kaliakman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, greekfragma είπε Επανέρχομαι στη παρέα μετά από καιρό γιατί έριξα συντήρηση στο (ελάχιστα δουλεμένο) PS3 μου είναι με EvilNat 4.88 και λόγω έλλειψης χρόνου το είχα αφήσει πολύ καιρό απλά να κάθεται κάτω από την tv. Λέω χθες βράδυ δε του ρίχνω ένα άνοιγμα καθάρισμα πάστες φρέσκια εγκατάσταση και πέρασμα τα games στον SSD να έχω ένα point zero ξανά. Πάει σφαίρα, είναι τέρμα δροσερό (του χω ρυθμίσει και ανεμιστήρα στροφές να διατηρεί τα chip κάτω από 60), παίζει ώρες όλα τα παιχνίδια αλλά στο Forza Horizon 6 στο 5λεπτο σβήνει με 3 beep και κόκκινο λαμπάκι παλλόμενο. Πως γίνεται όλα τα άλλα να τα τρέχει ώρες και μόνο σε αυτό το παιχνίδι να τραβάει μπλόκο. Δείτε καθάρισμα και θερμοκρασίες (έχουν μπει και thermal pads που δε φαίνονται) Δεν έχω διαβάσει τίποτα από το thread. Forza Horizon 6; Μπορεί το ps3 να τρέξει παιχνίδια xbox και μάλιστα από επόμενες γενιές;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, kaliakman είπε Δεν έχω διαβάσει τίποτα από το thread. Forza Horizon 6; Μπορεί το ps3 να τρέξει παιχνίδια xbox και μάλιστα από επόμενες γενιές;;; Gran Turismo 6 θα εννοούσε ο φίλος. Δεν παίζει Xbox φυσικά το ps3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, mikele13- said: Gran Turismo 6 θα εννοούσε ο φίλος. σωστός ναι GT6 εννοούσα. δοκίμασα και 2ο τροφοδοτικό μπας και σαν αρκετά απαιτητικό game ζόριζε οριακά τα ρεύματα...τα ίδια. τι λέτε άλλο να κοιτάξω; να έγινε καμιά μπούρδα με το GT6 update? όλα τα άλλα games τα πάει νεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 διαβάζω κάτι random shut downs με evilnat 4.88 όπως στη περίπτωσή μου. βλέπω βγήκε 4.89.2 CEX το μόνο που με προβληματίζει είναι αν πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση ή απλά update. στη περίπτωση clean θα έχω πάλι άπειρες ώρες να περνάει τα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THE GG GAMER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε διαβάζω κάτι random shut downs με evilnat 4.88 όπως στη περίπτωσή μου. βλέπω βγήκε 4.89.2 CEX το μόνο που με προβληματίζει είναι αν πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση ή απλά update. στη περίπτωση clean θα έχω πάλι άπειρες ώρες να περνάει τα games Πιστεύω πως έχουν θέμα οι πυκνωτές,δοκίμασε αν μπορείς και uncharted 2,the last us που είναι βαριά,Γιατί και εγώ είχα την 4.88 σε σλιμ και δεν είχα τέτοια θέματα.Αν κάνεις αναβάθμιση δεν παίζει ρόλο κατευθείαν από το xmb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, greekfragma είπε σωστός ναι GT6 εννοούσα. δοκίμασα και 2ο τροφοδοτικό μπας και σαν αρκετά απαιτητικό game ζόριζε οριακά τα ρεύματα...τα ίδια. τι λέτε άλλο να κοιτάξω; να έγινε καμιά μπούρδα με το GT6 update? όλα τα άλλα games τα πάει νεράκι Καταρχήν το πιο βασικό.. Έχεις εγκατεστημένο τον webman έτσι ώστε να έχεις on το fan και να ρυθμίσεις τις στροφές του και να μην ζεσταίνεται η κονσόλα??? Κάτι μου λέει πως όχι και η fat κονσόλα δεν είναι για πολλά ζόρια γι'αυτό σου κλείνει από υπερθέρμανση. επίσης κάνε αναβάθμιση σε 4.89.2 από πάνω από αυτό που έχεις,δεν παίζει ρόλο καθαρή εγκατάσταση κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 8 hours ago, mikele13- said: Καταρχήν το πιο βασικό.. Έχεις εγκατεστημένο τον webman έτσι ώστε να έχεις on το fan και να ρυθμίσεις τις στροφές του και να μην ζεσταίνεται η κονσόλα??? Κάτι μου λέει πως όχι και η fat κονσόλα δεν είναι για πολλά ζόρια γι'αυτό σου κλείνει από υπερθέρμανση. επίσης κάνε αναβάθμιση σε 4.89.2 από πάνω από αυτό που έχεις,δεν παίζει ρόλο καθαρή εγκατάσταση κλπ. Irisman έχω βάλει για στροφές και το έχω by user temps με 40% από το πρώτο στάδιο μόνιμα αναμμένο και ανά πέντε βαθμούς έως Μαξ 60. Θα κουμπωσω 4.89.2 αν έχεις λινκ διαθέσιμο γιατί βρήκα μόνο την 4.89 Θα ασχοληθώ λίγο απόψε να ξεκαθαρίσω τι φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, greekfragma είπε Irisman έχω βάλει για στροφές και το έχω by user temps με 40% από το πρώτο στάδιο μόνιμα αναμμένο και ανά πέντε βαθμούς έως Μαξ 60. Θα κουμπωσω 4.89.2 αν έχεις λινκ διαθέσιμο γιατί βρήκα μόνο την 4.89 Θα ασχοληθώ λίγο απόψε να ξεκαθαρίσω τι φταίει. Βάλε webman manual ρύθμιση στο 40% και ανεβαίνεις ανά 2% ανάλογα την θερμοκρασία μετά από μισή ώρα παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THE GG GAMER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 42 λεπτά πριν, greekfragma είπε Irisman έχω βάλει για στροφές και το έχω by user temps με 40% από το πρώτο στάδιο μόνιμα αναμμένο και ανά πέντε βαθμούς έως Μαξ 60. Θα κουμπωσω 4.89.2 αν έχεις λινκ διαθέσιμο γιατί βρήκα μόνο την 4.89 Θα ασχοληθώ λίγο απόψε να ξεκαθαρίσω τι φταίει. Η evilnat 4.89.2 είναι ακόμα beta για αυτό δεν την έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 minute ago, THE GG GAMER said: Η evilnat 4.89.2 είναι ακόμα beta για αυτό δεν την έχει Έχω κάνει bookmark το νήμα του. Λέει σε λίγες μέρες θα είναι stable. Δεν έχω θέμα να περιμένω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THE GG GAMER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Έχω κάνει bookmark το νήμα του. Λέει σε λίγες μέρες θα είναι stable. Δεν έχω θέμα να περιμένω λίγο. Ναι λένε ότι θα βγάλουν απευθείας την 4.89.3 που θα έχει περισσότερα features Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 On 12/01/2023 at 13:26, THE GG GAMER said: Ναι λένε ότι θα βγάλουν απευθείας την 4.89.3 που θα έχει περισσότερα features περιμένω τότε να βγει και μετά θα ασχοληθώ. έρχεται και ΣΚ οπότε καλό timing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα