GreekMonkey Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το καλό είναι Belkin. Δεν κάνει καλή επαφή βέβαια μερικές φορές και πρέπει να το κουνάς αλλά έχει και μερικά χρονάκια χρήσης. Το άλλο ήταν στην συσκευασία του monitor (LG) μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω μερικά used games από το Public. Έχετε κάποια κακή εμπειρία από τέτοιες αγορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakris1234 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες το far cry 4 μπορω να το βρω σε χαμηλη τιμη γτ παντου 30αρια το βλεπω κ στο public used 22 ευρω....Κυριως used το ψαχνω.Τα χριστουγεννα λετε να πεσει κοντα 15 ευρω?Αντε γιατι πηρα προσφατα το 3 το ειχα τερματισει πιο παλια και θελω κ το 4 τωρα καθως βλεπω ποσο καλο ειναι!!!Γενικα η σειρα απιστευτη Σκέφτομαι να αγοράσω μερικά used games από το Public. Έχετε κάποια κακή εμπειρία από τέτοιες αγορές; φιλε εγω που αγοραζω used απο κει σου λεω οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Ειναι κ πιο φτηνα συμφερει πολυ Εχω ps4 και ps3. Περισσοτερο παιζω με το 3 παρα το 4. Φθηνα παιχνιδια, αξιολογοι τιτλοι που σιγουρα δεν εχεις παιξει, θα σε κρατησουν αγκιστρωμενο.Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να μοιραζω 70αρια στο 4. Δε τ' αξιζουν. Μονο το bloodborne λιωνω, οταν εχω χρονο.Αν παρεις το 3 το super slim.... τεραστια προσοχη στο σκληρο δισκο. Παρα πολλα τα παραπονα στο psn για χαλασμενους σκληρους δισκους. Προτεινω τη 12 gb εκδοση. Δωσε το 50αρι να βαλεις επωνυμο δισκο. Το δικο μου σε 2 μηνες τα εφτησε. Ειχα και προβλημα με το χειριστηριο του. Χρειαστηκε εγχειριση. φιλε ακυρο για τα 12 gb παιδια μην κανετε τετοιο λαθος.Ειχα κ εγω 12αρι 1 χρονο κ μετα πηρα gta v και far cry 3 και ειχα τεραστιο θεμα.Τελικα εβαλα ενα 500gb π βρηκα 50 ευρω κοντα και εκανα την δουλεια μου.Σοβαρα 12 για κανενα λογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρετε κάποιο site, ελλάδα ή εξωτερικό που να έχει τις πιο φτηνές τιμές για παιχνίδια ps3; Used games κατά προτίμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro98 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 τελευταια χρονια φετος για το PS3…1 χρονος ολοκληρος ακομα. θα βγουν μερικα games καμια 20αρια μεχρι στιγμης και μετα τελος εκλεισε ο κυκλος ζωης του..μια χαρα τα πηγε….αφου σκεφτομαι να ξαναγορασω φετος ενα παλι ετσι για την ιστορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ...................... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από charlatanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι στο ps3 αλλά από 2 αντάπτορες που είδα στο ιντερνετ, οι τιμές τους είναι απογητευτικές. Ξέρετε κάποιον φθηνό αντάπτορα που να κάνει την δουλειά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για το CronusMAX PLUS κοιταξες? αυτο σιγουρα κανει την δουλεια που λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για κανα 20άρικο έψαχνα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αδυνατον, δεν θα βρεις τπτ σε αυτη την τιμη. Παντως αν αποφασισεις για αγορα του CronusMAX πες μου γιατι το θελω και εγω, μηπως και μας κανουν καμμια καλυτερη τιμη αν παρουμε 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1987 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδεια να ρωτησω λιγο, το need for speed υπαρχει περιπτωση να παιχτει σε πσ3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δύσκολα φίλε. Edit: Η απάντηση πήγαινε στο ποστ του Tiphonas, όχι σε σένα s1987. Για σένα δες εδώ. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από GreekMonkey 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το fat PS3 του όσον αφορά το δίκτυο? Μέσα σε δευτερόλεπτα απενεργοποιείται η κεραία του ενώ κατεβάζει την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro98 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 το 2014 ειχα αγορασει ps3 super slim + pes2014 στα 209 ευρω απο πλαισιο. πως γινεται πλεον να εχει το ps3 super slim + pes2016 στα 239 ευρω ακομα δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια.αντι να πεφτουν ολα ανεβαινουν κιολας…... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Επίτηδες δεν ρίχνει η Sony την τιμή νομίζω για να έχει καλύτερες πωλήσεις το ps4. Βέβαια και πάλι τραγική η τιμή εν έτοι 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα