.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Αν το τροφοδοτικό σου είναι καλό τότε άλλαξε του έναν ανεμιστήρα μόνο με κάνα 5ευρω το πολύ Βασικά πες από τι αποτελείται το μηχάνημα (γιατί τουλάχιστον εγώ από την σελίδα της HP δεν βγάζω άκρη μιας και δίνει 2-3 διαφορετικα hardware για το συγκεκριμένο μοντέλο) και πιο τροφοδοτικό έχεις τώρα.
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εβαλα το μολυβι.Δυστυχως ειναι το τροφοδοτικο.Αρα πρεπει να το αλλαξω....ειναι 570Watt.Αρα παει πολυ ακριβα ετσι δν ειναι/? έχει εγγύηση;;
gkasmak0s GR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 έχει εγγύηση;; οχι δυστυχως.... Αν το τροφοδοτικό σου είναι καλό τότε άλλαξε του έναν ανεμιστήρα μόνο με κάνα 5ευρω το πολύ Βασικά πες από τι αποτελείται το μηχάνημα (γιατί τουλάχιστον εγώ από την σελίδα της HP δεν βγάζω άκρη μιας και δίνει 2-3 διαφορετικα hardware για το συγκεκριμένο μοντέλο) και πιο τροφοδοτικό έχεις τώρα. το τροφοδοτικο το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι 570Watt και ειναι το PRO PSU Dual Fan της TRUST. Εχω αλλαξει την αρχικη καρτα γραφικων, οπως και σκληρο δισκο αλλα και RAM.Το μονο που ειναι ιδιο ειναι ο επεξεργαστης (Intel Pentium D 3.4GHz) και η motherboard που δυστυχως δν ξερω τι ειναι. Υ.Γ. Καρτα γραφικων: Geforce GT520 1GB Σκληρος δισκος: Western digital 500GB Sata 2 RAM: Trancend 2X2GB
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μπορείς να αλλάξεις φαν τώρα εγω στην θέση θα κοιτούσα για καινούριο,ΑΝ έχεις αυτή την δυνατότητα. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω πάντως ότι για καινούριο μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο και πρέπει να είναι και αρκετό. http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από .::NikoS::.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εαν θελεις να σου βγει οικονομικα μπορεις να αλλαξεις τον ανεμιστηρα μονο. αλλιως πηγαινε σε καινουργιο γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο το trust.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα