antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Fortnite θα παίξεις σε PS4, Xbox one και pc(δε γνωρίζω για Nintendo) Ποια κονσόλα έχεις; Ps3 που χαρίστηκε από θείο στον γιο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Ποιο μοντέλο ακριβώς; fat, slim, super slim; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε Ποιο μοντέλο ακριβώς; fat, slim, super slim; Σίγουρα το fat, κρίνοντας από εμφάνιση , είναι ογκωδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 10 minutes ago, antreaslam said: Σίγουρα το fat, κρίνοντας από εμφάνιση , είναι ογκωδες Στο πίσω μέρος της κονσόλας γράφει το serial number και μετά CECH-.... Πες μας μετα το CECΗ τι γραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, d_gkal είπε Στο πίσω μέρος της κονσόλας γράφει το serial number και μετά CECH-.... Πες μας μετα το CECΗ τι γραφει 3004Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 9 hours ago, antreaslam said: 3004Α To slim είναι τότε. Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία να σιγουρευτούμε Ρίξε εδώ μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, d_gkal είπε To slim είναι τότε. Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία να σιγουρευτούμε Ρίξε εδώ μια ματιά Αυτό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Το Σλιμ έχεις. Το φατ είναι τέρας μπροστά του. Διάβασες το παραπάνω λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι το διάβασα. Είμαι ακόμα σε σκέψεις, καθώς δεν ξέρω αν θα παίζει ονλαιν (οι φίλοι του έχουν το 4), και άρα αν μπορώ να το χακαρω η όχι. Προς το παρόν του πήρα 5-6 μεταχειρισμένα παιχνίδια και 2 μεταχειρισμένα controllers, και βλεπουμε.. (Ξέρετε που να φτιάξω ένα μεταχειρισμένο που δε δουλεύει το ps button?) Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από antreaslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, antreaslam είπε Είμαι ακόμα σε σκέψεις, καθώς δεν ξέρω αν θα παίζει ονλαιν Απο το περασμένο καλοκαίρι το online εχει σταματήσει για κονσόλες ps3. Αν έχει αλλάξει κάτι ας με διορθώσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δεν εχει και πολύ νόημα να παίζεις online στο PS3, ενώ ήδη κυκλοφορεί (και είναι προς το τέλος του μάλιστα) το 4. Δες αν σπάει, και παιξε όσα παιχνίδια θέλεις. Αν θέλει να παίζει με φίλους που έχουν PS4, τότε μόνο με ίδια κονσολα μπορεί. Μήπως να του πάρεις PS4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δεν εχει και πολύ νόημα να παίζεις online στο PS3, ενώ ήδη κυκλοφορεί (και είναι προς το τέλος του μάλιστα) το 4. Δες αν σπάει, και παιξε όσα παιχνίδια θέλεις. Αν θέλει να παίζει με φίλους που έχουν PS4, τότε μόνο με ίδια κονσολα μπορεί. Μήπως να του πάρεις PS4; Σωστό αυτό για το σπάσιμο. Μάλλον "άδικα" πήρα τα δισκάκια . Του έχω υποσχεθεί το 5, μόλις βγει (θα παίζω και εγώ ....) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Αφού τα πήρες, παίξε. Γνώμη μου είναι να πάρεις τώρα PS4 και σε 2 χρόνια παίρνεις το 5 Δύο χρόνια να μείνει με το παλιό PS3 είναι πολύ θεωρώ. Τώρα θέλει να παίξει ο μικρός (και ο μεγάλος) με τους φίλους του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1080 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, thant είπε Απο το περασμένο καλοκαίρι το online εχει σταματήσει για κονσόλες ps3. Αν έχει αλλάξει κάτι ας με διορθώσει κάποιος. Εγω που κατα λαθος ανοιξα το ps3 πριν κανενα μηνα μετα απο κανα χρονο,συνδεθηκε κανονικα online και εκανε και αναβαθμιση λογισμικου.Αρα psn μπαινει,τωρα αν παιζει online δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μια χαρά παίζεις ον λαιν διαφορά παιχνίδια και μάλιστα έχουν και κόσμο, το θέμα είναι να μην έχουν κλείσει τους σερβερς η εκάστοτε εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα