souperk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σκοπευω να αγορασω ενα ετοιμο pc desktop απο αγγελια ομως δεν ξερω πως θα ελεξω την λειτουργικοτητα του μηχανιματος οποτε θα ηθελα λιγη βοηθεια πανω στο θεμα. Γενικα εχω ενα καλο background σχετικα με τους υπολογιστες και ξερω οτι τα benchmark tests ειναι μαλλον η λυση ομως δεν εχω χρησοιμοποιησει ποτε μου και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο. Επισης σκεφτομαι μερικα πραγματα που θα πρεπει να ψαξω στο test ομως θα ηθελα να με βαλεται στην γενικη ιδεα. Επισης επειδη σε αυτο το θεμα ειμαι εντελως απειρος μπορει να πεφτω εξω για τα benchmark και θα ηθελα να μου πειτε με τι τροπο εσεις ελεγχεται το hardware πριν την αγορα. Ευχαριστω εκ των προτερων, κωστας
atropa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 hd sentinel, για τους δισκους gpuz, για τα γραφικα cpuz, για τον επεξεργαστη real temp, για της θερμοκρασιες speccy, για γενικα AXE, για τον αντρα 1
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αν έχεις και κανέναν φίλο/φίλη σου που είναι σπίρτο με τέτοια. πάρε τον μαζί σου θα σε βοήθησει.
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Γενικότερα όμως δε μπορείς να ξέρεις κατα πόσο πονεμένο είναι το μηχάνημα από τυχόν overclocking, θερμοκρασίες και ξέσκισμα γενικώς. Και δυστυχώς τυχόν προβλήματα από τους παραπάνω λόγους δε ξέρεις αν και πότε θα παρουσιαστούν. Ίσως με κάνα στρες τεστ να αποτελειώσεις τίποτα πριν καν προλάβεις να το πάρεις σπίτι σου το μηχάνημα βέβαια
lexmark Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 To Hirens boot cd εχει τα παντα Ότι σου είπε. Αυτά που μπορείς εύκολα να ελέγξεις είναι οι σκληροί, μνήμες και κάρτα γραφικών. Επίσης τις θερμοκρασίες, αλλά μέχρι εκεί. Γενικώς όμως το θεωρώ μεγάλο ρίσκο, για τον λόγο που ανέφερε ο Nikos από πάνω μου.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το μεταχειρισμένο ότι και να είναι αυτό, έχει ένα ρίσκο, Ρίσκο που παίρνεις πληρώνοντας το φτηνότερα το μόνο που σε διαφυλάσσει και δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα παραπάνω είναι να έχει αποδείξεις εγγυήσεις.Επίσης ο Πωλητής να έχει τις κατάλληλες αξιολογήσεις και κάποια posts στο forum. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα