tiestointhemix Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τελικα καταφερα και τυπωσα. Πηγα εδω στο τοπικο hondos μου ειπαν οτι ειναι δεσμευτικο μονο για τη trizone. Πηγα να την παρω και στο ταμειο θελαν να μου κανουν πρωτα εξαργυρωση του κουπονιου και μετα την εκπτωση καταστηματος.. Φυσικα δε δεχθηκα και εφυγα,. Οτι να ναι πραγματικα
eko13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καλα ειναι σοβαροι? Μεχρι και ειδικο προγραμμα εχουν για να τυπωνουν? Δεν επιλεγεις καν τον εκτυπωτη μονο το στελνει, μηπως να στειλουμε και σκαναρισμενη ταυτοτητα? κατεβασα ενα κουπονι αλλα ειναι για δυο αγορα δυο συσκευασιων! τωρα τρεχω να το εξαργυρωσω...
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τελικα καταφερα και τυπωσα. Πηγα εδω στο τοπικο hondos μου ειπαν οτι ειναι δεσμευτικο μονο για τη trizone. Πηγα να την παρω και στο ταμειο θελαν να μου κανουν πρωτα εξαργυρωση του κουπονιου και μετα την εκπτωση καταστηματος.. Φυσικα δε δεχθηκα και εφυγα,. Οτι να ναι πραγματικα εγω απο hondos την dual αγορασα παντως και πρωτα μου εκαναν την εκπτωση και μετα το μειον δεκα. Πληρωσα 4.99
tiestointhemix Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εγω απο hondos την dual αγορασα παντως και πρωτα μου εκαναν την εκπτωση και μετα το μειον δεκα. Πληρωσα 4.99 Aυτο ζητησα και εγω. Ιδια τιμη με σενα εβγαινε. Πηρα μετα τηλεφωνο να παραπονεθω στο επιθυμιες και μου ειπε μπορει να γινει και αυτο που συνεβη. Ειναι πολιτικη λεει του εκαστοτε καταστηματος..
lgts Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Aυτο ζητησα και εγω. Ιδια τιμη με σενα εβγαινε. Πηρα μετα τηλεφωνο να παραπονεθω στο επιθυμιες και μου ειπε μπορει να γινει και αυτο που συνεβη. Ειναι πολιτικη λεει του εκαστοτε καταστηματος.. Μα και το δικό μου 4,99 έγινε. Και μάλιστα ως εξής (δεν ξέρω αν σε βοηθάει): Την άφησα να κάνει έκπτωση, μου είπε 14,99 και μετά της έβγαλα και το κουπόνι από την τσέπη
manolaskakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Και εγώ την πήρα το πρωι με 5Ευρω απο τα hondos.. Απο τις 3 vitality που είχε πήρα αυτη που ελεγε White + Clean Απλά είχα στο μυαλό μου οτι θα έχει 2 βουρτσάκια μέσα αλλά είχε ένα!
lgts Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Απ ότι φαίνεται ο tiestointhemix έπεσε στην πιο δύστροπη υπάλληλο και για τον τύπο βούρτσας και για την τιμή!
Thrylos7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Οσοι εχετε πτοβληματα και δε σας ειναι τραγικα μακρια, θα προτεινω να πατε στου Χαλανδριου... Πηρα 1 χτες και 2 σημερα...κανενα προβλημα, στα 4.95, εχει μπολικες, και μαλλιστα σημερα δοκιμασα να παρω την Dual Active αντι της Trizone, και ενω το ειδε η ταμιας, ρωτησε μια υπευθυνη και της απαντησε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Οποτε τι να πω, αν δεν πρεπει να διανυσετε τη μιση Αθηνα, πηγαιντε εκει να ξεμπερδευετε...
abc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Οσοι εχετε πτοβληματα και δε σας ειναι τραγικα μακρια, θα προτεινω να πατε στου Χαλανδριου... Πηρα 1 χτες και 2 σημερα...κανενα προβλημα, στα 4.95, εχει μπολικες, και μαλλιστα σημερα δοκιμασα να παρω την Dual Active αντι της Trizone, και ενω το ειδε η ταμιας, ρωτησε μια υπευθυνη και της απαντησε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Οποτε τι να πω, αν δεν πρεπει να διανυσετε τη μιση Αθηνα, πηγαιντε εκει να ξεμπερδευετε... Και τα κουπόνια; Πώς τύπωσες 3 κουπόνια; Σε διαφορετικά pc?
Thrylos7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Και τα κουπόνια; Πώς τύπωσες 3 κουπόνια; Σε διαφορετικά pc? με 3 διαφορετικους λογαριασμους δεν εχεις προβλημα, εβγαλα και για τον πατερα μου τη μανα μου και τη θεια μου (γιατι το δικο μου το "εφαγε")....και ειχα και τις ταυτοιτητες τους μαζι μου ασχετα που δε ζμου τις ζητησαν.....θεωρητικα δηλαδη μπορουσα να εχω και 10 fake ονοματα... Αποκει και περα ειχε ενα οριο 10 κουπονιων το οποιο εφτασα γιατι τυπωσα και κατι αλλα για τη μανα μου....και δε μπορουσα να τυπωσω το τελευταιο κουπονι, δοκιμασα με αλλαγη IP address και δεν επιασε οποτε λεω "το βλεπει με το κολοπρογραμμα τους".....και απλα πηγα σε αλλο PC του σπιτιου και το τυπωσε μια χαρα!
abc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Mόλις τύπωσα μονοκοπανιά 14 κουπόνια απο διαφορετικά είδη(έτσι να υπάρχουν αν μου γυαλίσει κάτι) σε 1 όνομα από τον ίδιο υπολογιστή!
Thrylos7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 επειδη θα τις κανω δωρακι και δε μπορω να τις ανοιξω, μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει 2 πραγματα ? 1) Ειναι με ενσωματομενη μπαταρια λιθιου και φορτιζονται απο βαση ετσι? 2) Εχουν μεσα στη συσκευασια κανενα αλλο ανταλλακτικο βουρτσακι περαν αυτου που φαινεται ηδη πανω στη μηχανη?
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 η dual που πηρα ειναι με μπαταρια νικελιου και βαση επαναφορτισης. Οχι δεν ειχε καποιο αλλο μεσα
abc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Υπόψιν ότι έχουν ημερομηνία λήξης ε ναι το ξέρω. βασικά κυρίως για άλλα άτομα τύπωσα τα κουπόνια, επειδή ξέρω π.χ. ότι προτιμούν την τάδε μάρκα, αλλά δεν ξέρω το μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις