Brazhlias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Καλημερα παιδια, θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι να κανω με ενα ps3 που εχω. Εχω το fat μοντελο με 80gb σκληρο, ο οποιος ειναι σχεδον γεματος. Για να βαλω καποιο παιχνιδι πλεον, χρειαζεται να σβησω ενα αλλο. Αυτο δημιουργει ενα προβλημα, οταν θελω να ξαναπαιξω ενα παιχνιδι για παραδειγμα, αφου θα πρεπει να ξανακατεβασω ολα τα updates. Στο GT 5 για παραδειγμα εχει updates 5GB. Εκτος του χρονου που χρειαζεται, το προβλημα ειναι πως σε περιπτωση που γινει διακοπη στη συνδεση του ιντερνετ, το κατεβασμα ξεκιναει απο την αρχη. Ποια ειναι η ερωτηση τωρα: Εχω ενα δευτερο σκληρο δισκο για ps3. Αξιζει πρακτικα να βαλω τον νεο δισκο να κατεβαζω σε αυτον πλεον τα παιχνιδια και αν θελω να παιξω καποιο απο τα παλια, να ξαναβαζω τον παλιο δισκο; Η αλλη λυση ειναι να παρω ενα δευτερο ps3, και να μοιρασω τα παιχνιδια σε δυο κονσολες. Θα μπορω να εχω ομως τον ιδιο λογαριασμο στο psn σε δυο διαφορετικες κονσολες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, Brazhlias είπε Καλημερα παιδια, θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι να κανω με ενα ps3 που εχω. Εχω το fat μοντελο με 80gb σκληρο, ο οποιος ειναι σχεδον γεματος. Για να βαλω καποιο παιχνιδι πλεον, χρειαζεται να σβησω ενα αλλο. Αυτο δημιουργει ενα προβλημα, οταν θελω να ξαναπαιξω ενα παιχνιδι για παραδειγμα, αφου θα πρεπει να ξανακατεβασω ολα τα updates. Στο GT 5 για παραδειγμα εχει updates 5GB. Εκτος του χρονου που χρειαζεται, το προβλημα ειναι πως σε περιπτωση που γινει διακοπη στη συνδεση του ιντερνετ, το κατεβασμα ξεκιναει απο την αρχη. Ποια ειναι η ερωτηση τωρα: Εχω ενα δευτερο σκληρο δισκο για ps3. Αξιζει πρακτικα να βαλω τον νεο δισκο να κατεβαζω σε αυτον πλεον τα παιχνιδια και αν θελω να παιξω καποιο απο τα παλια, να ξαναβαζω τον παλιο δισκο; Η αλλη λυση ειναι να παρω ενα δευτερο ps3, και να μοιρασω τα παιχνιδια σε δυο κονσολες. Θα μπορω να εχω ομως τον ιδιο λογαριασμο στο psn σε δυο διαφορετικες κονσολες; Γιατί απλά δεν βάζεις έναν μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και να βάλεις ότι παιχνίδια θες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 33 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Γιατί απλά δεν βάζεις έναν μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και να βάλεις ότι παιχνίδια θες; Θελω να αποφυγω τη διαδικασια να ξανακατεβασω τα ηδη υπαρχοντα παιχνιδια, αλλα ειναι κι αυτο μια λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Brazhlias είπε Καλημερα παιδια, θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι να κανω με ενα ps3 που εχω. Εχω το fat μοντελο με 80gb σκληρο, ο οποιος ειναι σχεδον γεματος. Για να βαλω καποιο παιχνιδι πλεον, χρειαζεται να σβησω ενα αλλο. Αυτο δημιουργει ενα προβλημα, οταν θελω να ξαναπαιξω ενα παιχνιδι για παραδειγμα, αφου θα πρεπει να ξανακατεβασω ολα τα updates. Στο GT 5 για παραδειγμα εχει updates 5GB. Εκτος του χρονου που χρειαζεται, το προβλημα ειναι πως σε περιπτωση που γινει διακοπη στη συνδεση του ιντερνετ, το κατεβασμα ξεκιναει απο την αρχη. Ποια ειναι η ερωτηση τωρα: Εχω ενα δευτερο σκληρο δισκο για ps3. Αξιζει πρακτικα να βαλω τον νεο δισκο να κατεβαζω σε αυτον πλεον τα παιχνιδια και αν θελω να παιξω καποιο απο τα παλια, να ξαναβαζω τον παλιο δισκο; Η αλλη λυση ειναι να παρω ενα δευτερο ps3, και να μοιρασω τα παιχνιδια σε δυο κονσολες. Θα μπορω να εχω ομως τον ιδιο λογαριασμο στο psn σε δυο διαφορετικες κονσολες; Δεν μπορείς να αλλάζεις σκληρούς δίσκους έτσι. Κάθε φορά που θα βάζεις σκληρό δίσκο θα πρέπει να περνάς ξανά το firmware. Έτσι όλα αρχίζουν απ' την αρχή. Ο παλιός δεν θα αναγνωρίζεται πια. Η μόνη λύση είναι αυτή που σου πρότεινε το παλικάρι πιο πάνω. Παίρνεις πρώτα ένα backup το σύστημα σου σε ένα εξωτερικό σκληρό, μετά βάζεις ένα μεγαλύτερο εσωτερικό, περνάς το firmware και επαναφορά από backup. