Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό σου είναι καλό τότε άλλαξε του έναν ανεμιστήρα μόνο με κάνα 5ευρω το πολύ :P

Βασικά πες από τι αποτελείται το μηχάνημα (γιατί τουλάχιστον εγώ από την σελίδα της HP δεν βγάζω άκρη μιας και δίνει 2-3 διαφορετικα hardware για το συγκεκριμένο μοντέλο) και πιο τροφοδοτικό έχεις τώρα.

Δημοσ.

εβαλα το μολυβι.Δυστυχως ειναι το τροφοδοτικο.Αρα πρεπει να το αλλαξω....ειναι 570Watt.Αρα παει πολυ ακριβα ετσι δν ειναι/?

έχει εγγύηση;;

Δημοσ.

έχει εγγύηση;;

οχι δυστυχως....

Αν το τροφοδοτικό σου είναι καλό τότε άλλαξε του έναν ανεμιστήρα μόνο με κάνα 5ευρω το πολύ :P

Βασικά πες από τι αποτελείται το μηχάνημα (γιατί τουλάχιστον εγώ από την σελίδα της HP δεν βγάζω άκρη μιας και δίνει 2-3 διαφορετικα hardware για το συγκεκριμένο μοντέλο) και πιο τροφοδοτικό έχεις τώρα.

το τροφοδοτικο το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι 570Watt και ειναι το PRO PSU Dual Fan της TRUST.

Εχω αλλαξει την αρχικη καρτα γραφικων, οπως και σκληρο δισκο αλλα και RAM.Το μονο που ειναι ιδιο ειναι ο επεξεργαστης (Intel Pentium D 3.4GHz) και η motherboard που δυστυχως δν ξερω τι ειναι.

Υ.Γ. Καρτα γραφικων: Geforce GT520 1GB

Σκληρος δισκος: Western digital 500GB Sata 2

RAM: Trancend 2X2GB

Δημοσ.

μπορείς να αλλάξεις φαν

τώρα εγω στην θέση θα κοιτούσα για καινούριο,ΑΝ έχεις αυτή την δυνατότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν θελεις να σου βγει οικονομικα μπορεις να αλλαξεις τον ανεμιστηρα μονο.

αλλιως πηγαινε σε καινουργιο γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο το trust.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...