Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα θα ηθελα τα φωτα σας γιατι στο δικτυο περισσοτερο γενικοτητες διαβαζω και τρολλαρισματα για την παραπανω μετατροπη.Εχω ενα netbook το οποιο ειναι το 

EEE PC 1015 BXΤο καλο ηταν οτι ειχε τοτε που το πηρα 199 ευρω πριν 2 χρονια.Το θεμα ειναι οτι η 

η μνημη του δεν μπορει να αντικατασταθει διοτι ειναι κολλημενη στη μητρικη (Χαιρε Asus!!!) και μονη λυση μου φανταζει η αλλαγη σκληρου.

Ο σκληρος που εχει ηδη ειναι 5400αρης 320gb (που δεν μου χρειαζονται ουτε τα 3/4) και παρατηρωντας τραγικους χρονους σε εκκινηση,ανοιγμα αρχειων,ιντερνετ,μεχρι και σε δεξι κλικ.. ειπα μην ειναι αυτος που εχει προβλημα. Του εχω κανει defragment αρκετες φορες αλλα δεν ξερω κατα ποσο πραγματικα χρειαζεται γιατι οπως ανεφερα ελαχιστο χωρο εχω καταλαβει και κατα δευτερον δεν ειδα και καποια βελτιωση.

Εχει προβει καποιος αλλος σε αυτη την αλλαγη και ποιες οι εντυπωσεις του?Αξιζει?

edit:

1)με 60-64gb ειμαι ευχαριστημενος.Το netbook το εχω καθαρα για σερφαρισμα και καμμια ταινια (θα μου πειτε γιατι αλλο?)δεν κατεβαζω τραγουδια δεν εχω υποψια παιχνιδιου και προγραμματος.

2) να δωσω 60-80 ευρω δεν με απασχολει γιατι ουσιαστικα αν ειναι να σωσω το netbook ουσιαστικα κερδισμενος θα ειμαι μιας και πλεον τεινει να πιασει αραχνες αφου με εχει κουρασει πολυ.

3)επισης προτασεις τυπου παρε κατι αλλο ταμπλετ κλπ κλπ ή μην ασχολεισαι ας μην γινει λογος παρακαλω καθως ειναι συγκεκριμενο το ερωτημα. Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις τον δίσκο ; 

Να δεις αν είναι 1,8" ή 2,5" , αν είναι 1,8" πας σε περιορισμένη κατηγορία ... αν είναι 2,5" πας όπου θέλεις 

Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι ειναι 2,5αρης δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα γιατι  εχω δανεισει το netbook

Ναι 2,5αρης ειναι απο τσεκαρισμα στο ιντερνετ..

Δημοσ.

Αν είσαι στις 2.5" πάρε όποιον θέλεις ... είτε από αγγελία είτε καινούργιο 

Αν μπορούσες να βάλεις χέρι στην μνήμη καλά θα ήταν , αλλά έναν μικρο αέρα θα το πάρει με τον ssd 

Δημοσ.

βασικα οτιδηποτε που δεν θα μου προσφερει μινιμουμ ενα +25% (μη πω και παραπανω) σε αποδοση σε αυτες τις λειτουργιες δηλαδη σερφαρισμα ανοιγμα φακελων,ταινιων και κανα pdf δηλαδη τα παρα πολυ βασικα, (γιατι υπολογιστης του 1999-2000 πιο γρηγορος ειναι), δεν με ενδιαφερει.Οποτε αν ο ssd δεν μου προσφερει σημαντικη αλλαγη ειναι επιπλεον πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ netbook αλλά από όσο γνωρίζω πρόκειται για πολύ αργά συστήματα. Και με τον μηχανικό δίσκο δεν δικαιολογείται να είναι τόσο αργό. Αν έχεις επεξεργαστή 1ghz και 1gb ram και μαζί με windows 7 κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά στο site της Asus μου φαίνεται λογικό να κoλλάει. Αφού πρόκειται για απλή χρήση εγώ θα δοκίμαζα να περάσω μια ελαφριά διανομή linux (xubuntu/lubuntu/puppy linux) μήπως βελτιώσει τα πράγματα. Το να σκάσεις το 30-40% της αξίας του netbook για ssd δεν είναι σοφή κίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

θα το πω αν και ντρεπομαι...σας ειχα ζαλισει με τον 750κ αλλα που..με το pc της αδερφης μου την βγαζω που δεν τον χρειαζοταν και μου τον εστειλε :devil:. απο τον 4200+ στον 7750 μεγαλη προοδος...και απο τα 4gb στα 8gb.Oλα τα αλλα ιδια..Ποιο υπολογιστη κατσε γιατι δεν την βλεπω με τα χρηματα που υπαρχουν να την περναω μεχρι τον οκτωβρη...Αναπτυξη βλεπεις...

τον ssd για netbook  ρωταω οχι για το Pc μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...