papars Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κανένα πρόβλημα στην Αγία Παρασκευή. Ένα ευχαριστώ στον TS. Πήρα το "stages" για την μικρή κόρη.
kakofonixx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 hondos βεροιας -δεν ηξεραν αν μπορουν να δεχτουν το κουπονι ... εδεσσας - δεν το δεχτηκαν ,πηγα να τσακωθω αλλα εδωσα τοπο ... γιαννιτσων - εγινε κανονικα η αγορα στα 5 ευρω με την εκπτωση απο το κουπονι η βενζινη που εκαψες γα να πας απο το ενα στο αλλο ειναι λιγοτερα ή περισσοτερα απο τα 5 ευρω που γλιτωσες?
leon00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 η βενζινη που εκαψες γα να πας απο το ενα στο αλλο ειναι λιγοτερα ή περισσοτερα απο τα 5 ευρω που γλιτωσες? σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον (τρολαρισμα) σου επισης το κουπονι ειναι ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ
ababapanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 εγω σημερα αγορασα 2 οδοντοβουρτσες με 5 ευρω την καθε μια, εφτιαξα εναν λογαριασμο να αγορασω και μια ακομα τριτη , αλλα ενω ειναι νεος λογαριασμος με νεο email , μου γραφει οτι εχετε υπερβει τον μεγιστο αριθμο κουπονιων για αυτο το μηνα. Γιατι μπορει να εγινε αυτο?
morfeas-dsl- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 και εμενα δυο κουπονια με αφησε να τυπωσω μονο. Μπορει να αφαιρεθει το ιχνος του spyware coupon print αλλα εχει διαδικασια απο οτι λενε
tiestointhemix Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Κοιτα που ο αλλος καταφερε και πηρε 3 βουρτσες και εμεις μειναμε με τη βουρτσα στο χερι
ababapanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ok τελικα πηγα απο αλλον υπολογιστη και τυπωσα και 3ο κουπονι, Ειδη πηρα 3 οδοντοβουρτσες απο τα hondos της Κερκυρας
kostakiss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 το μεσημερι χτυπησα κι εγω μια trizone 5euro. την χρησιμοποιησα και εχει πλακα. στις οδηγιες λεει οτι στα 2 λεπτα λειτουργιας κανει εναν ηχο(προειδοποιητικο οτι θα σταματησει σε λιγο)...εμενα δεν κανει κατι τετοιο... απλα κανει πως σταματαει... ισχυει το ιδιο και σε σας?
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 το μεσημερι χτυπησα κι εγω μια trizone 5euro. την χρησιμοποιησα και εχει πλακα. στις οδηγιες λεει οτι στα 2 λεπτα λειτουργιας κανει εναν ηχο(προειδοποιητικο οτι θα σταματησει σε λιγο)...εμενα δεν κανει κατι τετοιο... απλα κανει πως σταματαει... ισχυει το ιδιο και σε σας? Ναι, δεν κανει ηχο, απλα κανει τρεις μικρες διακοπες. 1
aiantas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Βερόπουλος έως και 25-06 (αύριο) σε συνδιασμό με το κουπόνι από τις επιθυμίες... Λίγο πιο ακριβά βέβαια.
idomeneas26 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μηπως την πηρε κανεις απο τα Hondos στα Χανιά, γιατι οταν πηγα να την παρω μου ειπαν οτι το κουπονι απο το επιθυμίες δεν ισχυει διοτι υπαρχει ηδη η εκπτωση 40% . Οταν της ειπα οτι στην Αθηνα ισχυει κανονικα μου ειπε οτι αυτο γινεται μονο στα κεντρικα της Αθήνας και οχι στην επαρχία.
johnbond Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μηπως την πηρε κανεις απο τα Hondos στα Χανιά, γιατι οταν πηγα να την παρω μου ειπαν οτι το κουπονι απο το επιθυμίες δεν ισχυει διοτι υπαρχει ηδη η εκπτωση 40% . Οταν της ειπα οτι στην Αθηνα ισχυει κανονικα μου ειπε οτι αυτο γινεται μονο στα κεντρικα της Αθήνας και οχι στην επαρχία. Έπρεπε να τους δείξεις τι γράφει πανω στο κουπόνι,που λέει οτι μπορεί να συνδυαστεί και με αλλες προσφορές
zafitolis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 εγω στην καρδιτσα την πηρα κανονικα αφου διαβασε η υπευθυνος το κουπονι οτι μπορει να συνδιαστει με οποιαδηποτε προσφορα δεν υπηρχε κανενα προβλημα
remalis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει σε κανένα μαγαζί έκπτωση τώρα ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Γιατι; Πηγες και εχει ληξει; Μεχρι προχθες παντως ισχυε κανονικα στον hondos. Δεν ξερω μεχρι ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις