Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη τα προηγουμενα θεματα ηταν κλειδωμενα το αναφερω παλι γιατι ειναι πολυ καλη προσφορα....!!Στα HONDOS υπαρχει εκπτωση 40 % δηλαδη την εχει 14,97 κ με το κουπονι απτο epithimies.gr -10 ευρω συνολο 4,97...!!Την πηρα σημερα το πρωι απτα hondos στον πειραια κ ειχε αποθεμα καμια 15αρια κομματια...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ! 

Καιρο περιμενα να παιξει νεα εκπτωση απο Hondos/Σκλαβενιτη για να βαλω και το κουπονι να παει κατω απο 10 ευρω, και αυτη πραγματικα ισως ειναι η καλυτερη τιμη που εχει παιξει ποτε (τα 4.97) !

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ιδια τιμη με την τελευταια, που επαιξε πριν 20-25 μερες, αλλα εξαφανισαν τα εν ισχυ κουπονια απο το σαιτ τους και ετσι δεν "προλαβαν" πολλοι.

4.94€ τελικη http://www.insomnia.gr/topic/486585-ηλεκτρική-οδοντόβουρτσα-oral-b-vitality-carrefour-1495€

Δημοσ.

Παλευω 20 λεπτα να εκτυπωσω το κουπονι. Τι μλκιες ειναι αυτες? Εγγραφη, αναμονη, εγκατασταση plug in ξανα αναμονη τι γινεται?

Και στο τελος αυτο

Εγκατάσταση μη επιτυχής

Φαίνεται πως κάτι δεν έγινε σωστά κατά την εγκατάσταση του Coupon Printer. Συχνά αυτό συμβαίνει λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας του συστήματός σας – ειδικά εάν δοκιμάσατε να εκτυπώσετε από τη δουλειά.

Στείλετε τον σύνδεσμο με e-mail, για να εκτυπώσετε το κουπόνι σας από κάποιον άλλον υπολογιστή ή πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζεται
  • Like 1
Δημοσ.

Παλευω 20 λεπτα να εκτυπωσω το κουπονι. Τι μλκιες ειναι αυτες? Εγγραφη, αναμονη, εγκατασταση plug in ξανα αναμονη τι γινεται?

Και στο τελος αυτο

Εγκατάσταση μη επιτυχής

Φαίνεται πως κάτι δεν έγινε σωστά κατά την εγκατάσταση του Coupon Printer. Συχνά αυτό συμβαίνει λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας του συστήματός σας – ειδικά εάν δοκιμάσατε να εκτυπώσετε από τη δουλειά.

Στείλετε τον σύνδεσμο με e-mail, για να εκτυπώσετε το κουπόνι σας από κάποιον άλλον υπολογιστή ή πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζεται

το συστημα ειναι λιγο τραγικο οντως....εγω πηγα να το τυπωσω απο υπολογιστη στον οποιο ειχα ξεχασει να εγκαταστησω τον εκτυπωτη (ειναι δικτυου) και μετα που πηγα σε αλλο PC δεν με αφηνε, νομιζε οτι το εχω τυπωσει, και αναγκαστηκα να κανω λογαριασμο στο ονομα της μανας μου για να τυπωσω κουπονι τελικα...

Δημοσ.

busy.gifΕκτύπωση...

Αποστολή κουπονιού στον εκτυπωτή.

Παρακαλώ περιμένετε και μην χρησιμοποιείτε την επιλογή προηγούμενο όταν εκτυπώνετε.

Aν έχετε επιλέξει πολλαπλά κουπόνια, μπορεί να πάρει πάνω από πέντε λεπτά για να τα εκτυπώσετε. Παρακαλούμε μην πατήσετε το κουμπί “πίσω” και μη κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Παιζει να εχω περασει το μισαωρο..

• Moderators
Δημοσ.

Θα ειχες βουρτσισει τα δοντια με την κλασικη οδοντοβουρτσα καπου 20-25 φορες! :) Βουρτσισματα ενος μηνα αν τα πλενεις μονο βραδυ, για να εχουμε μια εικονα! :P

Ωραια συστηματα!

• Like 1
Δημοσ.

Κοντευω να κλεισω μια ωρα. Δεν εκτυπωνει με τιποτα. Εδωσα 2 διαφορετικα email. Δε ξερω τι φταιει, ειμαι με firefox και ασυρματο printer.. Απενεργοποιησα και το adblock αλλα @@

Δημοσ.

Κοντευω να κλεισω μια ωρα. Δεν εκτυπωνει με τιποτα. Εδωσα 2 διαφορετικα email. Δε ξερω τι φταιει, ειμαι με firefox και ασυρματο printer.. Απενεργοποιησα και το adblock αλλα @@

Κάτι παίζει με τη συμβατότητα του coupon printer με τις πρόσφατες εκδόσεις του firefox. Το έκανε και σε μένα, δοκίμασα με internet explorer και τύπωσα κανονικά....

• Like 1
Δημοσ.

1 ανα λογαριασμο, και επισης εχει και εναν περιορισμο 10 ανα PC? κατι τετοιο. Εκανα τη βλακεια και τυπωσα και κατι αλλα κουπονια και εφτασα τα 10 και οταν πηγα σε αλλο λογαριασμο να τυπωσω αλλο ενα για την oral, δε με αφηνει. Αλλαξα IP address, το ιδιο... οποτε μαλλον το ελεγχει με τη μλκια το coupon printer που σε βαζει να εγκαταστησεις...

Τωρα δε ξερω αν αυτος ο περιορισμος των 10 ειναι ανα ημερα ή μηνα ή .... γιατι αυριο πχ θελω να παω να παρω αλλη μια βοθρτσα για δωρακι και δε ξερω αν θα τυπωνεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...