NEFTIS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Και μη ξεχάσω, να μη τραμπαλιζει. Σε οποία θέση και αν το βάλεις. Γιατί έχει κινούμενα μέρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roni09 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 και κατι αλλο θελω να αλλαξω παστα ποια προτεινετε μεχρι 5-7 ευρω 3-4gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japsouro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 τι speed για το control fan utility σε ps3 slim?? εχω αγοράσει μεταχειρισμένο ps3. εχει το control fan utility. παιζω μια ωρα και βλεπω οτι οι θερμοκρασιες ειναι 79 κ 77 περιπου... τι speed να βάλω στο manual? αυτο έχει 53 τωρα. ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ανέβαζε μέχρι να μην πάνε πάνω απο 60. Δοκίμασε ~70% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japsouro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 ααα ωραια..ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Παιδιά, το add-on YTS στο showtime σας δουλεύει; Εμένα εδώ και κάνα 2μηνο δεν φορτώνει, λέει ότι το add-on δεν μπορεί να ανοίξει το link και να το τσεκαρω σε browser. Από browser υπολογιστή, κινητού κτλ δουλεύει μία χαρά το λινκ...καμία ιδέα σχετικά με αυτό ή κάποια εναλλακτική λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παιδιά, το add-on YTS στο showtime σας δουλεύει; Εμένα εδώ και κάνα 2μηνο δεν φορτώνει, λέει ότι το add-on δεν μπορεί να ανοίξει το link και να το τσεκαρω σε browser. Από browser υπολογιστή, κινητού κτλ δουλεύει μία χαρά το λινκ...καμία ιδέα σχετικά με αυτό ή κάποια εναλλακτική λύση; κανε εγκατασταση τον movian 5.0.2xx που θα βρεις στο νετ με περισσοτερα plugins και νεο look. λειτουργει αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 κανε εγκατασταση τον movian 5.0.2xx που θα βρεις στο νετ με περισσοτερα plugins και νεο look. λειτουργει αψογα. Ειπα να ρωτησω εδω γενικα, αλλα πηγαινες γυρεύοντας για πμ εσυ, θα το έχεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ossa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γεια σας. Μπορει καποιος να μου πει ( βημα βημα ) πως γινεται να αγορασω το παιχνιδι ( i am alive ) για το ps3 slim 12 gb ? Το εχω βρει μονο στο Playstation store που εχω λογαριασμο αλλα μεχρι εκει, δεν τον εχω κανει χρηση μεχρι τωρα. Μπορω να το κατεβασω στον υπολογιστη μου ,να το αποθηκευσω και να το μεταφερω οποτε θελω στο Ps3? και με ποιον τροπο? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Kαλησπέρα, Μπορούμε να αλλάξουμε την ταχύτητα του ανεμιστήρα χωρίς να τρέχουμε CFW? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 οχι μονο με cfw απο οτι ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Dang. Αν το περάσω CFW θα μπορώ να παίζω online, psn network κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Kαλησπέρα, Μπορούμε να αλλάξουμε την ταχύτητα του ανεμιστήρα χωρίς να τρέχουμε CFW? Ναι υπαρχει τροπος. http://www.ebay.com/itm/PS3-Playstation-3-Fan-Mod-Speed-Controller-with-External-Control-Resist-YLOD-/190960629276?hash=item2c7623f61c:g:SW8AAMXQfvlSe8Ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Dang. Αν το περάσω CFW θα μπορώ να παίζω online, psn network κτλ? θα μπορεις ΑΛΛΑ με ρισκο δικο σου (λογω ban) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα