AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μου το εχει κανει και εμενα αυτο με την αφη πιο παλια λιγες φορες αλλα ξεκολλησε μονο του. Επισης μου εχει κανει το εξης: Οταν εκλεινα την κονσολα με cd μεσα για λιγες ωρες και μετα την ανοιγα δεν διαβαζε το cd,σαν να μην υπηρχε. Δεν θυμαμαι αν το εκανε απο παλια αυτο αλλα πλεον εδω και πολυ καιρο δεν αφηνω ποτε cd μεσα και δεν το εχει ξανακανει. Ισως οταν το cd ειναι μεσα ειναι σε συγκεκριμενη θεση,αλλα οταν η κονσολα κλεινει η θεση αλλαζει και αυτο να δημιουργει προβλημα στον μηχανισμο που διαβαζει αν το cd ειναι μεσα η οχι. Νομιζω οτι η ιδια η Sony προτεινει να μην μενει μεσα το cd.Οποτε για εμενα αυτο δεν αποτελει προβλημα. Επισης ποτε δεν ειχα το οποιοδηποτε προβλημα πχ με εικονα κλπ. Απ'οσο γνωριζω τα προβληματικα ηταν κυριως τα 40GB Fat. Το δικο μου PS3(80 GB Fat) το εχω καπου 7,5 χρονια. Καλο ειναι η κονσολα να ανοιγεται για να καθαριζεται και να μπαινουν καινουριες παστες καθε 2-3 χρονια το πολυ αναλογα με την χρηση.Ειναι πολυ μικρο το κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandroskapunk Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αγόρασα πριν λίγο καιρό ps3 και θέλω να παίξω οτι καλύτερο game υπάρχει.τι προτίνετε?Τερμάτισα God of war3 ,last of us,heavy rain,bioshock infinite.Επαιξα αλλα δεν τρελάθηκα arkham city και blag flag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κλασικα τριλογια uncharted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandroskapunk Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 να την παίξω ολοκληρη? αξιζει? γενικα θελω να δοκιμασω απο ολα για αυτό ας πουμε δεν επαιξα και το επομενο god of war Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι αξιζει η τριλογια uncharted.Δεν θα τα βαρεθεις.Παιξε και το επομενο god of war. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αξιζει με τα μπουνια φιλος. Μην δισταζεις καθολου. Ειναι πολυ χαμηλο το ποσοστο οσων δεν ψηθηκαν καθολου με τα Uncharted..Ετσι κι αλλιως τα βρισκεις παρα πολυ φθηνα πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ολα τα υπολοιπα god of war-Beyond 2 Souls-Killzone 2+3-metal gear solid 4-metal gear solid legacy collection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalaras1977 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 περι γνησιοτητας παιχνιδιων PS3 Χαιρετω την παρεα! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με παιχνιδια του PS3 που πωλουνται στο ιντερνετ,επανω στα κουτια των οποιων,η σημανση για το οριο ηλικιας του εκαστοτε παιχνιδιου,δε φαινεται αυθεντικη,αλλα σαν να ειναι τυπωμενη εκ των υστερων.. γνωριζει καποιος τι παιζει με τα συγκεκριμενα? τιθεται θεμα γνησιοτητας?κι αν ναι υπαρχει περιπτωση μετα απο χρηση τους να προκληθει ζημια στο λειζερ της κονσολας? ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εφοσον το site που τα πουλαει ειναι εμπιστο, δε τιθεται θεμα...Ενα παιχνιδι ειναι ή original ή κοπια, τιποτα ενδιαμεσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalaras1977 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κοιτα,οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας του συγκεκριμενου σαιτ,νομιζω οτι δε χωραει καμια αμφιβολια..δε θα το κατονομασω,για προφανης λογους,ειναι ομως ενα απο τα πλεον διαδεδομενα ανα τον κοσμο,με παραρτηματα σε καποιες ευρωπαικες χωρες,αλλα και αλλων ηπειρων. απλα μου εκανε εντυπωση αυτη η διαφορα στη συγκεκριμενη σημανση,η οποια παρεπιπτοντως υπαρχει σε αρκετους τιτλους παιχνιδιων που πωλουνται στο γερμανικο παραρτημα ως επι το πλειστον,αυτου του σαιτ.. γι'αυτο και μου προκαλειται αυτη η αμφιβολια περι γνησιοτητας και πιθανης προκλησης βλαβης στην κονσολα μου. παντως μεχρι τωρα τα παιχνιδια παιζουν μια χαρα,χωρις κανενα κολλημα. ευχαριστω πολυ φιλε Zapee995 για την παρεμβαση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και από μένα, Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάνα PS3 Slim έτσι για κάνα Pro/NBA αλλά δυστυχώς δεν έχω τηλεόραση με HDMI.Θα με βόλευε βέβαια να το έβαζα στην οθόνη του υπολογιστή μου (LED 1080p) αλλά έχει μόνο VGA δυστυχώς.Αξίζει να πάρω αντάπτορα VGA σε HDMI ή να κοιτάξω για άλλη οθόνη/τηλεόραση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδες... αναφερω και εγω ενα θεμα με το ps3 slim 160gb. Μου το εμφανισε σημερα ετσι ξαφνικα.Δεν διαβαζει τα παιχνιδια.Ταινιες απλες οχι blueRay δν ξερω δεν εχω για να δοκιμασω. Ειναι ευκολο να το ανοιξω να το καθαρισω?Γενικα πιανουν τα χερια μου αλλα ps3 δεν εχω ξανανοιξει.Εχετε καποιο οδηγο? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδες... αναφερω και εγω ενα θεμα με το ps3 slim 160gb. Μου το εμφανισε σημερα ετσι ξαφνικα.Δεν διαβαζει τα παιχνιδια.Ταινιες απλες οχι blueRay δν ξερω δεν εχω για να δοκιμασω. Ειναι ευκολο να το ανοιξω να το καθαρισω?Γενικα πιανουν τα χερια μου αλλα ps3 δεν εχω ξανανοιξει.Εχετε καποιο οδηγο? ευχαριστω. λογικα θες αλλαγη λειζερ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ειναι σιγουρα το blueray γτ απλες ταινιες παιζουν... θα το ανοιξω να το καθαρισω αν και δεν εχω πολλες ελπιδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 σου εγραψα κ στο αλλο τοπικ,αν εισαι Αθηνα φερτη να τη φτιαξουμε.στειλε πμ. αν δεν κατεχεις,μην ανοιξεις κ κανεις ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα