Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα,

Εχω nova, κανονικο οχι σπασμενο, στο σπιτι κ θελω εαν γίνεται να το περνω μαζι μου στο εξοχικο κατα την διάρκεια των διακοπών. Το θεμα μου ειναι τι ακριβως παιζει με τους αποδικωποιητες. Για την καρτα της νοβα κανουν μονο αποδικωποιητες νοβα;;;; εχω βρει απο φιλους 2-3 αποδικοποιητες οι οποιοι επαιζαν παλιοτερα σπασμενο νοβα κ τωρα απλα καθονται οποτε μπορουν να μου τους δωσουν, τοθεμα ειναι εαν θα παιζουν με την καρτα που εχω....επισης εαν δεν παιζουν μπορω να παρω εναν δευτερο αποδικωποιητη νοβα ωστε να μην πηγαινοφερνω καθε φορα τον αποδικοποιητη νοβα που εχω τωρα;;;

Δημοσ.

Εάν έχεις τον 831 παντρεμένο με κάρτα, μπορείς να τον μεταφέρεις αλλά η κάρτα του δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο δέκτη.

Εάν ο δέκτης σου δεν είναι παντρεμένος με κάρτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα και σε άλλο δέκτη. Σ' αυτή την περίπτωση, δεν συμβουλεύω να τηλεφωνήσεις στη Νόβα γιατί, ενδεχομένως, θα τους ξυπνήσεις για να σου ζητήσουν να τον αλλάξεις με παντρεμένη κάρτα.

Δημοσ.

Τον 831 εχω....τωρα παντρεμενοι ή αρραβωνιασμενοι δεν ξερω εαν ειναι....αλλα επειδη το απεκτησα προσφατα μαλλον για παντρεμενους τους κοβω....οποτε λογικα λυση δν υπάρχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...