Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση για UPS... Συντομα θα χρειαστει να παρω και ενα καλο UPS να κραταει το pc, γιατι εχουμε θεμα με τα ρευματα στην πολη μου..

Το νεο μου μηχανημα τωρα φτιάχνετε και θα φοραει 7950 vapor-x

ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 psu μετα απο προτάσεις μελων του forum μιας και η διαφορα τιμης ειναι μικρή

http://www.skroutz.gr/s/2614966/XFX-ProSeries-750W-XXX-Edition-Semi-Modular-Bronze.html

http://www.skroutz.gr/s/2752163/XFX-ProSeries-650W-XXX-Edition-Semi-Modular-Bronze.html?keyphrase=XFX+650w+Pro+Series+XXX+Edition

Σε ποιο απ τα 2 PSU θα μπορεσω να βρω πιο οικονομικο UPS.. Μη χρειαστει να παρω κανα τεραστιο UPS για το 750αρι και μου παει ο κουκος αηδονι με τα 100παραπανω Watt..

Δημοσ.

Πάντως μη νομίζεις ότι ο υπολογιστής σου θα πιάσει ποτέ την κατανάλωση που λέει το τροφοδοτικό, άρα δεν είναι απαραίτητο το UPS να είναι μεγαλύτερο/ίσο με το τροφοδοτικό. 

Δημοσ.

το θέμα να σε κρατήσει οταν κάνει απότομες αλλαγές το ρεύμα.

πές μας τι θα φοράει ο "πύργος" σου μαζί με την οθόνη σου.

πιστεύω 1000va και είσαι καλυμμένος.

αλλά πρώτα πές περισότερα για το Pc.

Δημοσ.

Τωρα ειναι στο δρομο το κουτι εχει γινει παραγγελια, εκτος απο PSU και vga..

Monitor: Dell U2412m

CPU: Amd FX8350

Mobo: Gigabyte GA-990FXA-ud3 Rev 3.0

Ssd: Samsung 840 120

Hdd: WD 1tb caviar blue

Ram; Gskill Ripjaws X 1600 2x4

Fans: 4x Corsair SP 120, 1x Bitfenix 200led

CPU Cooler: CM 212 Evo

VGA: κατα 90% θα παραγγειλω την Sapphire 7950 vapor-x

και PSU: xfx 650 Proseries XXX edition (semi-modular)

ή xfx 750 Proseries XXX edition (semi-modular)

Ναι ισχυει το PSU το θελω για τα αποτομα ανεβοκατεβασματα στην ταση.. Κρητη μενω και στην πολη μου με το που τραβαει αλλαγες ο καιρος απο σεζον σε σεζον, γινονται και συχνα σκαμπανευασματα και διακοπες.. Ετσι εκαψα και το vga στο παλιο μηχανημα..

Και δεν γινεται αλλο να μαι με την ψυχη στο στομα.. Ξερω οτι τα APC ειναι επενδυση, αλλα αν υπαρχουν και πιο οικονομικες επιλογες δεχουμενες. Να προσδιορισω ομως πρωτα ποσα VA/watt πρεπει να ναι..

Δημοσ.

800 VA = ~400W.. Αρκουν ετσι? Αμφιβαλω αν πιασω ποτε φουλ καταναλωση και στα 2 PSU που εχω στο ματι 650/750.. Αλλα δε ξερω μαζι με την οθονη και την Vga αν τα 400W αρκουν..

Δημοσ.
800 VA = ~400W.. Αρκουν ετσι? Αμφιβαλω αν πιασω ποτε φουλ καταναλωση και στα 2 PSU που εχω στο ματι 650/750.. Αλλα δε ξερω μαζι με την οθονη και την Vga τα 400W αρκουν..

καλύτερα το 1000va fsp η αυτό(αν δεν σε ενδιαφέρει η μάρκα) Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/448855/Trust-Oxxtron-1000VA.html">Trust Oxxtron 1000VA

Δημοσ.

Οποτε κοιταζω στα 1000 κ ειμαι οκ.. Ωραια.. Ελπιζω να γινει δουλεια και να βγαλω απτο κεφαλι μου τα κωλοσυστηματα της Δεη εδω κατω..

Δημοσ.

Οποτε κοιταζω στα 1000 κ ειμαι οκ.. Ωραια.. Ελπιζω να γινει δουλεια και να βγαλω απτο κεφαλι μου τα κωλοσυστηματα της Δεη εδω κατω..

κοίτα μπορεί αργότερα να  προσθέσεις και άλλη συσκεύη π.χ τηλεόραση,μην τα αγοράζουμε τσίμα-τσίμα σε va/watt

το fsp πάντως ποιοτικά είναι πολύ καλό και οικονομικό.

Δημοσ.

Το μονο που θα μπορουσε να προστεθει εινα 2η vga αλλα και παλι δν το κοβω.. Αλλα εστω κι ετσι για να μην ειμαστε ταβανι στα ποσα να κοιταζα? 1200VA ? 1400?

Δημοσ.

το θέμα είναι ΟΤΑΝ κάνει κόλπα η δεη να σε κρατήσει..αν είναι λίγα τα va/watt θα κλείσει απότομα και θα είναι σαν μην έχεις Ups.

με 1000va πιστεύω είσαι καλά

trust 1000va/600watt

fsp 1000va/600watt

υπόψην όμως έχουν και τα psu δικλείδες ασφαλείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...