Mprob Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ΠΑιδιά καλησπέρα.Μόλις γράφτηκα στην παρέα σας και θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω αγοράσει αυτό το κινητό http://www.focalprice.com/MH0369W/35_Android_40_6820_10GHz_Smartphone_with_WiFi_TV_Bluetooth.html και δεν μπορώ να το κάνω root και να βάλω επάνω custom rom 4.χ. Δεν έχω drivers για το Odin. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί με ποιον τρόπο θα το κάνω root και ποια rom να βάλω επάνω>?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menios97 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 φιλε εχεις καθολου skype πρεπει να δω καποια στειχια του κινητου αλλα μαλλον αν βρω αυτα π θελω θα βρω καποιος ουδετερους drivers και θα το κανεις με το super one click Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mprob Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Skype δεν χω,αλλά πες μου τι θες να στα στείλω.Δοκίμασα λίγο το super one click,έβαλε αυτό κάτι drivers,αλλά τζίφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα