Sog96Ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λετε να μπει καμια προσφορα για το ps3; θελω να παρω μερικα exclusives (The last of us) Λετε το ps3 να πεσει κατω απο τα 150 ή να μπει καμια προσφορα με το The last of us ή ενα εξτρα gamepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μπα,χλωμο το κοβω....(ειδικα με το Last of us) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μπα,χλωμο το κοβω....(ειδικα με το Last of us) Δεν το θελω απαιρητο στο ιδιο πακετο. Θα προτιμουσα το πακετο να ειχε 2 gamepad και μετα να βαζω και στο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Νταξ και αυτό που έχουν με το GT 6 sw, last of us καλή τιμή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX 10 Minutes of Gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εχει σε προσφορα παιχνιδια της Rockstar Μεταξυ αλλων RDR 8ευρω και στα 10 ευρω το bundle με το Undead Nightmare, Max Payne3 5 ευρω GTA V 35 ευρω, LA Noir 10 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εχει σε προσφορα παιχνιδια της Rockstar Μεταξυ αλλων RDR 8ευρω και στα 10 ευρω το bundle με το Undead Nightmare, Max Payne3 5 ευρω GTA V 35 ευρω, LA Noir 10 ευρω Που; PSN; Edit: Απαντώ μόνο μου Ναι στο PSN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Που; PSN; Με τρολαρεις τωρα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παίδες έχω ένα θέμα με το PS3. Το έχω πάρει καμια βδομάδα τώρα, είναι το Super Slim με GTAV και Last Of Us. Οταν παίζω το GTA, το Bluray το PS3 κάνει σαν φωτοτυπικό μηχάνημα, λες και είναι βίντεο που μασάει κασέτα. Με το Last Of us το κάνει αυτό μόνο οταν φορτώνει αρχικά και σε σπάνιες περιπτώσεις οταν φορτώνει κανα cutscene. Στο GTA το κάνει συνέχεια. Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεις όλο τον χάρτη του GTA V θα καταλάβεις γιατί κάνει έτσι! Δεν μπορείς να κάνει κάτι για αυτό δυστυχώς. Διαβάζει συνεχώς από το δισκάκι. Η λύση είναι digital download αλλά από την στιγμή που ήδη το έχεις δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το slim 500gb δέχεται cfw? Πόσο εύκολο είναι να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν εννοείς το super slim, όχι μόνο με ode 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά θέλω να παρω κάποιο μεταχειρισμένο ώστε να παίζω παιχνίδια από τον σκληρο Ποιο ακριβώς να ψάξω? Επίσης το "σπασιμο" είναι εύκολο? Θα μπορεσω να το κάνω μόνος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά θέλω να παρω κάποιο μεταχειρισμένο ώστε να παίζω παιχνίδια από τον σκληρο Ποιο ακριβώς να ψάξω? Επίσης το "σπασιμο" είναι εύκολο? Θα μπορεσω να το κάνω μόνος? κοιτας να γραφει απο κατω(slim εκδοση) ΜΕΧΡΙ CECH 2504B και DATE CODE 0D http://prntscr.com/4mdxc2 υπαρχουν και μερικα με DATE CODE 1A αλλα ειναι 50% να δεχονται jailbreak. (πρεπει να διαβαστει απο την κονσολα ενα αρχειο βαζοντας το σε ενα φλασακι και το τρεχουμε απο system update/via storage media. πρεπει να λεει απο 3.55 και κατω.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα gamers,εχω 2 χρονια το πσ3, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τους τιτλους μεχρι στιγμης,παιζω κυριως exclusives και καποια δημοφιλη.τελιωσα τα εξης dark souls 1-2, demon souls diablo 3metal gear solid 4-metal gear solid revengeanceheavy rainthe last of usjourneygod of war 3uncharted 2-3ninokuniufc 3final fantasy 13gta 5bioshock infiniteBATMAN ARKHAM CITYxcom enemy withinκυριως μου αρεσουν τα rpg αλλα δεν λεω οχι και σε κατι αλλο αν πραγματικα αξιζει θελω να ρωτησω για τα εξης valkyria chronicles-tales of xilia,dragons dogma.Τα ψαξα για reviews αν και εχουν υψηλο rating στο νετ οι αποψεις λιγο διιστανται-επισης μερικες προτασεις για κρυφα διαμαντακια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα