kak0s1931 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πως μπορω να κανω αναβαθμιση τα bios χωρις διςκάκι; (floppy) επισης οταν κανεις εγκατασταση ενος εκτυπωτικου χωρις να τ εχεις συνδεδεμενο (hp officejet 6310) μαγκωνει στην εκκινηση τα windows? (μενει στο loadin και η μπαρα κινειται πολυ αργα) Sent from my iPhone using Insomnia Επισης μου βγαζει και αυτο στο manage..ενω εχω κανει install ολα τα drivers απο την ιστοσελιδα..:/ Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 με usb flash μπορείς να το περάσεις το bios. κάνε τους Install όλους τους driver και ξανάπερνα τους κατάλληλους. ίσως γίνεται "χαμός" και στα κάνει αυτά
terry308 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Κατέβασε τους drivers της μητρικής σου , το μήνυμα είναι για τον controller της μητρικής ... ICH7 , μπορείς να κάνεις bios update με το προγραμματάκι που έχει (bios utility) Και μετά για το πολυμηχάνημα
kak0s1931 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει ολα τα drivers . Επισης το προγραματακι για bios update δεν ανοιγει! Μηπως χρειαζεται κατι των windows g na τρεξει; Επισης γιατι μενει στασιμο καθως κανει loading τα windows? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα