DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δηλαδή 2 στους 3 είναι ασύνδετοι ? ΑΜΑΝ ! Υποθέτω ότι το επόμενο βήμα είναι να βγει υπηρεσία της Google για το που θα βρίσκουν καθαρό νερό τα 783.000.000 ανθρώπων με τα nexus στο χέρι. 2
SV1EOD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 12 σχόλια 3 normal. Βελτιώνεται το ποσοστό, υπάρχει ελπίδα! Άστα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και δεν ξέρω και αν υπάρχει και ελπίδα. .......... Το κάθε μπαλόνι «ταξιδεύει» 20 χλμ πάνω από την επιφάνεια της Γης, στο διπλάσιο δηλαδή ύψος πτήσης των εμπορικών αερογραμμών και πιο πάνω από την πορεία των πτηνών........................
Grey Warden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ναι... μια εταιρια που έχει internet υπηρεσίες κάνει τα πάντα για να έχει internet ο κόσμος..... Κατι δεν κάθεται καλά λέει ο άλλος! ΕΛΕΟΣ! Είναι σαν να έχω εταιρία με ταξί στη κωλοπετινίτσα και να κάνω μια επένδυση να γίνουν δρόμοι......... Ακριβώς αυτά σκέφτηκα όταν διάβασα τα πρώτα σχόλια. Λες και είναι πολυεθνική που κατασκευάζει ηλεκτρικές σκούπες. 1
Dimitris1948 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 O απώτερος σκοπός τις google είναι να κατάκτηση τον πλανήτη και να μας κάνει όλους σκλάβους...σοβαρευτείτε λίγο μ@λ@κες 3
Windows8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 12 σχόλια 3 normal. Βελτιώνεται το ποσοστό, υπάρχει ελπίδα! Ναι, ειναι ωραια εφευρεση, αλλα οταν μια εταιρια με πολλα σκανδαλα στο παρελθον οπως η Γκουγκλ, κανει κατι τετοιο, χανει την εμπιστοσυνη μας. Οποτε λογικο να βλεπεις τετοια σχολια. Γιατι στην ουσια αυτα ειναι τα νορμαλ. 1
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Όταν το διάβασα ενθουσιάστηκα με την πρόοδο της σκέψης και της τεχνολογίας. Όταν διάβασα τα σχόλια όλων, αγχώθηκα..... 1
venumis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ωραία, εγώ θέλω να δω μπαλόνια και στο Περιστερι οπου το ίντερνετ είναι για κλωτσιές ! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ας είναι καλά ο δήμαρχος του
sotosdiv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το project έχει ως εξής: Ποιοί μείνανε αφακέλωτοι; Ε βάλε τους σιγά σιγά στο κόλπο. 1
paulchro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εκει που δεν εχουν ιντερνετ απλα δεν ειναι στις προτεραιοτητες τους. Εμεις ακομα και σε αυτην την κριση καλα ειμαστε. Τα iphone να ναι καλα. Αλλοι λαοι δεν εχουν να φανε, κοιμουντε στο χωμα κ πινουν νερο απο ποταμια (αν βρουνε). Και θελει τωρα η γκουγκλ να μας πει οτι αυτοι οι ανθρωποι θα νοιαστουν για το ιντερνετ; Μαλλον οπως ειπαν και αλλοι για google brother φαινεται. Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisigia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μόνο εγώ βλέπω μια τεράστια καπότα;;;;.... χαχαχαχαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα