SnipeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Thelo na valo afti tin politimi epilogi tis Access sto programma tis VB mou pou ginetai kati mbyte me ton kairo.. Kserei kaneis an ginetai kati tetoio?
Mihos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 An katalaba kala 8es na ftia3eis mia database apo th VB6 'h na elenxeis kai th bash kanonika apo th VB? Gine ligo pio sygkekrimenos....
SnipeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Otan diaxeirizesai ena arxeio mdb apo ti vb, me ton kairo pou pernaei, to mdb megalonei kai ginetai kati mbyte se megethos. Kai tote xreiazetai na to anoikseis apo tin access kai na pas ekei pou leei voithimata gia vaseis dedomenon kai na patiseis epidiorthosi kai simpiesi vasis i kati tetoio. sta agglika compact and repair leei. Alla vrika kodika eftixos pou to kanei afto opote ksemperdepsa apo afto to provlima. An thelei kaneis ton kodika na me pm.
Dionisos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 8a mporouses isws na ton valeis edw ton kwdika, wste na einai dia8esimos se olous, akoma kai meta apo poly megalo xroniko diasthma Filika Dionisos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.