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από polog40 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 αγορασα ενα playstation 3,οταν με το καλο το παραλαβω μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο μου που εχω στο ps4 για να συνδεθω ή πρεπει να φτιαξω καινουργιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, czarjuly είπε αγορασα ενα playstation 3,οταν με το καλο το παραλαβω μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο μου που εχω στο ps4 για να συνδεθω ή πρεπει να φτιαξω καινουργιο; Αν εννοείς το λογαριασμό ναι μπορείς με τον ίδιο. Βάζεις μειλ και τον κωδικό σου. Το ίδιο ισχύει και για ps5 & ps vita, εισοδο από υπολογιστη και εφαρμογή κινητού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, czarjuly είπε αγορασα ενα playstation 3,οταν με το καλο το παραλαβω μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο μου που εχω στο ps4 για να συνδεθω ή πρεπει να φτιαξω καινουργιο; Ναι αλλα αν έχεις ενεργοποιημένο το 2SV κωδικό θα βάλεις καποιον που θα βρει οταν μπεις στον λογαριασμό σου στο https://id.sonyentertainmentnetwork.com/signin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ναι αλλα αν έχεις ενεργοποιημένο το 2SV κωδικό θα βάλεις καποιον που θα βρει οταν μπεις στον λογαριασμό σου στο https://id.sonyentertainmentnetwork.com/signin αυτο δεν το καταλαβα,αν εχω το 2sv εργοποιημενο δεν μπορω να βαλω τον κωδικο; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, czarjuly είπε αυτο δεν το καταλαβα,αν εχω το 2sv εργοποιημενο δεν μπορω να βαλω τον κωδικο; οχι γιατι το PS3 δεν υπσστηρίζει 2SV. Αν μπεις στο λινκ που σου έδωσα σε ένα σημειο σου λεει τι να κανεις. Μεσα απο το site εχει ενα κωδικό για να τον βάλεις στο PS3. Αυτο έκανα και στο δικό μου. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από vorlon68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, vorlon68 είπε οχι γιατι το PS3 δεν υπσστηρίζει 2SV. Αν μπεις στο λινκ που σου έδωσα σε ένα σημειο σου λεει τι να κανεις. Μεσα απο το site εχει ενα κωδικό για να τον βάλεις στο PS3. Αυτο έκανα και στο δικό μου. πατωντας το λινκ μου ανοιγει μια σελιδα σονυ αλλα ειναι λευκη δεν δειχνει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, czarjuly είπε πατωντας το λινκ μου ανοιγει μια σελιδα σονυ αλλα ειναι λευκη δεν δειχνει τιποτα http://account.sonyentertainmentnetwork.com/ Οταν μπεις θα πας αριστερα στο security και μετα στο 2-step verification λεει device setup password εκει εχει κωδικο για PS3, PSP και PS Vita Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από vorlon68 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Εχουμε 2 PS3 fat. Το Α και το Β. Το Α ειναι το μοντέλο με τα 80GB και το Β με τα 40GB. To A λειτουργει κανονικά. Στο Β το drive δεν διαβάζει κανένα δισκο απο game αλλα και ουτε DVD. Τα ανοιξα εκανα τραμπα τα drive αλλα πάλι το Β δεν διαβάζε κανενα δίσκο. Εβαλα πίσω το drive στο Α και λειτουργει κανονικά. Αλλαξα και τις καλωδιοταινίες αλλα και πάλι τίποτα. Εχει κανεις καμια ιδέα τι συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, vorlon68 είπε Εχουμε 2 PS3 fat. Το Α και το Β. Το Α ειναι το μοντέλο με τα 80GB και το Β με τα 40GB. To A λειτουργει κανονικά. Στο Β το drive δεν διαβάζει κανένα δισκο απο game αλλα και ουτε DVD. Τα ανοιξα εκανα τραμπα τα drive αλλα πάλι το Β δεν διαβάζε κανενα δίσκο. Εβαλα πίσω το drive στο Α και λειτουργει κανονικά. Αλλαξα και τις καλωδιοταινίες αλλα και πάλι τίποτα. Εχει κανεις καμια ιδέα τι συμβαίνει? Τα drives έχουν το ίδιο model number? Αν ναι, μπορεί να τα έχει παίξει κάτι στο pcb όπως ο IO bridge controller κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vorlon68 είπε Εχουμε 2 PS3 fat. Το Α και το Β. Το Α ειναι το μοντέλο με τα 80GB και το Β με τα 40GB. To A λειτουργει κανονικά. Στο Β το drive δεν διαβάζει κανένα δισκο απο game αλλα και ουτε DVD. Τα ανοιξα εκανα τραμπα τα drive αλλα πάλι το Β δεν διαβάζε κανενα δίσκο. Εβαλα πίσω το drive στο Α και λειτουργει κανονικά. Αλλαξα και τις καλωδιοταινίες αλλα και πάλι τίποτα. Εχει κανεις καμια ιδέα τι συμβαίνει? https://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_Drive Ρίξε μια ματιά τι παίζει. Αν τα PCB είναι διαφορετικά,δεν θα σου δουλεύει. Πρέπει να βρεις το ίδιο. Για αρχή τσεκαρε αν το λέιζερ είναι το ίδιο,αν όχι πρέπει να βρείς τα ίδια. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από mikele13- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, vorlon68 είπε Εχουμε 2 PS3 fat. Το Α και το Β. Το Α ειναι το μοντέλο με τα 80GB και το Β με τα 40GB. To A λειτουργει κανονικά. Στο Β το drive δεν διαβάζει κανένα δισκο απο game αλλα και ουτε DVD. Τα ανοιξα εκανα τραμπα τα drive αλλα πάλι το Β δεν διαβάζε κανενα δίσκο. Εβαλα πίσω το drive στο Α και λειτουργει κανονικά. Αλλαξα και τις καλωδιοταινίες αλλα και πάλι τίποτα. Εχει κανεις καμια ιδέα τι συμβαίνει? Είσαι σίγουρος ότι το laser είναι πλήρως λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα