l.t.drakops Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 απο τη παρασκευη αγορασα κατι παπουτσια ποδοσφαιρικα και επαιξα 3 φορες και μου μυρισανε ειπαρχει τροπος να τα σωσω; κριμα ειναι να μυριζουν ετσι :-(
nomikarios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Για αρχή, καλός αερισμός, χωρίς να τα φορέσεις για κάποιες μέρες. Αφού τα ξαναφορέσεις, ταλκ ή ειδική αποσμητική πούδρα καθημερινά, και το κυριότερο...καθαρές κάλτσες που θα τις αλλάζεις πολύ συχνά, αμέσως μόλις ιδρώσουν! Διαφορετικά, τα παπούτσια (και όσοι είναι γύρω από αυτά) θα υποφέρουν... 1
pinwkolwnies Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 απο τη παρασκευη αγορασα κατι παπουτσια ποδοσφαιρικα και επαιξα 3 φορες και μου μυρισανε ειπαρχει τροπος να τα σωσω; κριμα ειναι να μυριζουν ετσι :-( Βορικό οξύ (διάλυμμα). Και στα παπούτσια,αλλά και στα πόδια σου.Τουλάχιστον για καμια βδομάδα συνεχώς...
l.t.drakops Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 το χειροτερο ειναι οτι μυριζουν χειροτερα και απο τα αλλα παπουτσια που εχω. ειναι πιο ακριβα πιο καλα και πιο καινουργια κια βρομανε περισσοτερο απο παποτσια 5 χρονων
cyber_katsarida Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 το χειροτερο ειναι οτι μυριζουν χειροτερα και απο τα αλλα παπουτσια που εχω. ειναι πιο ακριβα πιο καλα και πιο καινουργια κια βρομανε περισσοτερο απο παποτσια 5 χρονων ίσως τελικά τα ακριβά και καλά σου παπούτσια δεν είναι και τόσο καλά. 1
pinwkolwnies Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ίσως τελικά τα ακριβά και καλά σου παπούτσια δεν είναι και τόσο καλά. Ή ίσως περπάτησε ξυπόλυτος σε χώρο που ήταν μολυσμένος με μύκητες.Ποδόσφαιρο είπε. Θα μετακυλίσει τη μόλυνση και στα άλλα του τα παπούτσια αν δεν είτε τα "καθαρίσει" όπως είπα είτε δεν τα πετάξει.
l.t.drakops Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 επλυνα πατους κορδονια παπουτσια και μου φαινεται ξεβρομισαν.ξαναηρθε η ωραια μυρουδια του καινουργιου η γνωστη καινουργιλα
stavi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αποσμητικό ποδιών... κάνει καλό και για τους μυκητες
pinwkolwnies Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 επλυνα πατους κορδονια παπουτσια και μου φαινεται ξεβρομισαν.ξαναηρθε η ωραια μυρουδια του καινουργιου η γνωστη καινουργιλα Κρατάνε οι μύκητες,απλά ένα ντουζάκι κάνανε. Με το που θα βάλεις τα παπούτσια σου έτσι πλυμμένα και βρεγμένα στο κουτί με τα άλλα σου παπούτσια,μάντεψε τι ραβαΐσι θα κάνουν οι μύκητες.... Ρώτα τον φαρμακοποιό σου για το διάλυμα βορικού οξέος και ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου δώσει για τη χρήση του.Επιμελέστατα. Sign-off από μένα.
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 οπως σου προειπαν μπορεις να ζητησεις βορικο οξυ ή αλλιως βορακα στο φαρμακειο και να βαζεις στα παπουτσα. επισης μπορεις να βαλεις διαφορετικους πατους ή να βαλεις απο πανω αν δεν ειναι πολυ σφιχτα ειδικους πατους για τις οσμες. κυκλοφορουν και στα φαρμακεια και στα σουπερ μαρκετ πατοι με εκχυλισμα aloe vera. ειναι πολυ αποτελεσματικοι και εχουν διαρκεια.
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με μύκητες, μια πολύ καλή λύση είναι να ανακατέψεις ένα μπουκάλι σκόνη talk για μωρά με ένα μπουκαλάκη σκόνη daktarin και να ρίχνεις κάθε φορά πριν τα φορέσεις. Όσο καλό και ακριβό είναι ένα παπούτσι, αν δεν αερίζετε σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να μη μυρίσει.
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αμα βαλω τα παπουτσια πλυντηριο παιζει να χαλασουνε?
stavi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Κρατάνε οι μύκητες,απλά ένα ντουζάκι κάνανε. Με το που θα βάλεις τα παπούτσια σου έτσι πλυμμένα και βρεγμένα στο κουτί με τα άλλα σου παπούτσια,μάντεψε τι ραβαΐσι θα κάνουν οι μύκητες.... Ρώτα τον φαρμακοποιό σου για το διάλυμα βορικού οξέος και ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου δώσει για τη χρήση του.Επιμελέστατα. Sign-off από μένα. όλα νια νια πρέπει να τα κάνουμε εδώ μέσα.... μασημένη τροφή.... ναι αν εχεις μύκητες δε θα γιατρευτείς.... για πρόληψη είναι ούφ με κουράζετε :-P
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Βαλε βανιλια.. Αυτη που βαουν στο κεικ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα