stavi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με μύκητες, μια πολύ καλή λύση είναι να ανακατέψεις ένα μπουκάλι σκόνη talk για μωρά με ένα μπουκαλάκη σκόνη daktarin και να ρίχνεις κάθε φορά πριν τα φορέσεις. Όσο καλό και ακριβό είναι ένα παπούτσι, αν δεν αερίζετε σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να μη μυρίσει. ρε υπάρχουν ειδικά αποσμητικά!
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ρε υπάρχουν ειδικά αποσμητικά! Δεν χρειάζεται αποσμητικό, η παραπάνω λύση είναι πιο σίγουρη κι εγκεκριμένη από τον στρατό χα χα χα 1
stavi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν χρειάζεται αποσμητικό, η παραπάνω λύση είναι πιο σίγουρη κι εγκεκριμένη από τον στρατό χα χα χα μια χαρά είναι το αποσμητικό γι'αυτό βγήκε για το πρόβλημα του φίλου
mary Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Η λύση είναι μια και είναι αυτή που κάνει η μάνα μου τόσα χρόνια και τα παπουτσια μου/μας πότε δεν έχουν μυρίσει: μετά την επιστροφη στο σπίτι, σκούπισμα με ένα σφουγγάρι εξωτερικά και έξω στο μπαλόνι και ειδικά το καλοκαίρι στον ήλιο. 1
Star_Light Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Η λύση είναι μια και είναι αυτή που κάνει η μάνα μου τόσα χρόνια και τα παπουτσια μου/μας πότε δεν έχουν μυρίσει: μετά την επιστροφη στο σπίτι, σκούπισμα με ένα σφουγγάρι εξωτερικά και έξω στο μπαλόνι και ειδικά το καλοκαίρι στον ήλιο. Εγω που δεν κανω ποτε και τιποτα απο ολα αυτα γιατι δεν μυριζουν ποτε τα ποδαρια μου???? Ειναι απλο... φορας καλτσουλες.
Muchacho Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αμα βαλω τα παπουτσια πλυντηριο παιζει να χαλασουνε? Μεχρι στιγμης οσα εχω βαλει,δεν εχουν παθει τιποτα και γινονται σαν καινουργια.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μια φορά που έβαλα παπούτσια στο πλυντήριο έτσι όπως κοπανιόντουσαν φοβήθηκα και τα έβγαλα μετά από 2 λεπτά. Δεν ξέρω αν θα πάθει ζημιά ο κάδος ή περισσότερο τα παπούτσια ή και τα δύο αλλά δεν θα τα ξαναέβαζα ποτέ. Για την μυρωδιά τώρα, οφείλεται σε μύκητες και πρέπει να αντιμετωπιστεί με άλλαγμα κάλτσας μετά από κάθε φορά που φορά κανείς τα παπούτσια, με κάλτσες 100% βαμβακερές και πριν από κάθε φορά που φοράμε τα παπούτσια βάζουμε λίγο πούδρα dactarin, 2€ από φαρμακείο. Πλέον τα αθλητικά μου μυρίζουν πλαστικό παρόλο που τα έχω σκίσει τελευταία στον ιδρώτα και δεν τα έχω πλύνει ποτέ. Επίσης πλύσιμο των ποδιών όταν γυρνάμε σπίτι με πολύ καλό στέγνωμα και όσο μπορούμε ανοιχτό παπούτσι. Δεν τα έχω τηρήσει όλα βέβαια αλλά η πούδρα και το συχνό άλλαγμα κάλτσας έχουν κάνει την μεγάλη διαφορά
bilakos10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 απο τη παρασκευη αγορασα κατι παπουτσια ποδοσφαιρικα και επαιξα 3 φορες και μου μυρισανε ειπαρχει τροπος να τα σωσω; κριμα ειναι να μυριζουν ετσι :-( Μου φαίνεται πως τα παπούτσια σου είναι συγγενείς με αυτόν τον τύπο:
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Για το πλυντήριο και τα παπούτσια ή τα τυλίγουμε και τα βάσουμε με ένα παλιό σεντόνι μέσα ή τα δένουμε σε μία παλιά μαξιλαροθήκη. Ποτέ σκέτα!
Porg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 καλό είναι εκτός των άλλων όταν γυρνάς σπίτι να τα βγάζεις στο μπαλκόνι και να αφαιρείς τους πάτους για να αεριστούν καλύτερα
isay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Βασικό η καθαριότητα ποδιών, πάτων, παπουτσιών και συχνή αλλαγή στις κάλτσες. Από εκεί και πέρα τη βέλτιστη λύση την έμαθα στον ελληνικό στρατο Μείγμα 93-95% τάλκη (αν θες με ελαφρύ άρωμα αλλά και η άοσμη ειναι μια χαρά) 5-7% βορικό οξύ Καλο ανακάτεμα Το μείγμα βάλε το μεσα στο μπουκαλάκι του ταλκ ή σε ένα πλαστικό δοχείο αλατιού (αυτό με τις τρυπουλες). Πριν βάλεις το παπουτσι ρίξε μεσα 2-3 τζούρες (ριξιές) και φόρα τα κανονικά. Το ιδανικό ειναι να το κάνεις σε καινουργια παπουτσια και δεν θα μυρίσουν ποτε. Σε παλιά που μυρίζουν, θα πάρει λίγες μέρες να στρώσει (μέχρι το βορικό να εισχωρήσει παντόυ και να μαμήσει τα βακτήρια) Βαλε βανιλια.. Αυτη που βαουν στο κεικ... Σιγά μη βάλει και αυγά και φτιάξει κέικ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα