geioannou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 (για πια οδοντοβουρτσα ομως πρόκειται ??) ακυρο, το βρηκα. θα κανω προσπαθεια για τα κουποινια. μεγαλυτερο χαος απο το να τυπωσεις κουπόνια δεν υπαρχει. καλα αυτος που σχεδιασε το συστημα νυχτα το εφτιαξε !!!!
morfeas-dsl- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 παντως σε εμενα ουτε κολλησε ουτε τιποτα. Καντε τη δοκιμαστικη πρωτα να ειστε σιγουροι οτι θα το τυπωσει σωστα
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Σε μερικά μαγαζιά ζητάνε και ταυτότητα μαζί με το κουπόνι,αλλά όχι παντού.
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μολις αγορασα στα 5 ευρω. Δεν ζητησανε ταυτοτητα. Απλα καλεσανε τον προισταμενο να δουν αν ισχυουν και οι δυο εκπτωσεις και ολα κομπλε. Ειχε 3 μοντελα στην ιδια τιμη ( dual, trizone, white). Πηρα ενα στην τυχη
johnbond Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μολις αγορασα στα 5 ευρω. Δεν ζητησανε ταυτοτητα. Απλα καλεσανε τον προισταμενο να δουν αν ισχυουν και οι δυο εκπτωσεις και ολα κομπλε. Ειχε 3 μοντελα στην ιδια τιμη ( dual, trizone, white). Πηρα ενα στην τυχη Το κουπόνι πάντως λέει trizone...
jimcat Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Εμενα ζητησαν ταυτοτητα αλλα δεν τσεκαραν πιο μοντελο ειναι...(ψιλα γραμματα).Ολα τα μοντελα τα ιδια ειναι οι κεφαλες ειναι αυτες που αλλαζουν κ κανουν την διαφορα..Απο τα δυο που εχω δοκιμασει Trizone κ Precision το δευτερο κανει πιο σχολαστικο καθαρισμα σε καθε δοντι,ενω το αλλο πιανει μεγαλυτερη επιφανεια οπως οι κοινες οδοντοβρουτσες....αυτα!!
ntopas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 παντως σε εμενα ουτε κολλησε ουτε τιποτα. Καντε τη δοκιμαστικη πρωτα να ειστε σιγουροι οτι θα το τυπωσει σωστα σε μένα η δοκιμαστική οκ, αλλά τα κουπούνια ΝΤΕΝ!! (για πια οδοντοβουρτσα ομως πρόκειται ??) ακυρο, το βρηκα. θα κανω προσπαθεια για τα κουποινια. μεγαλυτερο χαος απο το να τυπωσεις κουπόνια δεν υπαρχει. καλα αυτος που σχεδιασε το συστημα νυχτα το εφτιαξε !!!! Τελικά νομίζω ότι έχουν κάνει τόσο δύσκολη την εκτύπωση κουπονιών επίτιδες με σκοπό να ακούγεται πολύ η προσφορά να την χρησιμοποιεί τελικά πολύ λίγος κόσμος και να κάνουν πολύ ντόρο.. Marketing, η επιστήμη της εξαπάτησης (όπως χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες, όχι όλες..)
zacharis1955 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Genuine Oral B Precision Clean Tooth Brush http://stores.ebay.com/wendybebs/_i.html?_nkw=GENUINE+ORAL+B+PRECISION+CLEAN+TOOTH+BRUSH&submit=Search&LH_TitleDesc=1&_sid=1009431882
eko13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Αν παρουμε μη αυθεντικα βουρτσακια θα εχουμε θεμα? ο συγκεκριμενος πωλητης αργει πολυ...
iguana Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πως ξέρουμε σε ποια καταστήματα υπάρχει η οδοντόβουρτσα;πχ Θεσσαλονίκη
cris41 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Γιατι το θελουν εγχρωμο; Εχει τελειωσει το μελανι το εγχρωμο και εχω μονο ασπρομαυρο.
georgiou.cr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Genuine Oral B Precision Clean Tooth Brush http://stores.ebay.com/wendybebs/_i.html?_nkw=GENUINE+ORAL+B+PRECISION+CLEAN+TOOTH+BRUSH&submit=Search&LH_TitleDesc=1&_sid=1009431882 Zacharis τον έχεις τσεκάρει και έχει αυθεντικές κεφαλές ?
iguana Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ούτε εμένα τυπώνει ενώ έκανε την δοκιμαστική κανονικά...δεν ασχολούμε άλλο
zacharis1955 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Zacharis τον έχεις τσεκάρει και έχει αυθεντικές κεφαλές ? Eχω αγοράσει απ' αυτόν 2 φορές και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος... Οι κεφαλές του είναι ακριβώς οι ίδιες (ποιότητα κατασκευής, συσκευασία κλπ) με αυτές τις θεωρούμενες original π.χ. του Hondos Center...
Προτεινόμενες αναρτήσεις