Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν είμαι expert άλλα μοιάζει με Blueray error . Πως θα παίζει το ανιψάκι παιχνίδια χωρίς να διαβάζει τα δισκάκια ; Μου είπε το εμφανίζει μόνο όταν πάει να συνδεθεί στο ΝΕΤ. Όταν το φέρει θα το δοκιμάσει ο πιτσιρικάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μου είπε το εμφανίζει μόνο όταν πάει να συνδεθεί στο ΝΕΤ. Όταν το φέρει θα το δοκιμάσει ο πιτσιρικάς. αμα μας πεις κ το ακριβες Model number(καλο θα ηταν) να σου πουμε αν αξιζει να την αγορασεις η οχι... υποψιαζομαι καμμια 40gb/60gb θα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 αμα μας πεις κ το ακριβες Model number(καλο θα ηταν) να σου πουμε αν αξιζει να την αγορασεις η οχι... υποψιαζομαι καμμια 40gb/60gb θα ειναι... Θα ρωτησω και θα το γραψω. Έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το 80αρι fat δεν είναι αυτό ; Με τα γνωστά προβλήματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα ειναι για 60 ευρω. τα L δεν εχουν προβληματα(στο μεγαλυτερο ποσοστο) για να εχει ban στο online θα πρεπει να ειναι με custom firmware. εγω θα την αγοραζα στην θεση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλά για 60 δεν το συζητάμε με 3 παιχνίδια και 2 χειριστήρια είναι χάρισμα , αλλα γιατι τη χαρίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ωραία παιδιά ευχαριστώ. Θα την εξετάσουμε και αύριο αν παίζει κανονικά και θα του πω να την παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentenced3468 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αν ειναι το πιο κατάλληλο topic αλλά anyway δεν ειμαι hardcore gamer και πρόσφατα αγόρασα το ps3 εχω παίξει the last of us batman arkham city batman arkham origin god of war 3 uncharted 2-3 tomb raider 2013 assasing creed 3 red dead redemption εχω κατεβάσει αλλά δεν εχω παίξει ακόμα prince of persia trilogy και just cause 2 τι θα προτείνατε σε παρομοιο style η αλλά must play κοντά στα γούστα μου. εχω βάλει στο μάτι heavy rain και max payne 3, heavenly sword, god of war ascension ίσως και collection 1-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kouyia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα ! θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω και πολλες γνωσεις πανω στο θεμα. Αγαπω το gaming και για αυτο σκεφτομαι να αγορασω ενα Ps3 λογω της πεσμενης του τιμης και της μεγαλης γκαμας των games του ..πιστυετε αξιζει η αγορα του ενω κυκλοφορει το ps4 ? *don't hate * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά δεν βλέπω λόγο αγοράς,ξεπερασμένη κονσόλα πλέον. επίσης θα χρειαστείς και σκληρό δίσκο να αλλάξεις μιας και τα 12 γιγα δεν θα σε φτάσουν εαν θες να παίξεις τίτλους που κάνουν εγκατάσταση δεδομένων πρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kouyia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 αρα δεν εγκρινεις την αγορα λογω της επεκτασης σκληρου (οσο για το ξεπερασμενη κονσολα,για τις απλες απαιτησεις καποιου δεν θα το ελεγα νομιζω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 αξιολογη κονσολα αλλα πολλα λεφτα παρε μεταχειρησμενη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kouyia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 αξιολογη κονσολα αλλα πολλα λεφτα παρε μεταχειρησμενη. thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 και κοιταξε να παρεις slim,οχι super slim... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα ! θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω και πολλες γνωσεις πανω στο θεμα. Αγαπω το gaming και για αυτο σκεφτομαι να αγορασω ενα Ps3 λογω της πεσμενης του τιμης και της μεγαλης γκαμας των games του ..πιστυετε αξιζει η αγορα του ενω κυκλοφορει το ps4 ? *don't hate * Εχει παιχνιδια που σιγουρα αξιζει να παιξεις.Αν ομως εχεις παιξει πρωτα σε PS4 και μετα παιξεις σε PS3 μαλλον θα σε χαλασουν καποια πραγματα,οποτε καλυτερα πρωτα PS3. Αλλος 1 λογος αγορας ειναι η μεγαλη ποικιλια φθηνων παιχνιδιων.Θα μπορουσες να βρεις σε καλη τιμη καποιο μεταχειρισμενο για κανα χρονο και μολις εχει πεσει η τιμη του PS4 το παιρνεις. Οπωσδηποτε πρεπει να εχει 500 Gb σκληρο για να ευχαριστηθεις και τα παιχνιδια του Plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα