kostastnt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πηρα 2 απο hondos θεσσαλονικη στο ικεα.. Και τις 2 φορες τηλεφωνα, ερωτησεις για το κουπονι κτλ αλλα τα δεχτηκαν... Ειχαν πολυ αποθεμα.. Τουλαχιστον 20 κομματια εμφανη και φανταζομαι κι αλλα στην αποθηκη.. Sent from my iPhone using Insomnia
tiestointhemix Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Απ ότι φαίνεται ο tiestointhemix έπεσε στην πιο δύστροπη υπάλληλο και για τον τύπο βούρτσας και για την τιμή! Ναι ρε μαμοτι και ηθελα μια ηλεκτ. οδοντοβουρτσα
led zeppelin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Γειά σας παιδιά. Κι εγώ σήμερα πήγα στο Hondos στην Κοζάνη, μου έσπασαν τα νεύρα και η δουλειά μου δεν έγινε. Πάω στο ταμείο και μου λέει 9 ευρώ (δηλ. 25 - 10 = 15 & 15 - 40% = 9). Τις απάντησα πως σε άλλα καταστήματα την δίνουν 5 ευρώ, η απάντησή της ήταν "Εγώ έτσι το κάνω!" άκουσον άκουσων!!! Θα πάρω τις οπισθιότριχες και θα τις κάνω τιράντες. Έλεος. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω;;;
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 της λες οτι το κουπονι αφαιρει δεκα ευρω απο την τελικη τιμη. Αφου η τιμη ειναι 15 εσυ πρεπει να πληρωσεις δεκα. Αλλιως ζητα να μιλησεις με υπευθυνο
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Της λες οτι το κουπονι ειναι για να "δωσει" 10 ευρω στην τσεπη σου, οχι 6 στην δικη σου και 4 στου μαγαζιου. 10 ευρω θα παρει το καταστημα απο τον δημιουργο του κουπονιου. (αν δεν κανω λαθος!!!)
katcos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Της λες οτι το κουπονι ειναι για να "δωσει" 10 ευρω στην τσεπη σου, οχι 6 στην δικη σου και 4 στου μαγαζιου. 10 ευρω θα παρει το καταστημα απο τον δημιουργο του κουπονιου. (αν δεν κανω λαθος!!!) Φυσικά και δεν κάνεις λάθος : ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Με την παράδοση του κουπονιού σε σας από τον καταναλωτή.... αφαιρέστε το αναγραφόμενο ποσό από την τελική τιμή του προιοντος. Η Procter&Gamble θα σας αποδώσει το αναγραφόμενο ποσό...
deropolis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Got mine χωρίς προβληματα απο hondos Χαλάνδρίου.
abc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γειά σας παιδιά. Κι εγώ σήμερα πήγα στο Hondos στην Κοζάνη, μου έσπασαν τα νεύρα και η δουλειά μου δεν έγινε. Πάω στο ταμείο και μου λέει 9 ευρώ (δηλ. 25 - 10 = 15 & 15 - 40% = 9). Τις απάντησα πως σε άλλα καταστήματα την δίνουν 5 ευρώ, η απάντησή της ήταν "Εγώ έτσι το κάνω!" άκουσον άκουσων!!! Θα πάρω τις οπισθιότριχες και θα τις κάνω τιράντες. Έλεος. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω;;; Και δεν της είπες ότι δηλαδή την χρεώνετε 10 + 9 = 19, αντί για 10 +5 = 15, άρα βγάζετε και 4 ευρώ επιπλέον;
arxaggelos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα αρχίσουμε να ρωτάμε πάλι τα ίδια με όλα τα άλλα σχετικά νήματα, αλλά δεν βαριέσαι. Την κεφαλή White+Clean την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη; Η Trizone γενικά μου αρεσε αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
james000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γειά σας παιδιά. Κι εγώ σήμερα πήγα στο Hondos στην Κοζάνη, μου έσπασαν τα νεύρα και η δουλειά μου δεν έγινε. Πάω στο ταμείο και μου λέει 9 ευρώ (δηλ. 25 - 10 = 15 & 15 - 40% = 9). Τις απάντησα πως σε άλλα καταστήματα την δίνουν 5 ευρώ, η απάντησή της ήταν "Εγώ έτσι το κάνω!" άκουσον άκουσων!!! Θα πάρω τις οπισθιότριχες και θα τις κάνω τιράντες. Έλεος. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω;;; Πηγαινε στη ηλιθια κ πες της οτι τα κανει αναποδα..!! 25 ευρω - 40 % =15 -10 απο το κουπονι =5 ευρω....!! αν δεν στο κανει ψαρωσε την κ ζητα τα στοιχεια της για να ενημερωσεις κ καλα τα κεντρικα.....ο πελατης εχει παντα δικιο...!!!!! (σχεδον)
JohnnyX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Genuine Oral B Precision Clean Tooth Brush http://stores.ebay.com/wendybebs/_i.html?_nkw=GENUINE+ORAL+B+PRECISION+CLEAN+TOOTH+BRUSH&submit=Search&LH_TitleDesc=1&_sid=1009431882 Εγω ειχα παρει απο αλλο σιγκαπουριανο με τα ιδια στοιχεια Πιστευω ΔΕΝ ειναι αυθεντικες γιατι πολυ απλα δεν αποχρωματιζονται οι βουρτσες Αν κανουν δουλεια δε ξερω..ο χρονος θα δειξει..και ο οδοντιατρος !
zizu10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγω ειχα παρει απο αλλο σιγκαπουριανο με τα ιδια στοιχεια Πιστευω ΔΕΝ ειναι αυθεντικες γιατι πολυ απλα δεν αποχρωματιζονται οι βουρτσες Αν κανουν δουλεια δε ξερω..ο χρονος θα δειξει..και ο οδοντιατρος ! Στη χειρότερη να γίνεις σαν το avatar του katcos 1
ntopas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Παιδιά το έψαξα λίγο με το coupon printer .. στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε ότι τα software αυτού του τύπου π μας αναγκάζουν να εγκαταστήσουμε έχουν και λειτουργίες π δεν τις φανταζόμαστε.. http://www.benedelman.org/news/082807-1.html I recently examined software from Coupons.com. At first glance their approach seems quite handy. Who could oppose free coupons? But a deeper look reveals troubling behaviors I can't endorse. This piece summarizes my key concerns: Installing with deceptive filenames and registry entries that hinder users' efforts to fully remove Coupons' software. Details. Failing to remove all Coupons.com components upon a user's specific request. Details. Assigning each user an ID number, and placing this ID onto each printed coupon, without any meaningful disclosure. Details. Allowing third-party web sites to retrieve users' ID numbers, in violation of Coupons.com's privacy policy. Details. Allowing any person to check whether a given user has printed a given coupon, in violation of Coupons.com's privacy policy. Details. 1
leon00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 hondos βεροιας -δεν ηξεραν αν μπορουν να δεχτουν το κουπονι ... εδεσσας - δεν το δεχτηκαν ,πηγα να τσακωθω αλλα εδωσα τοπο ... γιαννιτσων - εγινε κανονικα η αγορα στα 5 ευρω με την εκπτωση απο το κουπονι
Psycho13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 εγω αγορασα προχθες απο hondo πειραια και σημερα απο hondo ομονοιας κανονικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις