Eru Iluvatar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παιδιά γεια χαρά, έχω τον Dell Inspiron N5010. Είναι δυνατόν να μου προτείνετε μνήμη στα 8 gigs που να είναι συμβατή; Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 σύμφωνα με αυτό Site: http://www.crucial.com/upgrade/Dell-memory/Inspiron+Laptops%2FNotebooks/Inspiron+N5010-upgrades.html">crusial ddr3 1600 ddr3 1333 κοίταξε και καμμία αγγελία μην πετύχεις ευκαιρία και τις τσιμπήσεις..
captaintzim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ψάχνω και γω μνήμες για το dell Ν5010. Εχω δύο ερωτήσεις. 1. Διαπίστωσα πως οι εγκατεστημένες μνήμες λειτουργούν με 1,35 V ενώ αυτές που βρίσκω στην αγορά λειτουργούν με 1,5 V. Υπάρχει πρόβλημα ή όχι; 2. Διαπίστωσα πως ενώ σε ένα σάιτ μου βγάζει πως πρέπει να πάρω DDR3 PC3 12800 CL11 και σε άλλο σάιτ μου βγάζει DDR3 PC3 10600 CL9. Μπορεί να σας φαίνονται γελοίες οι ερωτήσεις μου αλλά επειδή δεν ασχολούμαι, θα ήθελα τα φώτα κάποιου γνώστη. Αν υπάρχει κάποιος με dell N5010 που αγόρασε έξτρα μνήμες, ας μου πει με ποιες έμεινε ικανοποιημένος... Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι γελοίες οι ερωτήσεις σου , κανονικα οι μνήμες πρέπει να ειναι τα ιδια volt για να μην υπάρχουν ασυμβατότηττες ως προς την λειτουργία τους απο εκει και πέρα ομως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξουν κιολας. Ασε τι σου βγάζει το site κατέβασε το cpuz και ανέβασε μια φωτογραφία ή δες μονος σου απο την καρτέλα memory και spd το μοντέλο της μνήμης σου τι ειναι ακριβώς και πάρε την ανάλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα