαι αναγκαστικά κοντά στην οθόνη, στα 1,1 μέτρα ή και λιγότερο.

Λιγότερο απο 1 μέτρο, για 32αρα είναι υπερβολή και γι' αυτό σε κουράζει στα μάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε Thresh έλεος, μην τρολαρεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς!

Έχουμε μια τεράστια γκαμα επιλογων στις 32' οποτε ναι ανάλογα την ανάλυση !

Και μπορούμε να σταθούμε μπροστα σε 1000' και να είναι μια χαρά τα μάτια μας,αλλά αυτό λέγεται κινηματογραφος !

Το μόνιτορ του υπολογιστή δεν είναι ram η αντρικό μόριο για να ισχύει το "οσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο"

Οι μεγαλες ιντσες σε pc ειναι σαν την ασημενια σφηκα,επιστροφη χωρις γυρισμο

"επιστροφή χωρίς γυρισμό" δεν υπάρχει !

Χωρίς επιστροφή ή χωρίς γυρισμό Θέλεις να πεις !

• Like 1
Δημοσ.

32' ιντσες ανάλογα την ανάλυση!

Ποσες επιλογές υπάρχουν ? Σε 1080 το έπαιξε ο ανθρώπος.

Εσύ ποια ανάλυση εννοείς στις 32' ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...