Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα linksys WAG200G από τη forthnet εδώ και πολλά χρόνια. Όλα ήταν καλά μέχρι τη στιγμή που αγόρασα Ipad στους γονείς... Το interenet με 2 λάπτοπ και το ipad τα παίζει.

Υπάρχει λύση?

Υπάρχει modem/router που να μπορώ να κουμπώσω στη forthnet adsl και να είναι καλό router?

Δημοσ.

Περίεργο απο οτι ξέρω ειναι καλο router το συγκεκριμένο... δοκίμασε να μπεις στο wireless στο menu του router και να αλλάξεις κανάλι.

Τα παίζει ενοείς σέρνεται, αποσυνδέεται απο τα laptop και το ipad η πέφτει τελείως το internet απο το router ?

Δημοσ.

Όποτε μπαίνει το Ipad υπάρχει πρόβλημα. Δε νομίζω όμως ότι είναι πρόβλημα του Ipad αυτό γιατί Ipad + 1 λάπτοπ πέφτει η ταχύτητα αλλά δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...

Δημοσ.

δες για open wag firmware η δες το τελευταιο απο την Linksys.δεν δικαιολογειται να γινεται αυτο εκτος αν τρεχει κατι στο laptop και σκιζει τα παντα.επισης για το Ipad αμα υπαρχει ios Update τι εχει αυτο καντο.

μετα τα κλασσικα.αλλο καναλι αλλο κλειδωμα.πιο νεους drivers για τις ασυρματες καρτες κτλ.

Δημοσ.

Εχω το ίδιο router, έχοντας το wireless mode στο mixed, κανάλι 11 και ασφάλεια wpa2 personal συνδέονται ασύρματα 2 σταθεροί, 2 iPhone, iPad, Apple TV και φορητος χωρίς προβλημα. Έχω το 1.01.08 firmware.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Περίεργο απο οτι ξέρω ειναι καλο router το συγκεκριμένο... δοκίμασε να μπεις στο wireless στο menu του router και να αλλάξεις κανάλι.

Τα παίζει ενοείς σέρνεται, αποσυνδέεται απο τα laptop και το ipad η πέφτει τελείως το internet απο το router ?

οχι!

δεν ειναι καλο

πραγματικα πολλοι εχουν τετοια αποψη,αλλα το ρουτερ ειναι απαραδεκτο

απιστευτα πολλες αποσυνδεσεις,και ασταθεια.και τρελλο μπουκωμα

για τορεντ το ξεχνατε.

Δημοσ.

οχι!

δεν ειναι καλο

για τορεντ το ξεχνατε.

Εντάξει αλλα οτι και να ναι να μην μπορεί να αντέξει 3 συσκευές ? το λες γιατι ενας φίλος που το εχει με iphone συνδεδεμένο και ps3 δεν εχει πρόβλημα

Δημοσ.

οχι!

δεν ειναι καλο

για τορεντ το ξεχνατε.

απαραδεκτο το wag200?ειχα το wag200 και το θεωρω απο τα πολυ καλα ρουτερ με ενα μονο μειονεκτημα.σε γραμμες με μεγαλο attenuation κανει ευκολα αποσυνδεσεις.κατα τα αλλα πολυ καλο wireless ,torrent το εσκιζα δεν ειχα θεμα .με το τελευταιο firmware πανω.καποιοι βαζουν και Open wag και παιζει καλυτερα.εκτος αν το συγκρινεις με κανα ρουτερ που ειναι N κτλ κτλ.ειναι αρκετα παλιο ρουτερ αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο.αν εχεις τωρα γραμμη με 40 attenuation το ξεχνας το Linksys απευθειας.με 30 attenuation ειχα τρελλα uptimes.

Μερικές φορες κάποια κινητά η tablets δεν παίζουν καλά με WPA δοκίμασε για test και WEP κλείδωμα η open τελείως δες αμα δουλεύει καλύτερα και το ξανα κλειδώνεις.

απλα μην αφησει μονιμα το wep διοτι σπαει ευκολα

Δημοσ.

και firmware firmware firmware.το τελευταιο για Pstn Νομιζω ηταν το 1.01.09.απλα προσεχε στο site Της Linksys σε ποια χωρα θα πας.αν πας γερμανια θα βρεις μονο για annex b που ειναι αλλο firmware.λιγο προσοχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...