propatzis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Να κανω μια χαζη ερωτηση? το υλικο που εχω στο ps3 υπαρχει μονο στον σκληρο ή και στην κονσολα? δλδ αν τοποθετησω τον σκληρο δισκο σε αλλο ps3 θα εχω τα games,saves κτλ και το υπολοιπο υλικο?
mikele13- Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Να κανω μια χαζη ερωτηση? το υλικο που εχω στο ps3 υπαρχει μονο στον σκληρο ή και στην κονσολα? δλδ αν τοποθετησω τον σκληρο δισκο σε αλλο ps3 θα εχω τα games,saves κτλ και το υπολοιπο υλικο? αν βαλεις τον σκληρο σε αλλη κονσολα,θα τον φορμαρει για να δουλεψει σε αυτην, οποτε χανεις τα παντα....
propatzis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αρα ειναι κλειδωμενος στην κονσολα... οκ ευχαριστω... *αρα mikele-13 δεν το γλυτωνω το blueray...
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ή απλα του περνας ενα cfw και παιζεις απο σκληρο. τα save μπορεις να τα παρεις και σε στικακι
AlienTechGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Υπάρχει περίπτωση να βγει το Rise of the Tomb Raider στο PS3;;Ή θα είναι μόνο για Xbox;;
mikele13- Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 προς το παρον λενε οτι ειναι αποκλειστικοτητα του One. θα δειξει...
Dimitroulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημέρα!!!Για να μην ανοίγω νέο θέμα ρωτάω εδώ!Έχω το παγκόσμιο και μουσικό κουίζ BUZZ με τα 4 ασύρματα BUZZERS. Έχω χάσει όμως το USB. Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να το αντικαταστήσω; Κάποιο απλό Bluetooth θα έκανε;
mikele13- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημέρα!!! Για να μην ανοίγω νέο θέμα ρωτάω εδώ! Έχω το παγκόσμιο και μουσικό κουίζ BUZZ με τα 4 ασύρματα BUZZERS. Έχω χάσει όμως το USB. Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να το αντικαταστήσω; Κάποιο απλό Bluetooth θα έκανε; νομιζω μονο με το δικο του κανεις δουλεια...
Dimitroulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 νομιζω μονο με το δικο του κανεις δουλεια.. Κάτι πιο σίγουρο από το "νομίζω" έχουμε? (:
iWantPC Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ps3 12gb play gta v? Παιδια εχω ενα Ps3 super slim 12gb σκεφτομαι να παρω με 50 ευρω δισκο 500gb αλλα μετα... θελω να παρω το gta V το βρηκα σε καλη τιμη και το call of duty ghosts ομως θα παιζουνε στο 12αρι... η δεν θα φτανει ο χωρος?
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παιδια εχω ενα Ps3 super slim 12gb σκεφτομαι να παρω με 50 ευρω δισκο 500gb αλλα μετα... θελω να παρω το gta V το βρηκα σε καλη τιμη και το call of duty ghosts ομως θα παιζουνε στο 12αρι... η δεν θα φτανει ο χωρος? Τα παιχνίδια παίζουν απο το BD οπότε δεν έχεις θέμα νομίζω
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα παιχνίδια παίζουν απο το BD οπότε δεν έχεις θέμα νομίζω μερικά παιχνίδια κάνουν εγκατάσταση και στον δίσκο. Ρώτα στο αντίστοιχο PS3 topic που υπάρχει στο φόρουμ!!!
desperados Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το gta δεν θα μπορεσεις να το παιξεις επειδη χρειαζεται 12-13gb για γινει install (απο το δισκακι). Για το cod δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα