Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και καιρο ψαχνω να βρω κατι σαν το forza και το gt στο pc.

πριν μερικους μηνες ξεκινησε το Auto Club Revolution, απο την eutechnycs.

ειναι σε μοντελο f2p, ο τροπος που τα αυτοκινητα οδηγιουνται ειναι καλος και θυμιζει τα προαναφερθεντα games, ενω αν και βρεφικα, υπαρχουν τα upgrades, customization κλπ. Η γκαμα απο πιστες και αυτοκινητα δεν ειναι πληρης, αλλα πχ εχει με το καλημερα spa, και απο αυτοκινητα νομιζω θα βρει ο καθενας καποιο που να ..ανεχεται :)

autoclubrevolution.com

Δημοσ.

Να σου προτείνω κάποια δοκιμασμένα όπως grid, grid 2(όχι και τόσο καλό όσο το πρώτο κατά τη γνώμη μου) και test drive unlimited2

• Like 1
Δημοσ.

ok, αλλα ειπα να παιζει λιγο σαν forza.

αυτα που λες ειναι arcade του κερατα :D

δοκιμασε εσυ το ACR και θα δεις τι εννοω ;)

Δημοσ.

Ξέρω τι εννοείς αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι τόσο κοντινό τους σε pc

εμ, για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα.

ειναι καλο το acr ;)

λειψο σε περιεχομενο (πιστες, αμαξια, βελτιωσεις = λιγα πραγματα προς το παρον, damage καθολου προς το παρον),

αλλα ειναι καλο εκει που μετραει

με joypad 360, παζει τοσο καλα οσο το forza.

δοκιμασε το.

Δημοσ.

ηδη εγραψα οτι με 360 joypad παιζει πολυ ικανοποιητικα. ;)

α δεν το είδα... το 360 το έχω όμως και είναι φοβερό γενικά

• Like 1
Δημοσ.

Το Assetto Corsa έχει απο τα καλύτερα physics σε ραλάκια, υπάρχει ήδη demo του. Ρίξε του μια ματιά ;)

http://www.assettocorsa.net/en/

ειχα μεινει που το pre-alpha ηταν μονο για αυτους που ειχαν προπληρωσει κατι ή ειχαν συμμετασχει καπου (οπως με το p-cars).

στο site εχει ενα download update 0.9.9

αυτο ειναι? 260mb μονο?

Δημοσ.

ειχα μεινει που το pre-alpha ηταν μονο για αυτους που ειχαν προπληρωσει κατι ή ειχαν συμμετασχει καπου (οπως με το p-cars).

στο site εχει ενα download update 0.9.9

αυτο ειναι? 260mb μονο?

Yeap. Ένα αυτοκίνητο και μια πίστα σου δινει αν θυμάμαι καλά. Πέρα από το Assetto Corsa (και το pCars), υπάρχει και το rFactor 2 ( http://rfactor.net/web/rf2/rfactor2-purchase/ )

Δημοσ.

rfactor κλπ iracing και τα παλιοτερα τα εχω υποψην.

δεν ειναι αυτο που ψαχνω.

υ/γ

το κατεβασα το assetto και μου ζηταει activation code απο net kar pro (καλα θυμομουνα οτι κατι ηθελε)

Δημοσ.

Tα τελευταία που αναφέρατε είναι simulators  και φυσικά θέλουν τιμόνι. Το AC όντως θέλει κωδικό από το netKar αν το έχεις αγοράσει.

Δημοσ.

Μετα απο μια περιοδο περιπου 6 μηνων στο ACR αποφασισα να το σταματησω.<br />Εχει την χρηση τομη μεταξυ arcade-simulation αλλα ακριβως αυτο ειναι κ το προβλημα του. Τυπακια με keyboard κ ολα τα assists οn , μπορουσαν να κοντραρουν ανετα εμενα με τιμονιερα κ assists off. Κ για αυτο τελικα ξενερωσα.<br /><br />Αλλα για καποιον που θελει χαλαρη οδηγηση με xbox 360 στο σαλονι του , ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.<br /><br />Τωρα εχω φαει κολλημα με αυτο https://www.simraceway.com<br /><br />Πολυ καλο simulator , στα επιπεδα του netkar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...