mikele13- Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Έχει να πέσει τουβλιασμα....😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά,είπα μετά από καιρό να ανοίξω το ps3 μου (cfw rebug 4.82),όπως έπαιζα retroarch η κονσόλα κόλλησε κι αναγκάστηκα να τη βγάλω από το ρεύμα με αποτέλεσμα να μην έχει εικόνα και να μη λειτουργεί.Δεν κάνει reset το hdmi ούτε μπαίνει σε safe mode,Δοκίμασα και με καλώδιο (3RCA) ούτε κι αυτό δούλεψε.Κάθε συμβουλή δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, pier88 είπε Καλησπέρα παιδιά,είπα μετά από καιρό να ανοίξω το ps3 μου (cfw rebug 4.82),όπως έπαιζα retroarch η κονσόλα κόλλησε κι αναγκάστηκα να τη βγάλω από το ρεύμα με αποτέλεσμα να μην έχει εικόνα και να μη λειτουργεί.Δεν κάνει reset το hdmi ούτε μπαίνει σε safe mode,Δοκίμασα και με καλώδιο (3RCA) ούτε κι αυτό δούλεψε.Κάθε συμβουλή δεκτή. Σύνδεσε το χειριστήριο με καλώδιο και τσεκαρε αν το φορτίζει.(γενικά αν δίνει ρεύμα) Επίσης δες στο boot αν αναβοσβηνει το κίτρινο led του σκληρού δίσκου για μερικά δευτερόλεπτα. Αν έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις σκληρό στον υπολογιστή νά τσεκαρεις υγεία διότι στο 90% των περιπτώσεων, όταν βγάζουμε καλώδιο από ρεύμα ενώ έχει κολλήσει η κονσόλα, κλάνει ο σκληρός... Πάντα μα πάντα, κρατάμε το power button για όσο χρειαστεί μέχρι να κλείσει η κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, mikele13- είπε Σύνδεσε το χειριστήριο με καλώδιο και τσεκαρε αν το φορτίζει.(γενικά αν δίνει ρεύμα) Επίσης δες στο boot αν αναβοσβηνει το κίτρινο led του σκληρού δίσκου για μερικά δευτερόλεπτα. Αν έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις σκληρό στον υπολογιστή νά τσεκαρεις υγεία διότι στο 90% των περιπτώσεων, όταν βγάζουμε καλώδιο από ρεύμα ενώ έχει κολλήσει η κονσόλα, κλάνει ο σκληρός... Πάντα μα πάντα, κρατάμε το power button για όσο χρειαστεί μέχρι να κλείσει η κονσόλα. Τα έκανα όλα αυτά που μου λες,έβγαλα το σκληρό τον σύνδεσα στο pc,έκανα format σε fat32 τον ξαναέβαλα,πήγα σε safe mode και μου ζήτησε να κάνω update το firmware,έβαλα το τελευταίο rebug αλλά πάλι τα ίδια,δεν ξεκίνησε.Τώρα με το σκληρό δίσκο μέσα σβήνει κατευθείαν και δε με αφήνει να κάνω τίποτα.Aπό ρεύμα είναι οκ,δεν δουλευει το hdmi,ο ήχος και δεν συνδέεται το χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, pier88 είπε Τα έκανα όλα αυτά που μου λες,έβγαλα το σκληρό τον σύνδεσα στο pc,έκανα format σε fat32 τον ξαναέβαλα,πήγα σε safe mode και μου ζήτησε να κάνω update το firmware,έβαλα το τελευταίο rebug αλλά πάλι τα ίδια,δεν ξεκίνησε.Τώρα με το σκληρό δίσκο μέσα σβήνει κατευθείαν και δε με αφήνει να κάνω τίποτα.Aπό ρεύμα είναι οκ,δεν δουλευει το hdmi,ο ήχος και δεν συνδέεται το χειριστήριο. Όταν λες έβαλες το τελευταίο Rebug και δεν ξεκίνησε??? Σου διάβασε το CFW από το φλασάκι η όχι? Format τον σκληρό δεν έπρεπε να τον κάνεις αμέσως, σύνδεσε τον πάλι στον υπολογιστή και τρέξε το Hard disk Sentinel να δεις πόσο % υγεία έχει. Αν είσαι 100% είσαι οκ. Άναψε κονσόλα χωρίς τον σκληρό πάνω και άστη να δεις αν θα μείνει αναμμένη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, mikele13- είπε Όταν λες έβαλες το τελευταίο Rebug και δεν ξεκίνησε??? Σου διάβασε το CFW από το φλασάκι η όχι? Format τον σκληρό δεν έπρεπε να τον κάνεις αμέσως, σύνδεσε τον πάλι στον υπολογιστή και τρέξε το Hard disk Sentinel να δεις πόσο % υγεία έχει. Αν είσαι 100% είσαι οκ. Άναψε κονσόλα χωρίς τον σκληρό πάνω και άστη να δεις αν θα μείνει αναμμένη... Καλημέρα,χωρίς το σκληρό παραμένει αναμμένη και με σκληρό μέσα ανάβει και πριν το μπιπ σβήνει.Πριν μου είχε ζητήσει update και πατησα start και select κι έβαλα το τελευταιο rebug αλλά μετά απ αυτό βγάζει black screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Κανε αυτο που σου ειπε ο mikele.Δες την υγεια του δισκου με το hd sentinel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Κανε αυτο που σου ειπε ο mikele.Δες την υγεια του δισκου με το hd sentinel. Αυτό έκανα μόλις,100% είναι.Πριν λίγο το άνοιξα χωρίς το δίσκο μέσα και προσπάθησα να μπω σε safe mode,μπήκε αλλά μου έλεγε ότι δεν μπορεί να βρεί τον αποθηκευτικό χώρο,έβαλα το δίσκο το άνοιξα και πάλι bl;ack screen.Τώρα έβαλα το δίσκο να κάνει αργό format με fat32 formatter και θα ξαναδοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, pier88 είπε Αυτό έκανα μόλις,100% είναι.Πριν λίγο το άνοιξα χωρίς το δίσκο μέσα και προσπάθησα να μπω σε safe mode,μπήκε αλλά μου έλεγε ότι δεν μπορεί να βρεί τον αποθηκευτικό χώρο,έβαλα το δίσκο το άνοιξα και πάλι bl;ack screen.Τώρα έβαλα το δίσκο να κάνει αργό format με fat32 formatter και θα ξαναδοκιμάσω. NTFS κανε διαμορφωση οχι FAT32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, mikele13- είπε NTFS κανε διαμορφωση οχι FAT32 Έκανα πριν NTFS αλλά δεν το αναγνώρισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, pier88 είπε Έκανα πριν NTFS αλλά δεν το αναγνώρισε. Δεν ισχυει διοτι αν αγορασεις εναν καινουριο ειναι ηδη σε NTFS και αναγνωριζεται κανονικα απο την κονσολα. αν βαλεις στο φλασακι το cfw (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP) θα στο αναγνωρισει και αμεσως θα σου ζητηθει ο σκληρος να γινει φορματ βαση λογισμικου της κονσολας... κατι δεν κανεις καλα ισως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, mikele13- είπε Δεν ισχυει διοτι αν αγορασεις εναν καινουριο ειναι ηδη σε NTFS και αναγνωριζεται κανονικα απο την κονσολα. αν βαλεις στο φλασακι το cfw (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP) θα στο αναγνωρισει και αμεσως θα σου ζητηθει ο σκληρος να γινει φορματ βαση λογισμικου της κονσολας... κατι δεν κανεις καλα ισως... Μα αυτό είναι το πρόβλημα,δε μου ζητάει format γιατί όταν είναι μέσα ό σκληρός δίσκος σβήνει και δεν προλαβαίνει να πάει σε safe mode. Χωρίς το δίσκο μέσα μου ξεκινάει και μου γράφει αυτό:Cannot start.The appropriate system storage was not found. Με το δίσκο μέσα,δεν ξεκινάει και βγάζει black screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, pier88 είπε Μα αυτό είναι το πρόβλημα,δε μου ζητάει format γιατί όταν είναι μέσα ό σκληρός δίσκος σβήνει και δεν προλαβαίνει να πάει σε safe mode. οταν τελειωσεις το φορματ που κανεις,βαλε τον σκληρο και απλα ανοιξε την κονσολα. δεν χρειαζεται εσυ να βαλεις την κονσολα σε safe mode. μετα απο 1-2 λεπτα θα σου βγαλει μυνημα να κανεις οτι ζητηθει. ΑΝ τον βαλεις και κλεισει η κονσολα,δοκιμασε αλλον σκληρο που δεν χρειαζεσαι και προχωρα το χωρις και παλι να κανεις τιποτα,ακολουθεις οτι σου ζητηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, mikele13- είπε οταν τελειωσεις το φορματ που κανεις,βαλε τον σκληρο και απλα ανοιξε την κονσολα. δεν χρειαζεται εσυ να βαλεις την κονσολα σε safe mode. μετα απο 1-2 λεπτα θα σου βγαλει μυνημα να κανεις οτι ζητηθει. ΑΝ τον βαλεις και κλεισει η κονσολα,δοκιμασε αλλον σκληρο που δεν χρειαζεσαι και προχωρα το χωρις και παλι να κανεις τιποτα,ακολουθεις οτι σου ζητηθει. Θα δοκιμάσω σε λίγο πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δεν δίνεται τίποτα,δυστυχώς.Όταν βάζω το δίσκο ανάβουν τα 2 λαμπάκια (πορτοκαλί) μπροστά κάνει ένα ήχο (κράακ) και σβήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα