Dude Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το NeverWinter Nights.Συγκεκριμένα αφού τελειώσω την αποστολή στη φυλακή(Peninsula District) όσοι είναι μέσα σε σπίτια μου επιτίθενται.Για παράδειγμα η τύπισσα στο Militia HQ,ενώ πρέπει να μου δώσει αμοιβή μου δίνει μαχαιριές.Είναι εχθρικοί χαρακτήρες.Ενώ στους δρόμους της πόλης οι υπόλοιποι μου μιλάνε,οι χαρακτήρες με τους οποίους πρέπει να μιλήσω για να ολοκληρώσω τα quests μου επιτίθενται.Χρησιμοποιώ το Stone Recall για να επιστρέψω στο Hall of Justice αλλά τζίφος.Δέχομαι επίθεση πανταχόθεν.Έτσι πρέπει να συμβαίνει ή είναι bug του παιχνιδιού?Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει για έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η ιστορία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Dreamstorm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 sigoura den einai etsi...tora an einai bug i oxi den ksero...mporeis na ekanes kati esi kai na einai etsi ta pragmata.
Dude Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Ti re gamwto afou eimai lawfull good.Apo tin wra pou mpika sto pit oloi einai enantion mou.Kai na pei kaneis oti den therisa tous pantes,na to katalavw.
polaki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 exeis koitaksei kana walkthrough sto internet? den ksero an tha se voithisei, alla isos pareis mia idea ti paixtike lathos... http://www.bellaonline.com/gaming/w/nwn/nnwalk_3b.html
lefterhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Exeis perasei to teleutaio patch gia to paixnidi? Exoun bgei para polla patches gia to NWN, kati pou shmainei kai polla bugs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.