RedPanda Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Σε συνέχεια του παραπάνω ποστ, Disgaea D2 & The Guided Fate Paradox: τα έχει παίξει κανένας, προτείνεται κάποιο από τα δύο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Σας μπαινει στο ps store μεσω του ps3 σημερα? Ενας φιλος με πηρε σημερα και απο το πρωι, καθε φορα που παει να μπει, του κολλαει ολο το το play. Εγω δεν ειμαι σπιτι για να δω απο το δικο μου τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 γενικο ειναι το κακο φιλε. εχει και αναλογο θεμα καπου εδω στο φορουμ. και σ εμενα τα ιδια κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Και μετα σου λενε το PS3 πεθανε LBP3 Far Cry 4 AC Rogue Shadow of Mordor Dragon Age inquisition PES 15 COD AW Evil within F1 14 και ερχεται και ο Κοτζιμας με MGS PP με αυτα μονο 6 μηνες στο πολυ λιωσιμο, για να μη πω χρονο στο χαλαρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 αξιζει να τα παιξεις ολα αυτα αν ειναι να παρεις πσ4 το προσεχες διαστημα?π.χ λεω να ξεκινησν d.a και το φοβαμαι...για το som νομιζω δεν πρεπει καν να το σκεφτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Αν πάρεις σύντομα PS4 εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για τα περισσότερα, αν όχι για όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μονο σε μενα κολλαει στο 99% το νεο update; (4.66) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εμένα κανονικά το έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μονο σε μενα κολλαει στο 99% το νεο update; (4.66) περασε το με στικακι απο τα settings system update το βρισκεις εδω http://gr.playstation.com/ps3/support/system-software/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 περασε το με στικακι απο τα settings system update το βρισκεις εδω http://gr.playstation.com/ps3/support/system-software/ Σε ευχαριστω φιλε, το εφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 παιδια,απο εξωτερικο ποια site προτιματε για αγορα physical copies? Συγκεκριμενα ψαχνω την goty του Two Worlds 2 για ps3,αλλα δεν βλεπω να υπαρχει στην ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια το PS3 αναιβαζει θερμοκρασιες μου φαινεται. Μετα απο αρκετη ωρα παιχνιδιου κολλαει κι ολας (παγωνει η οθονη) και κανω restart. Οφείλεται στο ζεσταμα αυτο; Πρεπει να παρω καποιο Fan οπως στα Laptop; Τι μου προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τζαμπα λεφτα θα δωσεις για φαν δε κανει δουλεια. Αλλαγη παστας σιγουρα ως πρωτο μετρο Χακαρισμα και control fan utiliy εαν αυτο ειναι εφικτο και το υποστηριζει η κονσολα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αλλαγη παστας σιγουρα ως πρωτο μετρο Χακαρισμα και control fan utiliy εαν αυτο ειναι εφικτο και το υποστηριζει η κονσολα σου Τι ακριβως ειναι αυτα; Δηλαδη πρεπει να παει σε μαστορα η μπορει να γινει και απο μενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αφου δε ξερεις απο αυτα καλυτερα να το δωσεις σε καποιον που κατεχει το αθλημα. Τι μοντελο κονσολας ειναι; Τι κωδικο CECH γραφει απο πισω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα