alex2kampa Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το ps3 παιζει ταινιες 3D?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2kampa Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Bluray δισκάκια παιζει απο ενα firmware και μετα(δε θυμάμαι πιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Bluray δισκάκια παιζει απο ενα firmware και μετα(δε θυμάμαι πιο). Bluray επαιζε εξαρχης του το μηχανημα , αυτο που λες ειναι για το 3D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Για να παιξει 3d διαβαστε εδω την διαδικασια http://www.insomnia.gr/topic/391029-μέθοδος-αναπαραγωγής-3d-ταινιών-στο-playstation-3/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά.Το Gran Turismo 5/6 έχουν προβλήματα με το framerate;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 τσου απλα το 6 εχει σχετικα μεγαλυτερα loading times στις πιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Εντάξει δεν με ενοχλούν τα loading times αλλά θυμάμαι όταν είχε βγει το GT6,λέγανε όλοι για πολλά frame drops κτλ...διορθώθηκαν με κάποιο update αυτά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να μου δώσετε καμία ιδέα αν πάει το μυαλό σας ή αν έχει τύχει σε κάποιον.Έχω ένα PS3 slim 320άρι και ξαφνικά δεν μου εμφανίζεται στην τηλεόραση αυτό που δείχνει το PS3. Τι εννοώ; Ενώ ενεργοποιείται κανονικά η κονσόλα θα έπρεπε να δείχνει εικόνα μέσω του HDMI. Δεν δείχνει όμως. Μόνο αν βάλω κάποιο δισκάκι και μπει στο παιχνίδι, ενεργοποιείται η εικόνα στην ΤV. Αν κλείσω το παιχνίδι και βγω στο menu του PS3 ξαναμαυρίζει η τηλεόραση! Δοκίμασα και άλλο HDMI. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 δοκιμασε να κανεις reset τα display settings. μπες και safe mode και επελεξε rebuild database. https://www.youtube.com/watch?v=0vctTrJWaxI https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/1488 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkofi Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Με συμφέρει να κάνω ανταλλαγή το killzone 2 το gt5 και το gta 4 με το Diablo και το last of us για ps3, τα παιχνίδια που θα πάρω όμως δεν έχουν κουτί και βιβλία.. Δεν έχω σκοπό να παίξω online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν δεν έχεις σκοπό να πουλήσεις,και θες να τα παίξεις,φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ampelogatos21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γεια σας φιλαράκια μου έχω ένα πρόβλημα στην κονσόλα μου.... Δεν δουλεύει η αφή... Δηλ αναγκαστικά το ανοίγω μόνο με μοχλό και αλλάζω cd πάλι με την ίδια διαδικασία,.. Ξέρετε αν φτιάχνει και Ποσό για να δω αν αξίζει ;;; Ευχαριστώ !!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γεια σας φιλαράκια μου έχω ένα πρόβλημα στην κονσόλα μου.... Δεν δουλεύει η αφή... Δηλ αναγκαστικά το ανοίγω μόνο με μοχλό και αλλάζω cd πάλι με την ίδια διαδικασία,.. Ξέρετε αν φτιάχνει και Ποσό για να δω αν αξίζει ;;; Ευχαριστώ !!! Sent from my iPhone using Insomnia αν "πιανουν" τα χερια σου βγαλε το πανω καπακι με τις βιδες, και κατω απο την αφη εχει 2 λαμακια,σε πολλα τυχαινει κ πιανουν ειτε οξειδωση,ειτε μαυριζουν και δεν κανουν επαφη με τα αντιστοιχα στην motherboard. μπορει κ να χρειαζεται μονο λιγο λυγισμα. τσεκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα