p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 εδω και καιρο ψαχνω να βρω κατι σαν το forza και το gt στο pc. πριν μερικους μηνες ξεκινησε το Auto Club Revolution, απο την eutechnycs. ειναι σε μοντελο f2p, ο τροπος που τα αυτοκινητα οδηγιουνται ειναι καλος και θυμιζει τα προαναφερθεντα games, ενω αν και βρεφικα, υπαρχουν τα upgrades, customization κλπ. Η γκαμα απο πιστες και αυτοκινητα δεν ειναι πληρης, αλλα πχ εχει με το καλημερα spa, και απο αυτοκινητα νομιζω θα βρει ο καθενας καποιο που να ..ανεχεται autoclubrevolution.com
Demon Lord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Να σου προτείνω κάποια δοκιμασμένα όπως grid, grid 2(όχι και τόσο καλό όσο το πρώτο κατά τη γνώμη μου) και test drive unlimited2 1
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ok, αλλα ειπα να παιζει λιγο σαν forza. αυτα που λες ειναι arcade του κερατα δοκιμασε εσυ το ACR και θα δεις τι εννοω
Demon Lord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ξέρω τι εννοείς αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι τόσο κοντινό τους σε pc
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ξέρω τι εννοείς αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι τόσο κοντινό τους σε pc εμ, για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα. ειναι καλο το acr λειψο σε περιεχομενο (πιστες, αμαξια, βελτιωσεις = λιγα πραγματα προς το παρον, damage καθολου προς το παρον), αλλα ειναι καλο εκει που μετραει με joypad 360, παζει τοσο καλα οσο το forza. δοκιμασε το.
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 δεν έχω τιμονιέρα όμως ηδη εγραψα οτι με 360 joypad παιζει πολυ ικανοποιητικα.
john2gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το Assetto Corsa έχει απο τα καλύτερα physics σε ραλάκια, υπάρχει ήδη demo του. Ρίξε του μια ματιά http://www.assettocorsa.net/en/ 2
Demon Lord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ηδη εγραψα οτι με 360 joypad παιζει πολυ ικανοποιητικα. α δεν το είδα... το 360 το έχω όμως και είναι φοβερό γενικά 1
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το Assetto Corsa έχει απο τα καλύτερα physics σε ραλάκια, υπάρχει ήδη demo του. Ρίξε του μια ματιά http://www.assettocorsa.net/en/ ειχα μεινει που το pre-alpha ηταν μονο για αυτους που ειχαν προπληρωσει κατι ή ειχαν συμμετασχει καπου (οπως με το p-cars). στο site εχει ενα download update 0.9.9 αυτο ειναι? 260mb μονο?
john2gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ειχα μεινει που το pre-alpha ηταν μονο για αυτους που ειχαν προπληρωσει κατι ή ειχαν συμμετασχει καπου (οπως με το p-cars). στο site εχει ενα download update 0.9.9 αυτο ειναι? 260mb μονο? Yeap. Ένα αυτοκίνητο και μια πίστα σου δινει αν θυμάμαι καλά. Πέρα από το Assetto Corsa (και το pCars), υπάρχει και το rFactor 2 ( http://rfactor.net/web/rf2/rfactor2-purchase/ )
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 rfactor κλπ iracing και τα παλιοτερα τα εχω υποψην. δεν ειναι αυτο που ψαχνω. υ/γ το κατεβασα το assetto και μου ζηταει activation code απο net kar pro (καλα θυμομουνα οτι κατι ηθελε)
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Tα τελευταία που αναφέρατε είναι simulators και φυσικά θέλουν τιμόνι. Το AC όντως θέλει κωδικό από το netKar αν το έχεις αγοράσει.
aliakas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 καλά αν δεν έχεις τιμονιερα μην μπαίνεις στον κόπο
liakjim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μετα απο μια περιοδο περιπου 6 μηνων στο ACR αποφασισα να το σταματησω.<br />Εχει την χρηση τομη μεταξυ arcade-simulation αλλα ακριβως αυτο ειναι κ το προβλημα του. Τυπακια με keyboard κ ολα τα assists οn , μπορουσαν να κοντραρουν ανετα εμενα με τιμονιερα κ assists off. Κ για αυτο τελικα ξενερωσα.<br /><br />Αλλα για καποιον που θελει χαλαρη οδηγηση με xbox 360 στο σαλονι του , ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.<br /><br />Τωρα εχω φαει κολλημα με αυτο https://www.simraceway.com<br /><br />Πολυ καλο simulator , στα επιπεδα του netkar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα