garrett156 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια το store εδω και μερες μου λεει under maintenance η κατι τετοιο τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Χτες το βράδυ εγώ κανονικά μπήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πριν λιγο κανονικα και εγω,κανενα θεμα... μπες απο το pc σου εδω https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action και κοιτα μηπως πρεπει να κανεις accept καποιο licence του PSN. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρά. Μου έφεραν ένα fat PS3 (κονσόλα+controler) αλλά δεν μπορώ να βρω πόσο σκληρό δίσκο έχει. Ξέρει κανείς πως να το βρω; Έχει 2 θέσεις για USB, άρα θα είναι μεταξύ 40-160. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρά. Μου έφεραν ένα fat PS3 (κονσόλα+controler) αλλά δεν μπορώ να βρω πόσο σκληρό δίσκο έχει. Ξέρει κανείς πως να το βρω; Έχει 2 θέσεις για USB, άρα θα είναι μεταξύ 40-160. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ανοιγεις ps3,πας 2η στηλη απο αριστερα system settings/system information Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ανοιγεις ps3,πας 2η στηλη απο αριστερα system settings/system information Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Και κάτι τελευταίο. Εμφανίζει Free Space 64 GB / 74 GB. Τα 10 που χρησιμοποιούνται πως μπορώ να δω τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Του συστηματος μαλλον Ολα τα υπολοιπα data τα βλεπεις στην στηλη GAME game data utility (υποχρεωτικα install παιχνιδιων+updates αυτων), save data utility (save games) Τα PS2 κλπ αν υπαρχουν δε καταλαμβανουν πολυ χωρο. Τα βασικα που πιανουν χωρο ειναι αυτα που ανεφερα. Τωρα αν εχει ταινιες, και Mp3 κοιταξε το στο music + video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 οπως λεει και ο φιλος mtzs τα 10gb τα "τρωει" το συστημα... Δεν μπορεις να τα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ mikele13 και mtzs για άμεση ανταπόκριση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το ps3 online id μπορει να αλλαξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αν εννοεις το username η το registered email οχι ολα τα trophies + αγορες ειναι bound σε αυτο. πρεπει να φτιαξεις καινουριο λογαριασμο εντελως Δε ξερω αν γινεται αν παρεις τηλεφωνο τη Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το register email γινεται απο οτι ειδα πριν που εψαχνα να δω αν αλλαζει το id... https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/255/~/change-a-sign-in-id-(email-address) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλο αυτο, δε το ξερα. Τοτε το username παντως σιγουρα οχι, γιατι προσπαθουσα και γω καποτε αλλα δε βρηκα ακρη. Δε ξερω αν αλλαξε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι και εγω το user name δεν το βλεπω να αλλαζει. Μου αφηνε να γραψω νεο εμαιλ κλπ, αλλα οχι νεο id. Ενταξει, δεν πειραζει. Θα το δωσω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Κατεβασα το demo του Beyond two souls στο PS3 και μου αρεσε,αρκετα καλα γραφικα για PS3.Εχει και επιλογη για Ελληνικους υποτιτλους.Το μονο ασχημο που ειδα ειναι στις στολες των εχθρων και στα τοπια οπως στο δασος κανει σαν πιξελιασμα που αναβοσβηνει σε εντονο βαθμο,ετσι ειναι και στο κανονικο παιχνιδι? Υπαρχουν 2 εκδοσεις η απο οπου και να το παρω θα εχει Ελληνικους υποτιτλους?Στο link απο Σκρουτζ καποια καταστηματα γραφουν οτι ειναι με Ελληνικους υποτιτλους και καποια αλλα Αγγλικη εκδοση. https://www.skroutz.gr/s/2359305/Beyond-Two-Souls-PS3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα