kostas_zaf Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καλημερα στο φορουμ, ειμαι νεος εδω και μπορει το θεμα να το εχω γραψει σ λαθος κτηγορια..! Οπως και να εχει, αυτο που θελω να ρωτησω χωρις να πολυλογω, ειναι, πως θα μπορεσω να πουλησω κατι στο ebay ; Επειδη εχω λογαριασμο και μπορω να κανω αγορες κανονικα, ρωταω επειδη εψαχνα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο με πωληση... Θελει να εισαι γενικα ενεργος αγοραστης και μετα μπορεις, η απλα μπορεις μονο να πουλας; Ευχαριστω Sent from my iPod touch using Insomnia
sotiris25s Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 http://pages.ebay.com/sellerinformation/howtosell/sellingbasics.html
artonweb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Μπορείς να πουλήσεις με ένα όριο 500 ευρώ για απλό λογαριασμό χρήστη. Για κάθε δημιουργία πώλησης το ebay εισπράτει ένα μικρο ποσο περίπου 1 ευρώ και λιγότερο,έχε υπόψη σου όμως ότι αν το είδος σου πωληθεί, το ebay θα εισπράξει περίπου 10% από την τιμή πώλησης.
pant13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Και εγω που νομιζα οτι ηθελες να φτιαξεις το δικο σου ebay.... σε λαθος ενοτητα θα μπηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα