Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως μπορούσε κάποιος συνφορουμιτης να μου προτεινει ποιο ειναι το πιο φτηνο και αξιοπιστο χειριστηριο για ps3 , αγορα απο ελληνικο καταστημα ?
Ευχαριστω..! 

ΥΓ : ξερω οτι δε θα με βγαλει και μια ζωη ,αξιοπιστο εννοω να παιζει σιγουρα στο ps3 [πχ εχω ενα παλιο χειριστηριο για το pc και για καποιο λογο δεν μου το αναγνωριζει ενω το pc το βλεπει κανονικα :P ) ευχαριστω κ παλι ! ^_^

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mπορω να χρησιμοποιησω gamepad για PC σε playstation 3 phat ? (δεν εχω καποιο απλα βλεπω οτι για pc μπορεις να βρεις φτηνα ενω για ps3 δεν βρισκω κατι φτηνο ... )
thank u !

Δημοσ.

Αν θέλεις φθηνό και καλό για PS3, πάρε το Spartan (διάβασε και ένα review αν θέλεις).

Αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος καλο θα ηταν να γραψει εντυπωσεις.Σημαντικο ειναι να εχει σωστη αποκριση κινησης στους αναλογικους.

Ειχα παρει 1 της Hama με 10€ και η αποκριση ηταν χαλια.

Δημοσ.

Προχτες πηγα να ανοιξω το παλιο μου slim Rogero 4.55 cfw και εχανε συνεχεια την ρυθμιση ημερομηνιας ωρας συνεχεια την εκανε reset 1/1/12 . Τωρα βλεπω μολις παω να φορτωσω οτιδηποτε απο pkg μεχρι multiman πεταει  Registration of the trophy information could not be completed . Μεχρι τωρα εχω κανει 

Safe mode and Restoring the File System

- Going into Safe Mode and Rebuilding the Database
- Going into Safe Mode and Restoring Default Settings
- Going into Safe Mode and Restore PS3 System
- Deleting all Users και το γμτω ειναι οτι συνεχιζει να βγαζει trophy error ακομα και στα κανονικα original . Εχει να κανει με την ρυθμιση ημερομηνιας ωρας μηπως ?

Δημοσ.

Δεν κραταει τη ρυθμιση ημερομηνιας ωρας , εχει καμια μπαταριουλα που να θελει αλλαγη ;  :mad: 

ναι εχει μπαταρια μεσα,αλλα μου φαινεται απιθανο να θελει αλλαγη...

Δεν εχει ακουστει ποτε σε ps3 να τα παιξει μπαταρια....

ισως να φταιει και το drive....

(αν το κατεχεις στο λυσιμο,αλλαξε μπαταρια κ δες το.)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

S.O.S

Μετά απο καιρό άνοιξα το PS3. Το είχα σκεπασμένο με σεμεδάκια για να μην πέρνει σκόνη :P

Το πρόβλημα είναι ότι τα χειρηστήρια δεν φορτίζουν! Τα έβαλα και στο pc, δεν... Ουτε συνδεδεμένα με το καλώδιο στο PS3 κάνουν κάτι.

Τι να κάνω? H Sony είχε πει ότι θα αντικαταστήσει χαλασμένες μπαταρίες στα χειρηστήρια, σωστά?

Update-

Το pc τα βλέπει αλλά δεν δείχνουν να φορτίζουνε :-(

Δημοσ.

κανε ενα reset στα χειριστηρια απο πισω στην τρυπουλα,

καi τσεκαρε παλι....

Το πρώτο που δοκίμασα πριν γράψω. Τιποτα!

Το ένα με ένα μικρό καλώδιο (οχι το στοκ) αρχισε να φορτίζει με τα πολλά απο το pc. Ελπίζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...