ntinosterpsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εχω αυτο το εκτρωμα και θελω να το πουλησω ποσο μπορει να πιασει?
ntinosterpsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Χαλια ποιοτητα κατασκευης....εσπασε το bezel της οθονης μου ζηταν 80ε. Εσπασαν κατι γριλιες στα ηχεια και δεν τολμω να ρωτησω ποσο εχουν. Το πρωτο εγινε την πρωτη βδομαδα χωρις να κανω οτιδηποτε απλος το ανοιξα και επεσε ενα πλαστικο απο την κατω δεξια γωνια.... Οι δε γριλιες η μια συγκεκριμενα εσπασε επειδη το επιασα απο εκει αλλα πραγματικα το μηχανιμα χειροτερο και απο κινεζικο.πρωτη φορα συνανταω συσκευη με τοσο χαλια κατασκευη
GodmanGen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Χαλια ποιοτητα κατασκευης....εσπασε το bezel της οθονης μου ζηταν 80ε. Εσπασαν κατι γριλιες στα ηχεια και δεν τολμω να ρωτησω ποσο εχουν. Το πρωτο εγινε την πρωτη βδομαδα χωρις να κανω οτιδηποτε απλος το ανοιξα και επεσε ενα πλαστικο απο την κατω δεξια γωνια.... Οι δε γριλιες η μια συγκεκριμενα εσπασε επειδη το επιασα απο εκει αλλα πραγματικα το μηχανιμα χειροτερο και απο κινεζικο.πρωτη φορα συνανταω συσκευη με τοσο χαλια κατασκευη Αρχικά νομίζω πως πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι laptop! Επειδή είναι φορητό δεν σημαίνει ότι το πιάνουμε και το σηκώνουμε από οποιο σημείο θέλουμε (όπως με το ένα χέρι). Όσο για το BEZEL, επειδή το έχω και εγώ το συγκεκριμένο μηχάνημα, απ'ότι φαίνεται πρέπει να είναι εργοστασιακό το πρόβλημα. Γιατί και σε εμενα η κάτω δεξιά γωνια φαινόταν χαλαρή σαν να ήταν σπασμένη η βίδα εσωτερικά, αλλα το είχε από τότε που το πήρα (τελικά το πήγα στο δωρεάν service που σου δίνουν για 2 χρονια και το έφτιαξαν) αλλα γενικά δεν είναι και τόσο εύκολο να σπάσει "Από μονο του". Δεν είναι ένα τόσο φορητό μηχάνημα, 17.3 inches laptop με όλα αυτά τα specs έχει και κάποιο βάρος, που πάει να πει πως δεν είναι για να το μετακινείς συνεχεια! Καλύτερα γυρνα στα desktop! Εκεί έχει πολύ περισσότερη φασαρία! ~Συμβουλή: Μακριά από τα turboxάκια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα