thanasis26 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) παιξε μπαλα με ps3splitter τι είναι αυτό μπορείς να μου εξηγήσεις ? οκ εντάξει το googlara και βρήκα πως λειτουργεί και τι κάνει τώρα μένει να το δω στην πράξη ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2017 από thanasis26
mikele13- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 τι είναι αυτό μπορείς να μου εξηγήσεις ? οκ εντάξει το googlara και βρήκα πως λειτουργεί και τι κάνει τώρα μένει να το δω στην πράξη ευχαριστώ βρισκει το μεγαλο αρχειο του παιχνιδιου και το μοιραζει σε 10 κομματια ετσι ωστε να μπορεις να το μεταφερεις μεσω usb/εξ.σκληρου στην κονσολα. ο multiman τα ενωνει ξανα σε ενα.
stevevathi Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ps3 cut scenes lag Γειά σας παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σε κάποια παινχιδια στο ps3 τα cut scenes τους(uncharted 1.2.3Last of us) κατι παθαίνουν και κολλάνε ο ήχος είναι ασυχρονιστος με την εικόνα καιΚαι το κάνει μόνο σε αυτά παινχιδια
markoliaz Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 ρε μαγκες...αυτο εδω το gamepad που ειχε παρουσιαστει τοτε στην E3..βγηκε ποτε στην αγορα εστω και σε μερικα κομματια? το βλεπω ακομα και σημερα και φενεται πολυ alien για την εποχη του.. βρηκα εδω που εξηγει για ποιο λογο το αλλαξανε μετα.. http://www.ign.com/articles/2008/12/01/the-boomerang-what-might-have-been
ozgur_hfo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ps3 και multiplayer online. Περασε στα χερια μου προσφατα ενα ps3 και αναρωτιέμαι αν γινεται να παιξω online multiplayer παιχνίδια οπως call of duty χωρις καποια συνδρομη. Στο xbox360 που ειχα ηθελε συνδρομη gold για να παιζεις online.
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, free είναι. Ένα απο τα δυνατά χαρτιά της κονσόλας. 1
ozgur_hfo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, free είναι. Ένα απο τα δυνατά χαρτιά της κονσόλας. Και αλλη μια σχετικη ερωτηση τοτε. Στο call of duty ghosts μολις διαλεξω να παιξω multiplayer μαυριζει η οθονη και παγωνει το ολο συστημα. Τι μπορεί να φταίει;
ozgur_hfo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Και αλλη μια σχετικη ερωτηση τοτε. Στο call of duty ghosts μολις διαλεξω να παιξω multiplayer μαυριζει η οθονη και παγωνει το ολο συστημα. Τι μπορεί να φταίει; Ενα απλο καθαρισμα ο δισκος και μπαινει κανονικα πλεον. 2
darius froz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ρε παιδιά... Θα δανειστω για λίγο καιρο ενα ps3 με cfw για να παιξω μερικα exclusive. Επειδη δεν θα το κρατησω πολυ καιρο ισως παιξω λιγα games τελικα Στο μυαλο μου ειναι: Uncharted series Last of us God of war 3 God of war 3 ascension Heavy rain Killzone Resistance Ερωτησεις: 1) να παιξω και το uncharted 1, ειναι απαραιτητο ή να μεινω στα αλλα 2; 2) τα killzone ή resistance προσφερουν κατι παραπανω απο αλλα fps που να αξιζει τα αφιερωσω τον λιγο χρονο; αν ναι ποιο ΕΝΑ μονο απο αυτες τις 2 σειρες προτεινετε 3) God of war 3 ή God of war 3 ascension αν επαιζα μονο ενα; 4) προτεινετε κατι αλλο που αξιζει και δεν ανεφερα... Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia θα προτεινα resistance. θα ελεγα να δοκιμασεις αν σου αρεσουν και τα ποδοσφαιρακια το FIFA και οχι το PRO . Ps3 και multiplayer online. Περασε στα χερια μου προσφατα ενα ps3 και αναρωτιέμαι αν γινεται να παιξω online multiplayer παιχνίδια οπως call of duty χωρις καποια συνδρομη. Στο xbox360 που ειχα ηθελε συνδρομη gold για να παιζεις online. σε PS3 απο οτι ξερω δεν χρειαζεται συνδρομη η να πληρωσεις κατι για να παιξεις online . αυτο γινεται στο ps4
giannis3111 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα έχω το play3 αλλαξα πάστα τσεκαρα για ρεύμα και εξακολουθεί να σβήνει μονο του όταν το ανοίγω σε λιγότερο απο 2 δευτ. και μετα αναβοσβηνει μόνο του το κοκκινο λαμπάκι τι κάνω ?
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στο insomnia site-forum;;. Μεταφερε το εδω φιλε μου http://www.insomnia.gr/forum/42-console-games/ .Και εχεις ylod(yellow light of death) 1
web_assasin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ειναι νεος,μην τον παρεξηγεις. Δε θυμαμαι ακριβως τι ειναι αυτο το κοκκινο ( δεν ειναι YLOD ) αλλα ειναι κατι που δεν αξιζει να ασχοληθεις. Πουλησε το ανταλλακτικα.
Κώστας 4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πώς διαγράφω παιχνίδια από τον σκληρό του ps3Καλημερα παιδιά το ps είναι 40giga και έχει γεμίσει η μνήμη του.πως διαγράφω παιχνίδια να ελευθερώσω χώρο ευχαριστώ.
mikele13- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πήγαινε game data utility και σβησε ότι δεν θες Στα περί παιχνιδιού πατάς τρίγωνο και Delete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα