Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω εναν σταθερο υπολογιστη και συγκεκριμμενα τον HP Compaq Dx2200 Microtower. Κανει πολυ θορυβο και νομιζω οτι φταιει η το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη η το κουτι του.Τον ανοιξα, τον καθαρισα καλα, και παλι τα ιδια.Τι να κανω?

Δημοσ.

τι επεξεργαστη φορας???ποια μητρικη εχεις για να ξερω το sοcket σου πας σιγουρα για aftermarket ψυξη επεξεργαστη η μαμα ανεμιστηρες κανουν παντα θορυβο

Δημοσ.

άν κατάλαβα καλά είναι socket 775. 
πάρε αυτήν,είναι ποιο αθόρυβη από τη μαμά ψύκτρα μου (AMD A4 3400) και ενός φίλου μου με ψύκτρα ίδια με τη δικιά σου (Intel Pentium 4 3GhZ) για την τιμή της είναι πολύ καλή πιστεύω :

PER.806875.jpg

Δημοσ.

μπορείς να τις ρίξεις λίγο λιπαντικό λαδάκι σε σπρευ(wd40)

αν δεν θέλεις να μπείς σε "έξοδα"

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω εναν σταθερο υπολογιστη και συγκεκριμμενα τον HP Compaq Dx2200 Microtower. Κανει πολυ θορυβο και νομιζω οτι φταιει η το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη η το κουτι του.Τον ανοιξα, τον καθαρισα καλα, και παλι τα ιδια.Τι να κανω?

Άνοιξε το κουτί και σιγουρέψου πρώτα απο που προέρχεται ο θόρυβος πριν προβείς σε έξοδα.

Δημοσ.

Οχι το wd 40.καλυτερα λαδι ραπτομηχανης.

το wd 40 ειναι θαυματουργο για ολες τις υπολοιπες δουλειες.αλλα σε ανεμιστηρα δεν αντεχει στον χρονο

Δημοσ.

Ρε παιδια πως προτεινεται αλλη ψυκτρα αμεσως .. Μπορει να ειναι καποιος ανεμηστηρα , καποιος σκληρος ακομα , η καρτα γραφικων ακομα και το τροφοδοτικο στη τελικη

Δημοσ.

κοιταξτε, δν ειναι καρτα γραφικων ουτε δισκος σιγουρα γτ τους εχω αλλαξει κ ο θορυβος ακομα υπηρχε.Αρα ειναι ο επεξεργαστης..η το τροφοδοτικο αν κ δν νομιζω γτ οταν φορτωνει κατι βαρυ τοτε αρχιζει να κανει θορυβο...

Δημοσ.

κοιταξτε, δν ειναι καρτα γραφικων ουτε δισκος σιγουρα γτ τους εχω αλλαξει κ ο θορυβος ακομα υπηρχε.Αρα ειναι ο επεξεργαστης..η το τροφοδοτικο αν κ δν νομιζω γτ οταν φορτωνει κατι βαρυ τοτε αρχιζει να κανει θορυβο...

φιλε σου εχς δωσει λινκ για aftermarket ψυχτρες απο e-shop οποτε κοιταξε της αν θες απλα απο τον επεξεργαστη προερχεται

Δημοσ.

για να δείς απο που προέρχεται ο θόρυβος.

άνοιξε το κουτί σου και σταματησέ τους με ένα μολύβι τα φαν.εκεί θα δείς ποιό κάνει θόρυβο.

Δημοσ.

εβαλα το μολυβι.Δυστυχως ειναι το τροφοδοτικο.Αρα πρεπει να το αλλαξω....ειναι 570Watt.Αρα παει πολυ ακριβα ετσι δν ειναι/?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...